Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Ile czasu spedzasz przed kompem ;]
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 22:07
Ile czasu spedzasz przed kompem ;]
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: 2005-04-05, 22:28   Ile czasu spedzasz przed kompem ;]

No wlasnie ile srednio czasu dziennie spedzacie przed kompem :mrgreen:

Ja w tygodniu średnio z 6h dziennie (dom + robota ;]) w weekend z 4... a komp chodzi srednio po 19h na dobe...

pawvel

Amator

Wysłany: 2005-04-06, 16:28   

Ja średnio dziennie siedziałem 3-4 godziny, ale teraz z okazji że mam maturke to mniej, zszedłem do 1 godz. na dzień. Ale myślę ze po maturze wszystko wróci do normy :D

wysek

Doświadczony

Pochwał: 2
Wysłany: 2005-04-06, 16:46   

Moje siedzienie przy kompie to też tak 3-4H dziennie lato idzie trzeba to ograniczyć ;)

Dzieciak

OSZUST
   Trampkarz

Zakaz pisania
Pochwał: 8
Wysłany: 2005-04-06, 17:02   

Ja siedze średnio 3-4 godzinki na tygodniu.
W weekendy to zależy jak nic nie ma do roboty to nawet 6h. Czasem wogóle jak ide grać w piłke ;)

tomor

Podglądacz

Wysłany: 2005-04-06, 17:21   

Ja tam średnio siedze 6-7 godzin dziennie ale u mnie też komp prawie non stop chodzi :P

Siergiej

Amator

Wysłany: 2005-04-06, 18:39   

ja kiedyś potrafiłem siedizeć do 8-9 godzin dziennie, pomimo, ze za moimi plecami stali dwai młodis bracia u utrudniali mi życie :) teraz jednak matura, treningi, przygotowania do egzaminów , wypady do barów ... jedyny powód jaki jest żeby wejsc na kompa to obstawic mecze , napisac cos an tym forum ,poczytac o siatkówce ... Siedzie około godzin na dzień .

Karabatic

Handball
   Junior

Pochwał: 13
Wysłany: 2005-04-07, 16:35   

Ja siedze dziennie jakies 5-6 godz dziennie przed kompem to nie co przed TV jakos szybko leci nawet sie nic nie zrobi a tu juz 2 godziny i leci leci az wreszcie ciemno ale jak jestem w skzole to oczywiscie mniej ale jesli przychodzi sobota to siedze czasami nawet około 8-9 godz moim rekoredem jest około 20 godz z kumplem cała noc siedzielismy i gralismy w sieci przesżło na dzien pare godz i psżłem spac

Pozdrawiam
Zapraszam do Działu Piłka Reczna

krzys_nowak

Pochwał: 31
Wysłany: 2005-04-07, 23:06   

a ja siedze różnie czasem caly dzien %-) komp chodzi non stop 24 h na dobe czesto przez pare dni bez restarta :mrgreen: zdarza sie ze siedze tylko godzine w domu jak siedze caly dzien w budzie ( no ale w budzie na laborkach siedze 6 h przed kompem %-) )

teraz to juz w budzie siedze po 7,5 h na laborkach w niektóre dni
Ostatnio zmieniony przez krzys_nowak 2005-04-15, 12:50, w całości zmieniany 1 raz  

kluczoo7

Amator

Wysłany: 2005-04-15, 12:34   

Cytat:
komp chodzi non stop 24 h na dobe czesto przez pare dni bez restarta

To jest nic, mój kumpel mial właczony komputer przez 1.5 miesiaca NON STOP ale niedawno sie cos przepalilo na płycie głównej %-) %-) %-)

Pyth0n

Amator

Wysłany: 2005-04-15, 19:21   

dziennie to moze ze 3 godzinki chodzi :P trza oszczedzac sprzet chlopoki :D D

galo

Amator

Wysłany: 2005-04-15, 20:46   

ja jak ze szkoły wracam to włączam i chodzi od 15 do 00 czyli 9 godzin ale ja nie siedzę przy nim tyle ja tylko wpadam zobaczyć czy ktoś przyszeł na gg albo napisał na maila
czyli wychodzi tak nie więcej jak 5 godzin, czasem mniej

Siara

Podglądacz

Wysłany: 2005-04-16, 21:44   

Ja siedze najczesciej 3 godziny dziennie... I tak za malo :D

hades

Amator

Wysłany: 2005-04-29, 21:19   

Ja średnio 3h mój rekord to ponad 12 h jak kiedyś byłem chory, ale ostatnio coś mało siedze :mrgreen:

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Ile czasu spedzasz przed kompem ;]

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl