Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-07-05, 00:31 Literatura o bukmacherce
Siema. Planuje napisać prace magistersko o bukmacherstwie, także internetowym. Może ktos z Was zna albo wie gdzie dostać jakies ksiazki, materialy o bukmacherce??
// w jednym dziale wystarzy napisać jak kto ma przeczytac to przeczyta
Wysłany: 2004-07-05, 00:42
ale co cie interesuje ten temat jest dosyć jak by tu powiedziec hmm.. dosyc rozległy!
a przedewszystkim należy sie interesować sportem obojetna dyscyplina
założyć konto w Internetowym zakładzie bukmacherskim dosyc aktywnym byc na forum aby uzyskac jak najwiecej wiadomosci o zdarzeniu
to na początek
Interesuje mnie wszystko zwiazane z bukmacherstwem, głownie jakies felietony, artykuly, ksiazki dotyczace bukmacherki. Duzo jest analiz systemow, porad itp a niewiele niestety materialow zwiazanych z historia bukmacherki, regulacjami prawnymi, tego typu rzeczy glownie poszukuje. Dopiero jak pozbieram materialy to bede probowal obmyslec jakas ciekawa koncepsje
Wysłany: 2004-07-05, 19:58
tak jak wcześniej pisałem to jet moja rada musisz założyć konto np w expekt i zacząć grać , będziesz musiał zbierać informacje z różnych źródeł zależy w czym sie czujesz dobrze jaka dziedzina sportu każdy z nas ma swój sposób na buka, zerknij w tym forum do działu
Bukmacherzy ta jest trochę o systemach, masz tam tytuł prawny i takie tam. Po jakimś czasie sam zaczniesz kombinować jak pozyskać naj... wiadomości by zagrać co niektórzy opierają się tylko na statystykach inni na tzw. węchu. Wątpię by ktoś zaczynał przygodę z bukami od czytania książek.
Konto mam w dwoch bukach: expekt i unibet i takze juz stycznosc z bukmacherka mam od kilku lat. Nie planowalbym pisac pracy mgr nie majac pojecia o temacie. Caly czas przegladam net i coraz znajduje jakies artykuly. Materialow typu systemy, porady jest sporo, teraz glownie szukam materialow typowo teoretycznych o historii, poczatkach bukow itp. Mam nadzieje ze cos mi wyjdzie z tego, bo fajnie jest pisac o czyms czym sie intersuje
Moze np. przyda ci sie informacja odnosnie kolesia ktory wygral chyba ponad 300 tys. frankow stawiajac 3 razy (od meczu z Francja) na Grekow Mozna sie skupic wlasnie na historii wiekszych wygranych itp. bo jak juz Matrox wspomnial to bardzo rozlegly temat ale to nawet lepiej. zycze powodzenia
Czytałem ten artykul, koles musial miec niezle przeczucie i poczucie patriotyzmu.. skoro 3 razy zaryzykowal kase, a co to tego ze bukmacherka to temat "rzeka"... no coz, ja narazie zbieram co sie da...