Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2008-01-04, 16:24
wg mnie brakuje memfisa
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
no ktoś musiał być nominowany, a memfis nie mógł być we wszystkich
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Mieliscie specjalny temat, w ktorym mogliscie podac nominowane osoby, rowniez mozna bylo podac wlasna kandydature w danej kategorii
Oprocz TAQ, ktory zglosil sie na moda roku nie bylo odzewu duzego
A to, ze go nie nominowalem w tej kategorii, to juz inna historia
Głupio było zgłaszać samego siebie, ale wybaczcie Ci którzy nominowaliście, ale skoro wybraliście kogoś takiego jak "miesięcznik" to jaki to daje obraz na to forum? Żeby zostać "Analizatorem roku" wystarczy przez miesiąc napierdolić ponad 200 analiz?! Bez sensu.
Jeszcze raz pytam - gdzie jest memfis? Gdzie TAQ, który pisał analizy o polskiej piłce? A może qbaa? Nie czytuję tutaj analiz wszystkich użytkowników, ale do tej ekipy nie pasuje ktoś taki jak maja...
Nie no zabawa, zabawą... nie chodzi mi o to, że np. mnie nie ma... tylko jak dla mnie to jeżeli ktoś wyskoczy akurat na koniec roku, nie ma prawa na taką nagrodę - nawet nagrodę dla zabawy...
Po pierwsze - był temat - można było zgłaszać.
Po drugie - który to amciek, każdy wie => PW
Po trzecie - memfis powinien być w każdej kategorii, ale sam napisał, że nie może zebrać wszystkich nagród, bo będzie głupio
Po czwarte - skoro ta osoba nie pisała analiz, to na nią nie głosujecie, nie? Proste.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson || Philipp Lahm || Michał Przysiężny || Thiemo De Bakker <3
Najlepsze jest to, ze memfis poczatkowo widnial w tej kategorii, a maja trafil tam na doczepke niejako, coz to jest zabawa, komisja byla skromna, mieliscie mnostwo czasu zeby sie wypowiedziec, nie uczyniliscie tego, wiec wygra ten kto wygra
Po trzecie - memfis powinien być w każdej kategorii, ale sam napisał, że nie może zebrać wszystkich nagród, bo będzie głupio
jak powienien być to trzeba było dać, jakby ludzie nie chcieli jego w każdej kategorii to by na niego nie głosowali skoro na to zasługiwał to powinien się tu pojawić
btw. następnym razem trzeba wcześniej przygotować taką zabawę
Temat od dawna wisiał, nikt się za to nie zabrał, amciek zaczął, zgłosiłam się do niego, pomogłam mu, ale jest źle. No to trudno, następnym razem róbcie sobie sami.
Wysłany: 2008-01-06, 20:33
chodzi o to ze nie ma poprostu na kogo głosowac
ale z tych co są to w sumie dwie osoby, które niestety nie zawsze mnie przekonywały chociaż swój głos już oddałem, to uważam, że memfis zasłużył na nagrodę
spokojnie ja osobiscie nie widze zadnego problemu to jest tylko zabawa wybrali takich a nie innych kandydatow i wsrod nich trzeba wylonic zwyciezce przeciez nie mozna wszystkich nominowac jest tylko 5 miejsc
Wysłany: 2008-01-06, 23:08
ankiete mozna zrobic na 6 miejsc