Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Polscy bukmacherzy na Wyspach Brytyjskich
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 23:04
Polscy bukmacherzy na Wyspach Brytyjskich
Autor Wiadomość
becks.

Amator

Pochwał: 4
Wysłany: 2007-09-10, 13:46   Polscy bukmacherzy na Wyspach Brytyjskich

Cześć, od roku mieszkam w angielskim mieście, Bolton, i muszę przyznać, że chciałbym wznowić moją przygodę z bukmacherką. Od roku nie stawiałem w żadnych naziemnych bukach w Anglii. Powód jest naprawdę prosty - ponieważ po prostu nie potrafię stawiać w angielskich, naziemnych bukach. Łącznie z tym prosze bardzo no jakiekolwiek namiary na polsich userów, którzy mieszkają na Wyspach Brytyjskich i właśnie tam grają w naziemnych bukach. :respekt:

Pamiętam również, że niejacy userowie; JuanPablo oraz Remi bawili się w bukmacherkę w Anglii, lecz nie znalazłem jakiegokolwiek z nimi kontaktu. :/

luk1988

Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 13
Wysłany: 2007-09-10, 17:14   

Ja mieszkam w Anglii w Worcester. Co prawda gram przez neta ale stawiałem też u naziemnych. Nie wiem co jest trudnego w stawianiu np. w William Hill albo Coral ? Idziesz do pani i prosisz o mecze np. na dziś czy coś.
Albo wypisujesz z neta z ich stronki mecz dajesz na kartce babka za ladą dzwoni do centrali czy czegoś w tym stylu i pyta o kurs albo albo i nie. Możliwa jest też opcja, że nie poda kursu tylko dowiesz sie o nim przy ewentualnej wypłacie kasy.

Pomieszałem trochę ale mniej więcej chodzi o to, że wystarczy po prostu pójść i spytać i wszystko pokażą itd. Ja tak robiłem :)

becks.

Amator

Pochwał: 4
Wysłany: 2007-09-10, 17:43   

Dzięki wielkie za odpowiedź. Postaram się jeszcze z Tobą skontaktować na GG i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj Cię złapę. :jupi:

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Polscy bukmacherzy na Wyspach Brytyjskich

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

statystyka