Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-09-10, 13:46 Polscy bukmacherzy na Wyspach Brytyjskich
Cześć, od roku mieszkam w angielskim mieście, Bolton, i muszę przyznać, że chciałbym wznowić moją przygodę z bukmacherką. Od roku nie stawiałem w żadnych naziemnych bukach w Anglii. Powód jest naprawdę prosty - ponieważ po prostu nie potrafię stawiać w angielskich, naziemnych bukach. Łącznie z tym prosze bardzo no jakiekolwiek namiary na polsich userów, którzy mieszkają na Wyspach Brytyjskich i właśnie tam grają w naziemnych bukach.
Pamiętam również, że niejacy userowie; JuanPablo oraz Remi bawili się w bukmacherkę w Anglii, lecz nie znalazłem jakiegokolwiek z nimi kontaktu.
Ja mieszkam w Anglii w Worcester. Co prawda gram przez neta ale stawiałem też u naziemnych. Nie wiem co jest trudnego w stawianiu np. w William Hill albo Coral ? Idziesz do pani i prosisz o mecze np. na dziś czy coś.
Albo wypisujesz z neta z ich stronki mecz dajesz na kartce babka za ladą dzwoni do centrali czy czegoś w tym stylu i pyta o kurs albo albo i nie. Możliwa jest też opcja, że nie poda kursu tylko dowiesz sie o nim przy ewentualnej wypłacie kasy.
Pomieszałem trochę ale mniej więcej chodzi o to, że wystarczy po prostu pójść i spytać i wszystko pokażą itd. Ja tak robiłem