Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Pomoc dla poczatkujacego :P
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 23:09
Pomoc dla poczatkujacego :P
Autor Wiadomość
MaRmAn

Podglądacz

Wysłany: 2005-02-04, 15:20   Pomoc dla poczatkujacego :P

Mam parę problemów i pytań jak to na n00ba przystało :)
Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dałem tu.

1. Jak zaczynaliście? Typowania na pałę czy jakoś konkretniej? Jak ja mam zacząć zabawę z bukmacherstwem? Co najpierw zrobić, jak sie nauczyć wszystkich tajników?
2. Gdzie mogę znaleźć tabelę ruskiego hokeja?
3. Jaki jest najlepszy buk internetowy (narazie gra w bet-at-home i w betandwin)
4. Jaką dyscyplinę najczęściej obstawiacie?

Bart87

Doświadczony

Pochwał: 8
Wysłany: 2005-02-04, 15:28   Re: Pomoc dla poczatkujacego :P

MaRmAn napisał/a:

1. Jak zaczynaliście? Typowania na pałę czy jakoś konkretniej? Jak ja mam zacząć zabawę z bukmacherstwem? Co najpierw zrobić, jak sie nauczyć wszystkich tajników?
3. Jaki jest najlepszy buk internetowy (narazie gra w bet-at-home i w betandwin)

1. Nie rozumiem o co Ci chodzi za bardzo; po prostu naucz sie czytania ze statystyk i potrzebne jest tez przeczucie, ktore przyjdzie jak bedziesz bardziej doswiadczony.
2. www.hockeyway.com
3. Gram w Expekcie i jestem zadowolony
4. Hokej i pilke nozna, lubie tez tenisa
Ostatnio zmieniony przez Bart87 2005-02-04, 18:12, w całości zmieniany 1 raz  

Fenix

Weteran
   Junior

Pochwał: 31
Wysłany: 2005-02-04, 17:01   Re: Pomoc dla poczatkujacego :P

Bart87 napisał/a:
MaRmAn napisał/a:

1. Nie rozumiem o co Ci za bardzo; po prostu naucz sie czytania ze statystyk i potrzebne jest tez przeczucie, ktore przyjdzie jak bedziesz bardziej doswiadczony.2. www.hockeyway.com
3. Gram w Expekcie i jestem zadowolony
4. Hokej i pilke nozna, lubie tez tenisa

Taaa. bycie modem to nie tylko możliwość usuwania niewygodnych tematów. Od czasu do czasu trzeba także coś sensownie napisać, warto też od czasu do czasu zastanowić się nad tym co się pisze... i to tyle dla moda [ i nie kasuj tego postu - moje posty chcę kasować sam ].

Co do pytań - na początek przeczytaj sobie wyśmiewaną : Jak stać się postrachem bukmacherów. Potem poczytaj na stronce : http://www.bettingadvice.com/ [ TO NIE JEST KRYPTOREKLAMA ], a potem możesz napisać do mnie na pm.

Kaligula

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2005-02-04, 17:33   

Cytat:
1. Nie rozumiem o co Ci za bardzo; po prostu naucz sie czytania ze statystyk i potrzebne jest tez przeczucie, ktore przyjdzie jak bedziesz bardziej doswiadczony.
2. www.hockeyway.com

ola boga, nigdy tak nie rób :shock: obstawiaj tylko to co Ciebie interesuje, gdzie znasz jasno zasady gry, czujesz dyscyplinę, /może sam uprawiasz/ Jeśli interesujesz się jakimś sportem, to znasz kluby zawodników, system rozgrywek ect.

czucie dyscypliny to nie to samo co przeczucie :mrgreen:

następnie poszukaj sobie takiego buka, gdzie będziesz miał najciekawszą ofertę na dane sporty.

pozdrawiam

Kaligula

Junior

Wysłany: 2005-02-04, 17:34   

aha i koniecznie napisz do Fenixa !! ;)

// a ty co edycji posta nie widzisz %-)

Fenix

Weteran
   Junior

Pochwał: 31
Wysłany: 2005-02-04, 20:00   

Konduś - jak to robisz że masz tyle postów z różnych nicków :)
Ja z reguły mam bana po 50 :) na meczyku - zmieniam i... znowu ban :)

ps. kolejny który nie lubi się podpisywać - tym razem to spam jak mniemam.
spam jeszcze jeden taki numer - i dostaniesz oszczeżenie :)

//ja pisze na niebiesko to wiadomo ;) :D

Kaligula

Junior

Wysłany: 2005-02-06, 13:29   

Aha, jeszcze cuś mnie do głowy przyszło :mrgreen:
unikaj kursów 1.10-1.20 na sportach na których się nie znasz, a Cię korci bo "pewniak"

czysta matma: takie 4 kursy dają ako koło 1.6-1.8 ok, raz wszystko wejdzie super, masz 75% zysku, drugi raz cosik wtopi już straty, a Ty ciągniesz dalej i straty straty straty, nie bój się wysokich kursów, trzeba umiejętnie rozkładać stawki. patrz jak Fenix to robi w naszym kuponie.

ps. Fenix, bo Ty jeszcze musisz się dużo nauczyć... :mrgreen:
pokorne ciele to zawsze ciele ;)

Bajerok

Doświadczony

Pochwał: 4
Wysłany: 2005-02-12, 12:29   

Moja skromna rada jest taka jeżeli nie masz wiedzy sportowej, czyli nie interesjujesz się sportem nie zgarniesz grubszej kasy. I pamiętak najczęściej nietrafione typy to pewniaki :mrgreen:

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Pomoc dla poczatkujacego :P

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

statystyka