Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » POMoCY MAM PYTANIE ?????
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 23:09
POMoCY MAM PYTANIE ?????
Autor Wiadomość
Bajerok

Doświadczony

Pochwał: 4
Wysłany: 2004-10-02, 14:43   POMoCY MAM PYTANIE ?????

Hej Wam wszystkim, mam pytanko na które musicie mi pomuc. Moje pytanie brzmi : Jestm osobą niepełnoltenią i chce stawiać na zakładch bukmacherskich co mam zrobic ?? Czy są może jakieś zakłady bukmacherskie w sieci do kótych nie trzeba byc pełnoletnim??? Prosze o odpowiedź.... Z góry dzięiki.....

kylo100

Trampkarz

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-10-02, 15:03   

Hmm zakładam, że nie żartujesz :roll: . W każdych zakładach przez neta możesz wziąść udział. W końcu kto do tego dojdzie ile masz lat :lol: ? Oczywiscie musisz miec troche sarki na stracie %-) . I jako dane osobowe wpisz matkę lub ojca :)

P.S Pracuj nad ortografią! :mrgreen:

Wiecej nie zakladaj takich tematów ponieważ na takie pytania odpowie ci kazdy na priv! Pozdro!

sts_obstawki

guard %-)
   Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2004-10-02, 15:09   

wlasnie to nie ten dział , tego typu pytania to do hydeparku, dlatego topic zostaje przeniesiony.....co do samego pytania to:
zawsze mozeszdac puscic kupon komus starszemu, w razie wygranej zrobic to samo (np.starszy brat, kumpel - ktos zaufany, nie dawaj pierwszej lepszej osobie napotkanej na ulicy, bo mozesz stracic kupon i ew.wygraną)

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » POMoCY MAM PYTANIE ?????

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

statystyka