Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-10-02, 14:43 POMoCY MAM PYTANIE ?????
Hej Wam wszystkim, mam pytanko na które musicie mi pomuc. Moje pytanie brzmi : Jestm osobą niepełnoltenią i chce stawiać na zakładch bukmacherskich co mam zrobic ?? Czy są może jakieś zakłady bukmacherskie w sieci do kótych nie trzeba byc pełnoletnim??? Prosze o odpowiedź.... Z góry dzięiki.....
_________________ ••• FC Bayern München & AS Roma•••
Hmm zakładam, że nie żartujesz . W każdych zakładach przez neta możesz wziąść udział. W końcu kto do tego dojdzie ile masz lat ? Oczywiscie musisz miec troche sarki na stracie . I jako dane osobowe wpisz matkę lub ojca
P.S Pracuj nad ortografią!
Wiecej nie zakladaj takich tematów ponieważ na takie pytania odpowie ci kazdy na priv! Pozdro!
_________________ Nie ma "pewniaków"!! Zapamiętaj to!!
wlasnie to nie ten dział , tego typu pytania to do hydeparku, dlatego topic zostaje przeniesiony.....co do samego pytania to:
zawsze mozeszdac puscic kupon komus starszemu, w razie wygranej zrobic to samo (np.starszy brat, kumpel - ktos zaufany, nie dawaj pierwszej lepszej osobie napotkanej na ulicy, bo mozesz stracic kupon i ew.wygraną)