Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam. Szukamy osob, ktore zajęłyby sie typerem w zagranicznych ligach (tak jak to sie zaczelo juz tu http://obstawianie.aplus.pl/viewforum.php?f=81) Czyli jeden temat z typerem, a drugi temat z dyskusja o danej kolejce.
1 osoba - jedna liga (chyba ze ktos da rade prowadzic 2 ligi to czemu nie)
Poszukujemy do zagranicznych lig, z wyjatkiem wloskiej bo jest juz zajeta przez Paolo.
Tutaj niech sie wpisuja chetni (moderatorzy tez jak chca )
Ostatnio zmieniony przez Gość 2004-08-03, 23:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2004-08-18, 00:11
Ja skolei jakby było możliwe prosiłbym o Lige Austriacką(pierwszą austriacką) Mam nadzieje że to ze jestem krótko an forum nie będzie zbyt bardoz przeszkadzać...Aaaaaa i gdybym dostał moją ulubioną lige to zapytam czy sam tesh będe mógł obstawiać w tym samym typerze którego jush prowadze 8)
Wysłany: 2004-08-18, 12:24
Szkoda że nikt sie nie chce zainteresować ligami skandynawskimi...Jakby nikomu nie szkodziło to moge sie zając jeszcze którą Fińskimi,Norweskimi albo Szwedzkimi...(Najbardziej odpowiadała by mi Fińska aczkolwiek Norweską tesh lubie )
Wysłany: 2004-08-21, 14:22
Ja tesh mówie na serio że chciałbym sie zajac ligą FIńską,Szwedzką albo Norweską ale niestety chyba mają inne sprawy na głowie (server :twisted: ) niż zajmowanie sie ludźmi którzy chcą typera prowdzć Acha jakby ktoś mądry to odwiedział to chciałbym sie zapytać czy jak ktoś trafnie wytypuje wynik to mam mu dac 4 czy 3 punkty?? bo 3 za trafne wytypowanie wyniku i 1 za trafne wytypowanie kto wygra czyli na mój gust 4 ale może sie myle
Jak robicie temat z typerem, to robice drugi temat z dyskusja do danej kolejki. Starajcie sie tam podawac chociaz drobne analizy meczy i wymuszac te (chociaz drobne) analizy na innych, zeby ten dzial pilka nozna byl nie tylko od typera ale i od znalezienia czegos konkretnego na temat spotkań.
Tutaj prosba do modow dzialow pilki noznej, abyscie dali przyklad innym
Wysłany: 2004-08-21, 20:27
To co moge prowadzić którąś z tych lig co wymieniłem?? Albo Włoską?? Tylko odpisz bo nei wiem
Gość
Pochwał: 28
Wysłany: 2004-08-21, 20:29
No przeciez masz Austriacka jak chciales
Cytat:
Ja skolei jakby było możliwe prosiłbym o Lige Austriacką(pierwszą austriacką) Mam nadzieje że to ze jestem krótko an forum nie będzie zbyt bardoz przeszkadzać...Aaaaaa i gdybym dostał moją ulubioną lige to zapytam czy sam tesh będe mógł obstawiać w tym samym typerze którego jush prowadze
Wysłany: 2004-08-21, 21:05
Dobra to ruszam z Francuską Acha spam a czy jak sie wytypuje poprawnie wynik to mam przynawać 4 punkty czy 3punkty?? bo jak ush wcześniej tłumaczyłem za dorbze wytypowany wynik są 3pkt. a za dobrze wytypowane kto wygra 1 czyli mogą w sumie być 4 A tak swoją drogą to w typerze w austriackiej narazie najlepiej mi poszło Ach ten Zagrzeb jakby nie on byłoby 30tysięcy ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Gość
Pochwał: 28
Wysłany: 2004-08-21, 21:10
albo 3 pkt albo 1 jak ktos wytypuje np 3:2 i tak bedzie to 3 pkt dostaje, a jak bedze np 1:0 to 1pkt.
Ostatnio zmieniony przez Gość 2004-08-21, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Wiem ze zglosilem sie do Typra (liga wloska) ale nei wiem czy podolam ostatnio mam dosc duza zamulke z praca a za niedlugo liga rusza wiec jak ktos by byl chcetny do przejecia moich obowiazkow to bardzo prosze na PW