Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
dosłownie minutkę po ostatnim wpisie zagrałem no i nowy rekord162 metry JESTEM BOGIEM
dla niedowiarków mam zrzut ekranu z wynikiem 8) [/b]
O w mordę ... Niezły jeste Ja poprawiłem swój rekord o 5 metrów , czyli aktualnie wynosi 60 m... Nie wiem czy tylko to u mnie jest , że po pewnym czasie kursor się pojawia z tego obrazu i już nie ma kontroli nad gociem... Dlatego trzeba jako specjalnie trzymać
@sts_obstawki - to wrzuć na serwer jaki i nam wszystkim pokaż Chętnie zobaczę , nie to że Ci nie wierzę , chce tylko zobaczyć te cyferki
powiedz mi jak mam to wrzucić to chętnie to zrobię co do kursora to tak jest - polecam wziac wieksza rozdzielczosc i wtedy grac, lub nie wykonywa gwałtownych ruchów bo jak dojedziesz do brzegu monitora kursorem (choć tego nie widzisz) to pozniej juz nie ruszysz i wtedy pijak upada
powiedz mi jak mam to wrzucić to chętnie to zrobię co do kursora to tak jest - polecam wziac wieksza rozdzielczosc i wtedy grac, lub nie wykonywa gwałtownych ruchów bo jak dojedziesz do brzegu monitora kursorem (choć tego nie widzisz) to pozniej juz nie ruszysz i wtedy pijak upada
Najlepiej to załóż konto na Webparku , póniej wejd na FTP Webarku , adres : ftp://ftp.webpark.pl ( dawno tam mnie nie było , chyba taki adres , wkońcu tak piszš w FAQ'u ) . Wrzuć zdjęcie włanie na FTP , i adres będzie taki :
www.twojlogin.webpark.pl/obrazek.jpg . Jak co nie tak , to zagadaj na PW , albo wal tutaj GG mi nie działa , więc szybko nie odpowiem.
EDIT : Jak obrazek masz w .bmp to trochę dużo to będzie zajmować na serwerze... Najlepiej w IrfanViev zmniejsz obrazek , i zmień na .jpg . Chyba że masz już .jpg to nie ma problemu
wkońcu 15min sie mczeylem zeby cos napisac - sorry ale mam problemy z netem i poczta...
kurde mam ta fotke - nic nie ciemniam, postaram sie wysłac jak najszybciej ... Wracajšc do samej gry jest ciekawa i wciagajšca przy okazji cwiczy skupienie D postaram sie przeslac jak najszybciej fotke-oczywiscie jest w .jpg, zajmjue ok.60kb
wielkie dzieki...ale to nie jest jeszcze wyczyn - sadze,ze spokojnie mozna osišgnšc 200 a nawet 250metró...skoro ja w to zagrałem z 30razy i osišgnšłem 162m 8) zobaczymy czy kto pobije i pamiętajcie o zrzucie ekranu bo inaczej rekordów nie uznajemy