Aby korzystać z zawarto¶ci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jest koleś THE BEST, postaram sie cos wyłapać ,a narazie żeby było śmiesznie kilka starszych "hitów" szanownego pana D.Szpakowskiego
"Puścił Bąka lewą stroną"
"Mirosław Trzeciak zdobył gola po indywidualnej akcji całego zespołu"
"Włodek Smolarek krąży jak elektron koło jądra Zbyszka Bońka"
"Do tej fazy, w której przegrywający przegrywa, mamy jeszcze trochę czasu"
"Grecy przy piłce, a konkretnie Warzycha"
"Dostałem sygnał z Warszawy, że mają już państwo obraz,więc możemy spokojnie we dwójkę oglądać mecz"
"Piłkarz polewa sobie wodę głową"
"Bergkamp trafił bramką w słupek"
"I Love this games tak jak to mówią w eN Bi aI... hehehehe znaczy eN Bi Aj... hehehe eF Bi aI..." po czym nie mógł nic powiedzieć bo się śmiał "przepraszam państwa, trochę mi się te skróty mylą" i śmiech
"I Love this games tak jak to mówią w eN Bi aI... hehehehe znaczy eN Bi Aj... hehehe eF Bi aI..." po czym nie mógł nic powiedzieć bo się śmiał "przepraszam państwa, trochę mi się te skróty mylą" i śmiech
pozniej chyba dorzucil z tego co braciszek mi mowi cos ze "fbi mu sie kojarzy z olimpiada" :cheesy:
Jeszcze jedno z dzisiejszego meczu Francja-Chorwacja :
- "22 bramka samobójcza Tudora (...) " - gdy podawał minuty w których zawodnicy strzelali gole , ale nie powiedział tego przed tym. Szpak nieraz walnie jakąś gafe , ale już wole Szpakowskiego od Basałaja .
"Mirosław Trzeciak zdobył gola po indywidualnej akcji całego zespołu"
hehe, to nie bylo tak To bylo: "no i mamy kolejną piękną indywidualną akcję całego zespołu, ciekawe co z tego wyjdzie..."
A właśnie,ze było tak! Może to co napisałeś to koleojna genialna wypowiedź naszego mistrza ale z Mirkiem było na 100%
hehe, spoko noto jak tam bylo, zwracam honor ale tez uslyszalem dokladnie takie cos. Moze te indywidualne akcje całej drużyny zapamietaly mu w glowce :cheesy:
"Te upały przypominają człowiekowi, w jakiej części składa się z wody"
"Piękna akcja koszykarzy Chicago Bulls, taka w koszykarskim stylu"
"Oto Dennis Rodman, od którego odeszła biała żona"
"Jego problemy uzewnętrzniają się w tatuażach, przedziwnych i wystrzyżonych fryzurach"
"Ciekawe co w Montpellier, bo zdaje się, że tam dzisiaj jakieś zamachy bombowe zapowiadali. Tak się składa, że gdy odbywają się Mistrzostwa Świata, to zawsze temu towarzyszą jakieś dodatkowe atrakcje"
"Wyprzedził Dariusza śledzia i całą śmietankę polskich żużlowców" - Maciej Henszel
"Piłka z jakimś takim poznańskim smutkiem zatrzepotała w koszu Olimpii" - Krzysztof Ratajczak
"Walkę sędziować będzie Koreańczyk Południowy" - Lucjan Olszewski
"Czechosłowak, sądząc po sylwetce, lubi sobie wypić Pilsnerka" - Lucjan Olszewski
"Piłka ugrzęzła gdzieś tam w ciałach warszawskich zawodników" - Andrzej Janisz
"Niemiec bardzo się zmienił - to młodzieńcze oblicze zniknęło z jego twarzy" - Artur Szulc
"Sidorczuk popatrzył w lewo, w prawo - jaka duża ta bramka!" - Krzysztof Ratajczak
"Doping na trybunach, słychać gromkie hop, hop!" - Artur Szulc
"Może tym razem uda się nam połączyć z Bytomiem... Halo?! Nie, niestety, cisza kabla" - Andrzej Janisz
" WooooWW !! To bardzo było bolesne !! Trafiła piłka w Sensiniego, Ups !! OOOOO ! Uuuuuu !! Wybity palec. Bardzo bolesna kontuzja. Sam to kiedyś przeżyłem i przyznam się szczerze, że mało nie straciłem przytomnołci z bólu. Odruchowo sam nastawiłem palec, ale........" Banas(Arg-Jap)
"...niemal zapaśniczym chwytem powalił na ziemii Norwega, który teraz protestuje przeciwko takim praktykom..." Banas (Sco-Nor)
ale nasi komentatorzy z EuroSportu etz nie lepsi. Gdy ogladalem powtorke z meczyq Czechy - Dania wylapalem takie cos: "Paveł Niedvied pięknie zagrał w drugi środek bramki do Barosa", niewiem o co w tym chodzilo ale bylo smieszne D
mecz Francja - Anglia:
,, Vieira brutal, ale kochający dzieci..."
,, W reprezentacji Francji zawodnikami od czrnej roboty są Vieira i Makalele"
,, Oni nie biegają, oni się przemieszczają..."
teraz z innych meczy:
,,Szwedzcy kibicem mają ładną mode..."
,, Mogą to robić i głowami i nogami..." - Szwecja - Bułgaria
,, ...grymas na twarzy Deco niezadowolenia... " - kapitalny szyk zdania
,, Marchena podrywa partnerów"
2 post
--==((KSG))==-- napisał:
Trener Angli "sven JORAN Ericson"
to akurat powiedział dobrze, tak sie mówi ze szwedzkiego
no nie umial wypowiedziec nikopolidisa przekrecal na nikolApidisa a najlepsze jak strzelili bramke grecy to darl pape jak nie wiem co "GGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL" to mnie wnerwilo!!
Hehe jesli chcecie posluchac jeszcze niektorych ciekawych wypowiedzi to wejdzcie na http://www.forum.betplanet.net/ (jesli nie jestescie zarejestrowani chyba bedziecie musieli to zrobic - ale warto, zeby posluchac tego co proponuje ) , pozniej dzial "Cos z innej beczki" a nastpnie wejsc w "Smieszne" i na 4 stronie na samym dole (chyba ze od tego czasu sie cos zmieni i ktos cos tam napisze" sa zamieszczone linki z komentarzami i mozna ich posluchac Niemlo sie usmialem To z enbiaj bylo chyba najlepsze