Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
bardzo dobry serwis to www.betbase.info ale tam narazie sa tabele lig "aktywnych" czyli skandynawskie, islandzka, irlandzka i wiele innych, mozna porownac kursy bukow
Polecam Ci czeski program w polskiej wersji językowej Trefik. Używam go od 2 lat głownie jako bazy danych. Za 3 zł tygodniowo kilkakrotnie w ciągu dnia aktualizuje wyniki oraz kursy u kilkunastu bukmacherów. A co najważniejsze - spłacił się po tygodniu .
Wysłany: 2004-08-19, 17:46
Kurde świetna sprawa z tym programem szkoda ze sobie go nie kupie Jakby sie dało jakoś ściągnąc p2p...Ja osobiście korzystam z BettingGenius ale on jest niestety dużo gorszy Ale darmowy :?
Mam takie pytanie troche odbiegające od tematu... a mianowicie zna ktos moze strone gdzie sa tabele ligi anglielskiej (I,II,III az do conference) z poprzednich sezonow??
no prosze takiego czegos szukam lecz trzeba czasami spojrzec trzezwo na swiat . maszyna nie wygra dla ciebie pieniedzy i wtedy trzeba postawic na rozum panowie!! ale jak mowisz ze sie sprawdza pomysle pomysle
dzibula czemu twierdzisz że betting genius jest darmowy? O ile mi wiadomo to daromwy jest trial (zdaje się 15 dniowy).A props jak ma ktoś serial lub key gen to niech poda chodzi mi o najnowszą wersje.