Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Cześć... pomóżcie
Szukam Mp3 ... która zawsze leci po koncowym gwizdku na mundialu ....... melodia Polska Biało- Czerwoni .... Polska Biało - Czerwoni!!! Szukam angielskiej wersji tej melodii .....
Proszę o pomoc z góry dzięki :D:D
Wysłany: 2006-06-19, 19:23
Dario34 napisał/a:
Nazimek ja mam taki hymn WEST HAMU UNITED :
West Ham United football club - I'm forever blowing bubbl
ja bym prosił
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Ostatnio zmieniony przez TAQ 2006-06-19, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Kręci się ziemia, pozwól, że coś ci opowiem
Pozwól, ten rajski ogród zaczął się gdy skończyłem liceum
Życie jak w baśni, dążyłem do celu
nazwa piosenki Queen w teledysku koles z ponienkom smigaja po lesie na stepnie akcja oprzenosi sie do lokalu jak ten utwor sie zwie pisac niew ociagac sie
Wysłany: 2006-07-02, 16:12
Czy ktorys z uzytkownikow slucha moze hardstyle i zna jakies ciekawe stronki z tego typu i wylacznie tego typu muzyka jakies qlimax itd Szukam stronek takich jak djwitek.prv tylko chodzi o to zeby bylo duzo dzuo hardstyle
Levy ja słucham tylko ja nie sciagam ze strony, tylko z programów: Emule, BearShare itd, wpisuje tylko wykonawce i mam pełno piosenek, jak nie znasz wykonawcow moge podać
a stronki z których można coś ściagnąć (nie wiem czy hardstyle) to: www.mp30.er.plwww.bestmp3.pl i www.djsebartus.tk
a propo tematu: chodzi mi o piosenke są w niej słowa: musik ist the celebration, lub cos takiego, bardzo proszę o tytuł
Ostatnio zmieniony przez dj qbaa 2006-07-02, 20:30, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-07-02, 21:41
dj qbaa napisał/a:
Levy ja słucham tylko ja nie sciagam ze strony, tylko z programów: Emule, BearShare itd, wpisuje tylko wykonawce i mam pełno piosenek, jak nie znasz wykonawcow moge podać
a stronki z których można coś ściagnąć (nie wiem czy hardstyle) to: www.mp30.er.plwww.bestmp3.pl i www.djsebartus.tk
a propo tematu: chodzi mi o piosenke są w niej słowa: musik ist the celebration, lub cos takiego, bardzo proszę o tytuł
No tak ale czasami sie zdarzaja nieodkryci wykonawcy , wlasnie z takich stronek Ale dzieki
Wysłany: 2006-07-02, 22:38
Dobra ja tez czego potrzebuje... Piosenke WE ARE THE CHAMPIONS ale Queens a nie jakas podrobe Williamsa czy innego... poprosze na maila jak mozna taq_wawa@wp.pl
ej jeśli macie kanał w swoim telewizorze MTV to powiedzcie co to jest za piosenka
tej reklamy adidasa co takich dwóch chłopców wymieniają nazwiska sławnych piłkarzy
(między innymi Lampard,Defoe,Beckenbauer,Kaka)a oni przychodzą i grają z nimi to jaka to jest piosenka z tej reklamy
bardzo proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez Trunks 2006-07-03, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-07-04, 16:38
Trunks napisał/a:
ej jeśli macie kanał w swoim telewizorze MTV to powiedzcie co to jest za piosenka
tej reklamy adidasa co takich dwóch chłopców wymieniają nazwiska sławnych piłkarzy
(między innymi Lampard,Defoe,Beckenbauer,Kaka)a oni przychodzą i grają z nimi to jaka to jest piosenka z tej reklamy
bardzo proszę o pomoc
Wysłany: 2006-07-04, 18:41
Trunks napisał/a:
bardzo proszę o pomoc
Wysłany: 2006-07-05, 13:23
Mam wielka prośbe dam ze 3 pochwały, szukam takiej piosenki co leci w ESCE lub ZETCE, śpiewa koleś i baba, koleś podobny glos do tego z safri duo, piosenka jest taka wolna, spokojna w refrenie śpiewaja cos takiego, ojlalilaliajjjj ojlalilalieeee ojlailalilajjj ra re rum łaaa coś takiego ( nie śmiać sie ). Wie ktoś co to za piosenka?
Wysłany: 2006-07-05, 14:55
Blu napisał/a:
Mam wielka prośbe dam ze 3 pochwały, szukam takiej piosenki co leci w ESCE lub ZETCE, śpiewa koleś i baba, koleś podobny glos do tego z safri duo, piosenka jest taka wolna, spokojna w refrenie śpiewaja cos takiego, ojlalilaliajjjj ojlalilalieeee ojlailalilajjj ra re rum łaaa coś takiego ( nie śmiać sie ). Wie ktoś co to za piosenka?