Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
problem z tym ze urzedzenie hid jest zainstalowane, a pilota nie wykrywa, i Girder tu narazie nie potrzebny, bo w ogole nie wykrywa, pisze zeby podlaczyc urzadzenie, no a jakim sposobem moge podlaczyc, jak kur**** jest podlaczone
Wysłany: 2006-11-16, 22:19
patab napisał/a:
problem z tym ze urzedzenie hid jest zainstalowane, a pilota nie wykrywa, i Girder tu narazie nie potrzebny, bo w ogole nie wykrywa, pisze zeby podlaczyc urzadzenie, no a jakim sposobem moge podlaczyc, jak kur**** jest podlaczone
Albo cos spiepszone z odbiornikiem
to w takim razie odbiornik cos nie teges bo pilot tylko sygnaly wysyla no chyba ze baterii nie wsadziles nie to zeby cie obrazic ale najlepszym sie zdarza , cos z tym odbiornikiem podczerwieni musi byc nie tak ...
no chyba ze baterii nie wsadziles nie to zeby cie obrazic ale najlepszym sie zdarza ,
heh Wiesz ze nad tym tez sie zastanawialem, ale duzo wczesniej patrzylm ze dwa razy czy baterie sa. Ale to nie to, jeszcze sproboje na innym kompie, jak nie pojdzie to niech wymieniaja sprzet
patab,
Jak baterie były w zestawie.... to spróbuj wrzucić jakieś swoje inne... sprzedawcy lecą często w ..... i wiem to bo sam kilka rzeczy na allegro sprzedałem...
patab,
Jak baterie były w zestawie.... to spróbuj wrzucić jakieś swoje inne... sprzedawcy lecą często w ..... i wiem to bo sam kilka rzeczy na allegro sprzedałem...
Wlasnie ze grabek tak sprzedaja, ze bez baterii mialem, i szlak mnie trafil jak rozpakowalem w domu i musialem isc 500 m do sklepu po AAA.
Wysłany: 2006-11-19, 19:42
Panowie to jak już jesteśmy przy komputerach to może ma ktos seriala do którejś wersji hide ip lub jakiegoś dobrego programu do zmieniania ip i proxy?? W programach p2p jest wiele plikow tekstowych ze niby serial number tyle ze 0 źródeł a jak ściągnęłem kilka plików w rarze i je dzięki Bogu przeskanowałem to co do sztuk były zawirusowane:/ najlepiej do wersji 2.1 bo ją mam zainstalowaną. No chyba że Expert C80 doradzi coś lepszego bo rożne opinie słyszałem o hide ip ;/
Wysłany: 2006-11-19, 19:53
Podczas przeglądania. Tylko niech nikt mi nie przysyła tak jak jeden głąb z tego forum listy seriali które może mi przesłać, a wśród nich 1. sezon na wspólnej i losta, Strażnik Teksasu itd.
Wysłany: 2006-11-19, 19:57
A i dziękuje jak ktoś mi ktoś przyśle takiego seriala 5P13R-D4L4J-1KUP-530RG-1N4L
A co do hide ip 2.1 to ma wade, jak uzywa proxy z arabii saudyjskiej to mam blokade na wszelkich bukmacherów internetowych i to co w tym kraju zakazane
Ostatnio zmieniony przez Krzych 2006-11-19, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
można tak ustawić aby twórca storny nie widział twojego IP
trzeba miec odpowiednie serwery proxy
istnieja 3 rodzaje serwerow
- przezroczyste (nie maskuja adresu ip)
- anonimowe (ukrywaja, ale informuja ze laczy sie przez proxy)
- calkowicie anonimowe (ukrywaja i nie informuja)
mozna pobawic sie tez w sieci cebulowej, najbardziej zaawansowanej do anonimowosci w sieci, bardzp trudno wykryc prawdziwe ip
Kręci się ziemia, pozwól, że coś ci opowiem
Pozwól, ten rajski ogród zaczął się gdy skończyłem liceum
Życie jak w baśni, dążyłem do celu
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Dobry wieczór, prosze Panstwa, ja sie wiaze z takim problemem, ze jest sroda wieczór, proboje wlaczyc komputer, i nie moge sie przebic w ni ch*** ku*** nigdzie, i jak mi to Panstwo bedziecie tlumaczyc?!
Teraz na powazniej, od niedawna mam problem z wlaczeniem komputera, a mianowicie, podczas pierwszego wlaczenia komputera, cos mi sie dzieje z monitorem. Wysakuja jakies nienaturalne paski, o przedziwnych kolorach, ktore jezdza sobie w rozne strony, a wiec mysle, ze problem jest zwiazany z monitorem, albo karta graficzna, a kumpel ostatnio powiedzial mi, ze moze trzeba bedzie calosc wymienic. Jednak po kilku tudziez kilkunastu resetach udaje mi sie uruchomic komputer i dziala sprawnie. Probowalem przeinstalowac wina i dalej to samo, teraz jakbym zresetowal kompa to by poszedl sprawnie, tu chodzi tylko o pierwsze wlaczenie w danym dniu... raz mialem tak, ze w ogole sie nie chcial wlaczyc i wtedy wlasnie zrobilem reinstalke wina... ale dalej to samo...
Ostatnio zmieniony przez milky 2006-12-07, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-12-07, 23:37
*MileK* napisał/a:
Dobry wieczór, prosze Panstwa, ja sie wiaze z takim problemem, ze jest sroda wieczór, proboje wlaczyc komputer, i nie moge sie przebic w ni ch*** ku*** nigdzie, i jak mi to Panstwo bedziecie tlumaczyc?!
Teraz na powazniej, od niedawna mam problem z wlaczeniem komputera, a mianowicie, podczas pierwszego wlaczenia komputera, cos mi sie dzieje z monitorem. Wysakuja jakies nienaturalne paski, o przedziwnych kolorach, ktore jezdza sobie w rozne strony, a wiec mysle, ze problem jest zwiazany z monitorem, albo karta graficzna, a kumpel ostatnio powiedzial mi, ze moze trzeba bedzie calosc wymienic. Jednak po kilku tudziez kilkunastu resetach udaje mi sie uruchomic komputer i dziala sprawnie. Probowalem przeinstalowac wina i dalej to samo, teraz jakbym zresetowal kompa to by poszedl sprawnie, tu chodzi tylko o pierwsze wlaczenie w danym dniu... raz mialem tak, ze w ogole sie nie chcial wlaczyc i wtedy wlasnie zrobilem reinstalke wina... ale dalej to samo...
Ja bym stawial na monitor pamietam ze z telewizorami sie dzieje podobnie jak juz sie konczy ich zywot poprostu cos pada i dopiero jak sie rozgrzeje jakis element wewnatrz to sie normuje (domyslam sie ze dzieje sie tak jak komputer wystygnie i nie chodzi kilka godzin ? tak ? ) Najlepiej kumpla za reke niech podlaczy swoj monitor zeby sie upewnic ze to jest padniety monitor . Druga opcja ale watpie czasami jak kabel nie jest docisniety przy monitorze albo przy karcie ale warto zobaczyc