Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam.
Poprzez 'nagonke' na działania Zbtal'a, jego temat zniknął z forum.
A szkoda, był to jeden z najbardziej efektywnych tematów.
Co z tego, że lekko się sugerował typami uznanych już graczy? Przecież nie typował identycznie jak oni, wykorzystywał systemy więc modyfikował typy.
Wygrywał dużo, bo typował skutecznie.
Pisał czyimi typami w danym kuponie się sugerował.
Jest tu dużo innych graczy, którzy typują typami *tych ktorzy nie byli zadowoleni z typów zbtal'a* i jakoś nie budzi to waszego *tych, ktorzy nie byli zadowoleni z typow zbtal'a* zdenerwowania, oburzenia?
Zbtal osiagnal duza gotowke w malym okresie czasu i napisał, że musi zamknąć swój topic, bo ma wrażenie że jego temat powoduje brak napływania typów przez niektórych graczy.
Niestety, komuś wychodzi lepiej - od razu trzeba zgnoić -> Typowo Polskie.
Byłoby fajnie, jakby topic Zbtal'a wrócił, bo dużo można było się z niego wywiedzieć o typowaniu, aby w przyszłości osiągać podobną efektywność samemu.
Pewnie nie tylko mnie nie cieszy fakt braku jego topic'u, także zastanówmy się zanim zgnoimy kogoś.
Pozdrawiam.
Zgadzam się z przedmówcą.
Choć i może forma jaką wybrał Zbtal była kontrowersyjna i nieco krzykliwa, jednakże taki temat jaki prowadził był ciekawy i w moim mniemaniu potrzebny.
Cóź z tego, że zapożyczał typy od innych (robi to 50% ludzi na tym forum), przecież je modyfikował według własnego uznania. Nie rozumiem też oburzenia osób od których "zapożyczył" typy. No i co takiego sie stało wam? Nic, żyjecie dalej.
Powinniśmy powrócić ten temat na łamy forum.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
Wysłany: 2005-01-10, 22:27
ja tez sie z wami zgadzam . Zbtal to b. fachowiec pokazal ze potrafi grac skutecznie i zarobic troche kasy na tym przeciez to polega a ze zapozyczal typy innych! nikt nie ma wylacznosci na typy. Chodzi o to zeby te typy dobrze dobrac i on to potrafi!!!!!!
Wysłany: 2005-01-15, 20:20
Ja tez niebardzo rozumiem co sie dzieje z jego postami, ciagle je ktos musi usuwaci a jego samego blokowac.
Zupelnie nie zrozumila sprawa tym bardziej ze mal facet ciekawe pomysly i znal sie na rzeczy. Ale co niektorym chyba zabardzo po EGO podjechal, ze ich typy potrafil przerobic na bardziej zykskowe.
Niedawno widzialeme ze dostal zakaz pisania na forum, odebrano mu taka mozliwosc. Nie wiem co sie dziej na tym form ale ewidentnie zchodzi ono na psy.
Na pocztku wstawiono mozliwosc komentowania typow pomowranczowych typerow a teraz sie okazuje, ze jak juz sie nas komentuje to co niektorym to zaczyna przeszkadzac
Zglaszam swoj sprzeciw, przeciw takim traktowaniu takich typerow.
Moze mam on marna umiejetnosc komunikacji i denerwuje co niektorych ale ta nagodnka na niego to przesada.
Nie wiem jaki idiota tak go ogranicza ale juz cos takiego przerabialem na mecz pl gdzie jak tylko pokazywal jakis typer zyski natychmiast dostawal bana.
Jak widze stara metoda i tutaj zaczyna obowiazywac.
Wysłany: 2005-01-15, 21:28
Widzę, że zamiast rozwoju to forum zaczyna tak jak napisał ckm55 schodzić na psy...
Gratuluję postępowania w stosunku do Zbtala. Widać jak ktoś zna się na rzeczy od razu tworzy to u innych chorobliwą złość Temat pasożyt w "typach wartych uwagi" to był naprawdę ciekawy pomysł. Była skuteczność, był zysk... było to o co chodzi w bukmacherce. Zbtal pokazał jak odpowiednio korzystając z typów innych osiągnąć zysk. Niestety wielki typer dexter poczuł się urażony. Co to ma być - kopiowanie, kserowanie - granda !!! Temat upadł i dalej mamy "typy warte uwagi"... sielanka Zbtal mimo tego dalej próbował prezentować nam swoje ciekawe systemy i opinie w tematach innych. Ckm55 zachował się normalnie, umiał przyznać rację Zbtalowi za Jego uwagi dotyczące kuponów. Natomiast dexter na siłę chce, nie wiem w jakim celu, udowodnić swoją wyższość. A zdanie :
Cytat:
Prosze o skasowanie postów zbtala bo pieprzy jak koń pod góre
,
niestety, jak brakuje argumentów, to trzeba skonstruować takich wysokich lotów odpowiedź
Skończyło się na tym, że nie ma już Zbtala. Dexter osiągnął cel. Ja jednak mam nadzieję, że Zbtal powróci i nadal będzie dzielił się z użytkownikami swoimi cennymi uwagami na temat bukmacherki. A jak nie - trudno, są zawsze inne fora...
PS. Wiem, że i tak ten post zostanie skasowany... to już zaczyna być na tym forum tradycja.
PS. Wiem, że i tak ten post zostanie skasowany... to już zaczyna być na tym forum tradycja.
no widze,że inni też to zauważają.jak tak dalej bedzie to ja dziękuje i ide dalej.
Jakim prawem tak ma być ?? !! przecież człek który to robi jest nieźle #$%^&! D
Nigdzie Nazimek nie odchodz bo tak dalej być nie może i nie będzie-zapewniam Cie D
Wysłany: 2005-01-15, 22:10
Jestem nowym uczestnikiem tego forum - i bardzo dużo obiecuje sobie po aktywnym uczestnictwie w pracach. Ale Panowie - nie zostanę tutaj sam. Nie odchodźcie - bo gdzie znajdziecie lepsze forum ? ciekawsze? , szybsze? Gdzie znajdziecie forum które nie bedzie blokowane podczas poruszania ,, niewdzięcznych,, tematów.
CKM, Kisi, Nazimek, runner - żeby z kimś poważnie pracować trzeba go najpierw poznać. Nie da się tego zrobić czytając posty. Niekiedy warto uciec sie do prowokacji aby wyłapać ludzi otwartych na poglady innych. Mogę Wam pogratulować odwagi.
Najciekawsze tematy moim skromnym zdaniem powrócą
Wysłany: 2005-01-15, 22:30
niezniszczalny, niezatapialny - taki statek nazywal się Pływak tytułu komedii nie pamietam. Ciekawym tematem jest wspólny kupon - zerknij, przegryź, jutro pogadamy o szczegółach. Robią tak hawranki z całkiem dobrym skutkiem.
Wysłany: 2005-01-15, 22:41
Widze ze paru modow jest normalnych a nie jakies .... co tylko usuwaja posty.
Nie wiem czemu maja sluzyc takie czystki w tematach.
Zadna wymiana pogladow, zandne uwagi, nic tylko kupon za kuponem.
Dzeki kisi za wzmianke o ... nie chcialm siac zamieszania ale jak juz wymieniles to dodam ze skoru juz Dexter zaproponowal "on albo ja" to chyba osiagnal swoj cel.
Teraz moze spokojnie pokazywac swoje kupony.
Witamy nowego typera.
Bez obaw sa jescze ci co troche juz w tym siedzia i nie bawi ich taka cenura.
Na kilku forach juz bylismy i swoje przerobilismy.
Mam nadziej ze wniesiesz troche technicznych sztuczek na forum, bo puszczanych kuponow to mamy w nadmiarze
Przydalo by sie troche analiz, statystyk i takich tam zeczy bardziej przydatnych poczatkujacym.
Kupony to kazdy wyslac umie, ale ocenic swoje sznase w meczu, czy wybrac wlasciwe systemy to juz lekki problem.
Ja jestem raczej eksperymentatorem, lubie sobie potestowac rozne techniki grania ale za gotowke, co nie zawsze jest oplacalne. Jak to mowia za gotowke to sie szybko uczysz bo inaczej to tylko teoria.
Dołączył: 08 Sie 2004 Pochwał: 11 Posty: 432 Skąd: French Open
Wysłany: 2005-01-16, 00:39
Kisi w jakim celu uprawiasz demagogie? Sprawia Ci to przyjemnosc czy po prostu na wyzszy szczebel rozumowania nie potrafisz wejsc? A moze obie sugestie sa poprawne?
Otoz chcialam napisac innym, ze w dziale dla moderatorow bylo miejsce na dyskusje nt. Zbtala ale oczywiscie tam Kisi nie zajal stanowiska bowiem za malo ludzi by przeczytalo jego wspaniale madrosci. To nie wina Dextera, ze Zbtal dostal ograniczenie i Kisi dobrze o tym wie celowo maniupulujac faktami. Dobrze wiemy - my moderatorzy - kto zglosil temat aby ograniczyc Zbtala wiec proponuje po prostu nie klamac.
Jesli idzie to usuwanie postow to nie wiem o jakiej tradycji piszesz, zapewne wszystkie Twoje inteligentne posty wylatuja z tego forum i dlatego masz prawo pisac te bzdury. W przeciwnym wypadku nalezy uznac, iz klamiesz i manipulujesz po raz drugi. Zakoncze sugestia trzecia, ze to chyba Twoje hobby.
Wysłany: 2005-01-16, 01:13
Ewelina napisał/a:
Otoz chcialam napisac innym, ze w dziale dla moderatorow bylo miejsce na dyskusje nt. Zbtala ale oczywiscie tam Kisi nie zajal stanowiska bowiem za malo ludzi by przeczytalo jego wspaniale madrosci.
Nie no to już jest szczyt. Nie wymyślaj sobie takich głupot, bo nie wiem jaki masz w tym cel. Moderacja - strona pierwsza? Może ja piszę jakimś niewidocznym pismem? ...:)
Cytat:
To nie wina Dextera, ze Zbtal dostal ograniczenie i Kisi dobrze o tym wie celowo maniupulujac faktami. Dobrze wiemy - my moderatorzy - kto zglosil temat aby ograniczyc Zbtala wiec proponuje po prostu nie klamac.
A kogo wina? Dobrze, przepraszam - Twoja i Dextera. Argumentacja spam do ostrzeżeń dla Zbtala - wpieprzanie się w tematy innych - czyli wiadomo o co chodzi.
Cytat:
Jesli idzie to usuwanie postow to nie wiem o jakiej tradycji piszesz, zapewne wszystkie Twoje inteligentne posty wylatuja z tego forum i dlatego masz prawo pisac te bzdury. W przeciwnym wypadku nalezy uznac, iz klamiesz i manipulujesz po raz drugi. Zakoncze sugestia trzecia, ze to chyba Twoje hobby.
To może jeden mały przykład. Nie wiem czy to Ty, czy Piostar, ale posty Piomila w NBA znikają jeszcze szybcej niż się pojawiają. A Piomil napisał tylko, że jego zdaniem mistrzami NBA będzie San Antonio, bo mają najlepszy skład. Napisał to dwukrotnie i dwukrotnie zostało to usunięte...
Ja tylko nie mogę zrozumieć, dlaczego Ty i Dexter nie umiecie się przyznać, że Zbtal jest od Was lepszy w bukmacherce. Ten Wasz ból objawił się zbanowaniem Zbtala. Niestety ucierpiało na tym wiele osób, którzy chcieli dalej poznawać tajniki bukmacherki serwowane przez Zbtala.
Skończmy ten temat i tak wszyscy wiemy swoje.
Ostatnio zmieniony przez Kisi 2005-01-16, 01:16, w całości zmieniany 1 raz
Głupoto, głupoto, coś Ty za panienka
że wszystkim miernotom wydajesz się piękna...
Zgadnie ktoś skąd cytat? Wątpię...
Ostatnio szukając wyników nocnych turniejów na antypodach odwiedziłem mnóstwo zagranicznych forum i muszę was pochwalić - nigdzie nie ma nawet w połowie takiego burdelu jak tutaj. Obserwując tutejszą organizację wiem jakby wyglądało ministerstwo finastów pod rządami pani posłanki Renaty B. A czytając posty Ewelin i innych Dexterów to mam wrażenie, że na bukmacherce robią większy majątek niż Kulczyk.
Kocham to forum; nic a nic nie pomaga mi w typowaniu, ale rozrywka najwyższej klasy i to za darmo.
P.S Na tych wspomnianych zagranicznych forach było tyle zbędnych postów, że głowa boli, ale nikt ich nie kasował - tam mają jednak bardziej zaawansowaną demokrację
Dołączył: 08 Sie 2004 Pochwał: 11 Posty: 432 Skąd: French Open
Wysłany: 2005-01-16, 01:17
Moja?
Klamstwo numer... a juz nie bede liczyla
PS. Panie Emrod - Joris Karl Huysmans pisal o swojej ksiazce iz "ruch wydawal mu sie zreszta zbedny, uwazal, ze wyobraznia latwo zdola zastapic wulgarna rzeczywistosc faktow". Wez sobie te slowa do serca i czasem pomysl zanim cos napiszesz, rusz glowa bo sama Twoja wyobraznia nie wystarczy, do Huysmansa Ci daleko...