Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2004-06-24, 22:49 Wakacje
może tak bezposrednio to nie jest ten temat zwiazany z zakładami bukmacherskimi ale gdu wszyscy wezma wygrana z okresu ME to napewno wyruszš w rejs a to juz się to sprzyda.
http://www.motogazeta.moj.../index.php/7178
hmmmmmm wakacje D moze ktos siedzi w miescie krk lub okolicach i zagral by w pilke swoja druzyna z moja 8) sa chetni ?? a przypominam ze ma to byc amatorska team D
_________________ Jeden Z Pierwszych Na TYM FORUM !!!!
Wysłany: 2004-06-26, 22:41
musisz mi podać redni wiek bo u nas to 16 latek i mecz już w tym tygodniu bo rozjeżdżajš sie wszyscy rewanż u nas hmm.. Ok. to przyjedziecie do NHuty a sedzia ? beztrony to może kto od nas :twisted:
Wysłany: 2004-07-01, 13:41
hmm ... jak ja ci opowiadam na TAK to ty wymigujesz sie no nie wiem czy zbire szesciosobowy skład ale postaram sie tylko konkretnie mów mi gdzie o której i kiedy raz dwa trzy !!!
ojjjj plany sie zmieniaja nie moja wina D
1 !! w bronowicach przy szkole podstawowej 93 gra po 5 + bramkarz
2 !! pora chyba wieczorna kolo 18
3 !! sobota moze byc ??
4 !! gramy o cos czy o prestiz ??
ps jest jakis sedzia co mniej wiecej lapie zasday pilki noznej chetny sedziowac spotkanie D
Wysłany: 2004-07-01, 18:01
ja bym juz meczustawił na jutro ale ze wzgledów niezaleznych odemnie umawiamy sie w sobote 100% godzina 18:00 szkoła 93 tak bedziemy troche wczesniej jak by co ok ?
oco hmm... z kasa krucho w mojej drużynie
a jak dojechac do tej szkoły bedziemy jechac od Motelu Krak
no nie daleko motelu my tez bedziemy wczesniej.ALE WYDAJE MI SIE ZE LATWIEJ DOJECHAC TRAMWAJEM 14 LUB 24 bo na rydla jest petla a z tamtad tylko 5 min piechotka wolnym tempem
Wysłany: 2004-07-01, 19:11
tzn ze ta szkoła jest przy tej pierwszej petli .Mozesz cos blizej my bedziemy samochodem wyjezdzamy od kraka petla do góry i co? może jakas ulica a moze to jest niedaleko tego klubu wspinaczkowego ?
ciezko od ciebie wszystko wyciagnšc
no nie daleczko tego klubu ojj petla 24 i 14 jest na skrzyzowaniu bronowickiej i rydla a szkola jest u samego poczatku ul rydla !! latwiej jest trafic od petli patrzac od strony rynku i stojac na petli skrecamy w lewo i dojedziecie szkola znajduje sie takze kolo placu targowego spokojnie traficie!!kazdego jak sie spytacie to wam powiedza 8)
EDIT
Dzis mecz mojej druzyny i Matrox'a-Krakow Bronowice boisko szkoly pods 93 kolo ul rydla
Paolo Team : MatroX team .......:......
zapraszam na typowanie