Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Moja najlepsza wygrana była jak zagrałem za 20 zł i wyciągnełem 128,90 niepamiętam jakie były to mecze ale pamiętam że było ich 7 i wszystkie to z TENISA
gdybym tylko napisał o mojej największej wygranej pewnie nikt by nie uwierzył, dlatego wklejam dowód.:D.
expekt nie chciał mi przyjąć kuponu za 500 pln więc musiałem rozbić i jeden z nich był zawieszony. po jakimś czasie przyjeli drugi i z 500 pln wyskrobałem ponad 4000. fajne uczucie. sorry za duży rozmiar, ale już mi się nie chce z tym bawić.
Ile z tych 4000 przeznaczyłeś na kolejne zakłady ? I czy weszły ?
Ile z tych 4000 przeznaczyłeś na kolejne zakłady ? I czy weszły ?
po tej wygranej, 4000 zabrałem w kieszeń, a na koncie zostało mi jeszcze około 3000.
w tamtym roku wrzesień i październik to były najpiękniejsze dni. Stawka 500pln była standartem.
_________________ Obstawiaj tyle, ile jesteś w stanie stracić:D
Dołączył: 08 Sie 2004 Pochwał: 11 Posty: 432 Skąd: French Open
Wysłany: 2004-08-11, 12:15
cober piekne kuponiki naprawde
_________________ [...] Walka? ... Ale czyż mrówka rzucona na szyny
może walczyć z pociągiem, nadjeżdzającym w pędzie?[...]
- Kazimierz P. Tetmajer "Koniec wieku XIX"
ja w sts za postawione 2 zlote zgarnąłem 123zl. pamietam tylko ze na tym kuponie mialem mecze z ligi japonskiej. utkwil mi w pamieci taki mecz: C Osaka - G Osaka, wiecej nie pamietam..........
Wysłany: 2004-08-17, 23:30
Ja wygrałem w ciagu dwóch dni 1200zł Pierwszego dnia było to 690zł(postawiłem 11meczy za 3zł :shock: ) A drugiego bodajze było to chyba 4-5 meczy za 30zł i 510zł A Wy patrze nie wygrywacie za ostro większość
A moja największa wygrana w toto-mixie to tez 70 zł popdobnie jak w expekcie, z tym że w toto wygraałem dokładnie 70.20 więc więcej niż w expekcie doliczając jeszcze podatek. Stawka tu i tu taka sama.