Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
A tak z ciekawości zapytam jaka wóda Wam najlepiej smakuje? Oczywisćie pytam osoby pełnoletnie, bo przecież te nieletnie nie powinny pić i obstawiać u buków
Moj typ: Grey Goose - jedna z lepszych francuzkich wódek.
_________________ Szukasz dobrych surebetów? Znajdziesz je tutaj
Ja lubie typowe na warmi i mazurach czyli sprowadzane z Rosji przygoda z nimi sie konczy zwykle przy kiblu ale pul litra kosztuje 10 zl .wec sie oplaca a tak wogule to juz po 7-8 kielichach nie ma ruznicy czy polska czy ruska....
widzę,ze tu wyżzsa pierdolencja za przerposzeniem
Moje ulubione:
1. Finlandia z importu czy jakos tak , plastikowe buteleczki 0.5 - jak ktos pil to wie (cale wakacje pilem, zajebista faza, dlugo trzyma, tania ok.10zl/0.5l i najwazniejsze nastepnego dnia nie ma sie kaca D ) ocena 9.5/10 :p
2. POLSKA (czerwona, bo zielona jest do dupy) [dobry smak, dobrze 'wchodzi' i jest niedroga ok.17zl chyba] ocena 8.5/10
3.Sobieski (jak wiekszosc z tej polki cenowej, ale dalem ja na 3 miesjcu, bo dodawali do niej dobry soczek pmaranczowy ) ocena 8/10