Największy newsroom piłkarski w kraju
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Obstawianie.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Pozostałe sporty - MLB, NFL, Żużel itp » FUTSAL
FUTSAL
Autor Wiadomość
Piostar

TennisMaster

Pochwał: 65
Wysłany: 2007-11-23, 16:22   FUTSAL

Nie znalazłem tematu dotyczącego tej dyscypliny, jeśli takowy jest niech mod przeniesie posta do niego.

:arrow: Włochy - Rosja H(0-0,5) 1 1,90 Bet365 6/10

Przeglądając dzisiejszą ofertę spotkań rzuciło mi się w oczy półfinałowe spotkanie Włochy - Rosja. Zainteresował mnie handicap -0.5 na Włochów.
Starałem się oglądać mecze grupowe i miałem szanse widzieć obie drużyny w akcji. Znacznie lepiej nie tylko pod względem wyników ale także gry wypadli południowcy. Co ciekawe w 3 meczach stracili zaledwie 1 bramkę, a to jeśli się dobrze orientuje znakomita statystyka w futsalu. Dodam też że w remisowym meczu z Portugalią byli również lepszym zespołem.
Rosjanie jakoś mnie nie zaskoczyli, Serbów pokonali (tego niewidziałem), wygrali z Ukrainą (to spotkanie widziałem i ostatnie minuty to dramatyczna obrona) no i gładka porażka z Hiszpanami, ale to było ostatnie spotkanie przy zapewnionym awansie, więc cięzko wyciągać jakieś "sensacyjne" wnioski.
Nie znam składów, wcześniejszych dokonań obu zespołów ale wyniki a przede wszystkim gra pozwalają sądzić że to Włosi zagrają w finale.

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Pozostałe sporty - MLB, NFL, Żużel itp » FUTSAL

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl