Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Nie znalazłem tematu dotyczącego tej dyscypliny, jeśli takowy jest niech mod przeniesie posta do niego.
Włochy - Rosja H(0-0,5) 1 1,90 Bet365 6/10
Przeglądając dzisiejszą ofertę spotkań rzuciło mi się w oczy półfinałowe spotkanie Włochy - Rosja. Zainteresował mnie handicap -0.5 na Włochów.
Starałem się oglądać mecze grupowe i miałem szanse widzieć obie drużyny w akcji. Znacznie lepiej nie tylko pod względem wyników ale także gry wypadli południowcy. Co ciekawe w 3 meczach stracili zaledwie 1 bramkę, a to jeśli się dobrze orientuje znakomita statystyka w futsalu. Dodam też że w remisowym meczu z Portugalią byli również lepszym zespołem.
Rosjanie jakoś mnie nie zaskoczyli, Serbów pokonali (tego niewidziałem), wygrali z Ukrainą (to spotkanie widziałem i ostatnie minuty to dramatyczna obrona) no i gładka porażka z Hiszpanami, ale to było ostatnie spotkanie przy zapewnionym awansie, więc cięzko wyciągać jakieś "sensacyjne" wnioski.
Nie znam składów, wcześniejszych dokonań obu zespołów ale wyniki a przede wszystkim gra pozwalają sądzić że to Włosi zagrają w finale.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet