Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Idąc za modą postanowiliśmy wspólnie zacząć gre.Najważniejsza uwaga na początek:gramy na razie wirtualnie.Jak będzie nam to szło to ruszymy na poważnie i podamy odpowiednie info.Maksymalnie gramy za 100 wirtualnych jednostek.Jak nam w ogóle nie będzie szło,to przy minus 500 dajemy sobie siana i kończymy zabawe.Jak faktycznie to wypali to jak juz wyżej pisałem-wchodzi prawdziwa kasa.
to tyle,mam nadzieje,że skorzystacie z naszych typów.
nie moge przejsc obok tego co sie dzis wydarzylo.......
38dni przed Mundialem mecz Polska - Litwa.....0-1
Mecz stal na zenujacym poziomie tzn. polska reprezentacja tak grala, natomiast Litwini radzili sobie calkiem przyzwoicie umiejetnie sie broniac i kontraatakujac bardzo udanie rzekł bym. Chodzi mi bardziej o to co jednak zle zrobil Janas.... Oni nie wiedzieli co graja .. mozna powiedziec ok ale to byl eksperymetalny sklad i tak to prawda ale pseudo prawidziwa gra zaczela sie od 60min po wejsciu Baszczynskiego i co sie dzialo nic..... bicie glowa sciane:(... Lewandowskiemu podziekowalbym juz dawno.... ale i powolanie bonina? po co ?? wydaje mi sie ze sprawdzenie Bukharda zamiast mili byloby lepszym posunieciem.... Mila tak naprawde nic nie pokazal..... strzelac wolne umie ok ale za duzo tracil... Powiem wam szczerze ze bardzo milo mnie zaskoczyl Dudek :!: zagral bardzo dobrze i po tym meczu uwazam ze powinien zagrac na Mundialu.. mysle ze Boruc nie odbierajac mu klasy nie ma takie instynktu i odwagi aby wyjsc na 30-40 metr i grac jako ostatni obronca.... bo to co zrobil Dudek to bylo naprawde niezle.... nie spodziewalem sie ale powiem wam jedno : marka jest marka.... tak jak Sensini i inni. Obrony nie bede komentowal bo to nie byla obrona.... a w srodku sorki ale Szymek nic naprawde nie pokazal a pod koniec odchodzil od gry... To fakt ze jesli naprawde w pomocy bedzie ebi, kosa (mysle ze on bedzie gral... ale nie ma sily na caly mecz on gra dobrze i szarpie a to wazne w tym zespole) to uzupelniajac sobolem lub kims innym moze calkiem dobrze nia sterowac ale dzis zawiodl .... Atak...... jestem naprawde strasznie zmartwiony:( bo jednak ulubionecy Janasa.... hm to porazka!! Brak mi cholernie Saganowskiego!!!! tu brakowalo albo jego albo.....wlasnie kogo ?? ja nie mam pojecia..... bo Franek, Rasiak to moim zdaniem teraz tylko zmiennicy --> franek zatracil skutecznosc a Grześ jak to Grześ . nie mamy na ten moment partnera do ataku dla Żurawia ......
Podsumowujac...... jesli chcemy cokolwiek osiagnac.... (JA NIE MOWIE O WYJSCIU Z GRUPY... to musza sie chlopaki strasznie postarac a Janas hm..... musi wydaje mi sie bardziej pomyslec nad taktyka bo to jest przykre dla oka:(....
A MIALO BYC TAK PIEKNIE !!
Moja jedenastka na ten moment to: Dudek - Kiełbowicz, Jop, Bąk, Baszczyński - Kosowski, Szymkowiak, Zdebel (wiem ze to nie mozliwe ale to marzenia!!:D ) Smolarek - Żurawski, Saganowski
Kur...... ale on mocna jest na papierze!! Dobry trener i mozna zrobic z tego naprawde niezly team ale nie zapomniec o zapleczu!! bo gdzie jak gdzie ale w Polsce sie o tym zapomina!!!!
Ps. wybaczcie jak to moze byc w pewnych miejscach dziwnie pisane ale pisalem o odczuciach a to sie ciezko przelewa na papier..... POZDRAWIAM!!
aha nie czekam na odpowiedzi!!.....chcialem napisac tylko
Podam typy juz dzis z tego wzgledu ze po upojnym dzisiejszym dniu nie ma tak naprawde nic na jutro cieklawego a napewno nie Arsenal lub Brondby...... taki moje zdanie (jesli ktos ma pytania to na pw).....
Kupon 3
NazimekHaka - Inter Turku 1.70-1 Samin Aarhus - Horsens 3.05-X
STAWKA = 30j
AKO = 5,19
EW. WYGRANA = 155,70j
No to los nie byl dzis dla nas laskawy.....ale tak jak mowilem ciezko bylo o dobre mecze dzis, a dzien jak narazie obfity w niespodzianki tzn. w meczach ktore ja gralem...
Ostatnio zmieniony przez Samin 2006-05-04, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-05-11, 07:30
Uwaga
od dzisiaj gramy już za prawdziwą kase.Wirtualnie nam szło całkiem nieźle.Osiągnęlismy stan konta +325 więc nie jest źle.Dzisiaj kupon nr za prawdziwą kaske:
Kupon 1
nazimekHJK Helsinki - Kuopio PS 1,55 Samin &nazimek:arrow: Esbjerg FB - Randers FC 1,75 Samin:arrow:Kapfenberg - Wels 1,40