Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wspólne Typy » Inwestor - czyli kto chce może dorobić bez ryzyka.
Zamknięty przez: Mosquito
2006-10-08, 15:23
Inwestor - czyli kto chce może dorobić bez ryzyka.
Autor Wiadomość
Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Pochwał: 1
Wysłany: 2006-07-13, 22:56   Inwestor - czyli kto chce może dorobić bez ryzyka.

Regulamin sponsorowania kuponów przez "Inwestora"
1.Inwestor jako biznesmen inwestuje w dobrych graczy , którzy swoją postawą na forum czyt.Trafnym typowaniem zwrócą jego uwagę.
2. Warunkiem podstawowym jest puszczanie kuponów w odpowiednim do tego dziale na forum "Kupony" z adnotacją "Inwestor" i trafienie pod rząd trzech kolejnych kuponów z co najmniej trzema zdarzeniami na kuponie.
3.Inwestor, przeglądając Wasze kupony może uznać,że nie koniecznie trzy trafione kupony obecnie, ale Wasza wcześniejsza umiejętność typowania da prawo któremuś z typerów by Inwestor zainwestował w jego kupon .
- inwestycja w danego typera polega na tym,że zwróce się do danego typera z prośbą o ułożenie kuponu, który to ja sfinansuje w całości.
- dany kupon zostanie oficjalnie podany na forum i w przypadku trafnego wytypowania wszystkich zdarzeń EWK zostanie podzielone w stosunku 70% dla inwestora
30% dla typera podającego kupon.
4.Wszystkie wygrane będą przelewane na indywidualne konta typerów jeżeli ich wartość minimalna osiągnie kwotę 10,00zł
5.Kwoty poniższe będą uwzględniane w tabeli wygranych Inwestora, którą tu poprowadze, aż do chwili kiedy osiągną kwotę 10,00zł czyli tej ktora upowaznia do dokonania przelewu.
6.Każdy typer będzie miał prawo do wygranej, ale jednocześnie w przypadku chybienia kuponu kwota zainwestowana przeze mnie zostanie odjęta od jego dotychczasowej wygranej.
Przykład 1
Typer trafia kupon i należne mu 30% to 6zł. Kwota ta zostaje odnotowana w tabeli wygranych i z chwilą trafienia kolejnego kuponu i uzyskania minimum wygranej łącznej 10,00zł zostaje przelana na konto Typera.
Przykład 2
Typer trafia kupon i należne mu 30% to 6zł. Kwota ta zostaje odnotowana w tabeli wygranych i z chwilą trafienia kolejnego kuponu i uzyskania minimum wygranej łącznej 10,00zł zostaje przelana na konto Typera. Jednakże w przypadku chybienia przez typera kolejnego kuponu kwota zainwestowana przeze mnie zostanie odjęta od kwoty dotychczas posiadanej w tabeli wygranej danego typera./
Przykład 3
Typer nie trafia kupon. Kwota za jaką został puszczony kupon zostaje odnotowana w tabeli wygranych jako minusowa . Kwota ta może ulec zmianie na dodatnią,jeżeli ja zechce kolejny raz zainwestować w danego typera.
Wówczas w przypadku wygranej np 30%=6zł od tej kwoty odejmuje się wcześniejszą przegraną jaką zainwestowałem w kupon.
Wszelkie pytania proszę kierować bezpośrednio do mnie w tym temacie.

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-13, 23:13   

Tabela zysków poszczególnych typerow
Kod:
   Lp.Nick            1kup,   2kup.    3kup.      forum      Kwota łączna
-------------------------------------------------------------------------
1.  ksin               ---                    zarabiamyrazem
2.  Hyb                ---                    zarabiamyrazem                     
3.  bobo               ---                    zarabiamyrazem                   
4.  Udziałowiec 1      ---                    zarabiamyrazem       
5.  Czarny         -1000,00  -500,00           zarabiamyrazem   -1500,00               
6.  Udziałowiec 2      ---                    zarabiamyrazem     
7.  Artur              ---                    zarabiamyrazem                 
8.  Golibuk            ---                    zarabiamyrazem                           
9.  Fartek             ---                    zarabiamyrazem               
10. chorrycho          ---                    zarabiamyrazem             
11. Jogi               ---                    zarabiamyrazem                     
12. Elit Typer         ---                    zarabiamyrazem             
13. Klusek             ---                    zarabiamyrazem               
14. Lungren           -5,00                    zarabiamyrazem      -5,00         
15. Smyku              ---                    zarabiamyrazem               
--------------------------------------------------------------------------
16. Zielu AZS          ---                    zarabiamyrazem
17.<<<GOL>>&g          ---                    zarabiamyrazem
18.Sphinx              ---                    zarabiamyrazem
19.The_GrabeK          ---                    obstawianie
20.handicap            ---                    obstawianie
21.Overlocker          ---                    obstawianie
22.ziomal7264351       ---                    obstawianie
23. david_villa        ---                    obstawianie
24.pershing            ---                    obstawianie
25.el-mandato          ---                    obstawianie
26.ken                 ---                    typosfer.
27.szwed89             ---                    obstawianie
28.bRS                 ---                    obstawianie
29.koszałek            ---                    obstawk.
30.szymon1989          ---                    obstawk.
31.bukmacher24        ---               obstawk.

tabela dotyczy tych typerów , którzy biorą udział w inwestycji i wyrazili swoje zgloszenia.Typerzy są z kilku forum. Kolejni chętni zostaną dopisani do tabelki.
W tabelce uwzględnione będą kwoty, które mają otrzymać typerzy .30% z EWK każdego trafionego kuponu, lub kwota minusowa zainwestowana z kuponu chybionego. Ostatnia pozycja to aktualny bilans łączny każdego typera.
Ostatnio zmieniony przez Inwestor 2006-07-15, 21:27, w całości zmieniany 44 razy  

erbak

mistrz PT VI, v-ce PT V
   Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 10
Ostrzeżeń: 3
Wysłany: 2006-07-14, 12:26   

jesteś frajerem a jeszcze większym ci co będą brać w tym udział :k:
w trzech pozycach muszą uzyskać kurs conajmniej 3,01 on zarobił tyle żeby przy kolejnym kuponie nie być na zero. bardziej ao takich bzdur opłaca sie samemu zagrać przynajmneij po wygranej można 3 razy zagrać (przy takich samych stawkach) więcej pisać nie bede bo pomysł wręcz powiedziałbym żydowsko-lichwiarski :mlotek:

AVE RACOVIA!
HALA MADRID!

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 12:31   

Odpowiadam na pytania kandydatów.
1.Nie ma reguły co do ilości kuponow jakie trzeba ułożyć w ciągu miesiąca czy tygodnia.
wy sobie układacie kupony , ja obserwuje.Kto będzie miał dobrą skuteczność tego poprosze w tym temacie o ułożenie kuponu , który sfinansuje.
2. Wcześniejsze Wasze dokonania są dla mnie istotne, ale liczy się dla mnie aktualna forma typera( Ja nie jestem Janas) i ta będzie decydowała o tym czy ja wybiore go , czy nie.
życze wszyskim powodzenie, bo już mam kilku kandydatów, ale czekam na jeszcze jeden kupon w ich wykonaniu.
3.eRBaK Ty też jesteś bardzo fajnym facetem. Pozdrawiam Cię. Jak na pierwsze wejście to oceniam bardzo nisko Twój poziom intelektu.
Ostatnio zmieniony przez Inwestor 2006-07-14, 12:35, w całości zmieniany 3 razy  

erbak

mistrz PT VI, v-ce PT V
   Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 12:41   

Inwestor napisał/a:
3.eRBaK Ty też jesteś bardzo fajnym facetem. Pozdrawiam Cię. Jak na pierwsze wejście to oceniam bardzo nisko Twój poziom intelektu.

jka uważasz ;) ale i tak twierdzę że twój pomysł to rodzaj prostytucji :k: oni ci dają i im odpadkami płacisz mości pani/e
a najbardziej i tak się opłaca grać za własne pieniądzie - odkrywczy jestem :k:
Ostatnio zmieniony przez erbak 2006-07-14, 12:41, w całości zmieniany 1 raz  

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 13:02   

Pozornie mój drogi przyjacielu masz racje, z tą niewielką różnicą, że tu tylko ja jestem tym który ryzykuje żywą gotówką nie podawający kupony. oni mają do wyboru
1. trafiam i wygrywam
2.nie trafiam to i tak nic nie trace.
No i co ? Jak teraz na to patrzysz. A pokaż mi takiego na tym ziemskim padole , który zagwarantuje,że zainwestowane przeze mnie pieniądze nie okażą sie wyrzuconymi w błoto (bo kupony będą chybione) No i kto tu ryzykuje więcej i kto jest tu lichwiarzem?

erbak

mistrz PT VI, v-ce PT V
   Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 13:15   

Inwestor napisał/a:
A pokaż mi takiego na tym ziemskim padole , który zagwarantuje,że zainwestowane przeze mnie pieniądze nie okażą sie wyrzuconymi w błoto (bo kupony będą chybione) No i kto tu ryzykuje więcej i kto jest tu lichwiarzem?

ty jesteś bo oczekujesz od osób tzrecich gotowych kuponów z pretensjami jakimiś jesli bedą nei trafoine i jeszcze śmiesz pisać "i kto tu jest lichwiarzem". Jak nei masz własnego rozumu, nei masz pomysłu co grać to nie nazywaj wysiłku innych "pieniędzmi wyrzuconymi w błoto". rób sobie swoją inwestycyjną grupę już nie nie będę się wtrącał mój mały przyacielu :c:

AVE RACOVIA!
HALA MADRID!

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 13:32   

Początek Twojego posta fatalny i absolutnie nie potwierdzający prawdy(domniemanie ewentualności nie jest formą pretensji), natomiast końcówka wprost rewelacyjna i nie mogła być lepsza. Sam bym nie wymyślił bardziej logicznej. Pozdrawiam. Stań z boku i obserwuj, a może ktoregoś pięknego dnia stwierdzisz,ze to całkiem uczciwa propozycja.

ziomal_Q

I nie ma mocnych
   Zawodowiec

Pochwał: 25
Wysłany: 2006-07-14, 16:31   

siemka, ja moge w to wejsc :)

The_GrabeK

Ekstremalnie zajęty

Pochwał: 121
Wysłany: 2006-07-14, 17:47   

Kolego nie wiem czemu mnie dopisałeś -> najpierw odpisz na moje PW, a pozniej ja sie zastanowie...

Villa

MU FAN
   Doświadczony

Zakaz pisania
Pochwał: 26
Wysłany: 2006-07-14, 18:03   

wchodze w to :)

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2006-07-14, 21:42   

moge sprobowac...
ale odpowiedz mi na jedna rzecz, moge odejsc kiedy chce.....jezeli tak, to mnie wpisz na liste...

pozdrawiam

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 21:45   

Możesz odejść kiedy chcesz.Tylko radze najpierw uzyskać bilans gwarantujący Ci wyplate tzn min10,00zł.no i oczywiście najpierw musisz się wykazać,że warto w Ciebie zainwestować .Pozdrawiam.

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 22:00   

Nie wszyscy albo uważnie czytają Regulamin,albo nie wiedzą o co tu naprawdę chodzi.Panowie , ciktórzy się zgłaszają do programu "Inwestor"musza pokazać ,że są warci tego by w nich inwestować.Jak na razie widze tylko w tematach kupony dwóch typerów z tego forum ,którzy się zgłosili. Reszta musi zacząć działać i pokazać na co ich stać. Do dzieła Panowie..
Ostatnio zmieniony przez Inwestor 2006-07-14, 22:02, w całości zmieniany 1 raz  

handicap

Pochwał: 22
Wysłany: 2006-07-14, 23:35   

Mam pytanie: jak będziesz stawkował kupony? Wiem, że najpierw będzie podawanie typów "na sucho", a potem zaczniesz inwestować w kupony tych, którzy będą mieli wymaganą skuteczność, ale chyba nie walniesz od razu całego swojego kapitału na pierwszy kupon, którzy przejdzie kwalifikacje, co nie? Będziesz zaczynał od małych stawek i chcesz je zwiększać w miarę jak dany typer będzie trafiał? Czy może stawki będą okresowo stałe dla danego typera i będziesz je zwiększał jeśli dany typer będzie się spradzał? No bo mówisz, że trafi nam się 30%, ale chcę wiedzieć z jakiej kwoty będzie te 30 % :)

The_GrabeK

Ekstremalnie zajęty

Pochwał: 121
Wysłany: 2006-07-14, 23:37   

handicap,
Jeśli wypłaca po uzbieraniu 10PLN, czyli nie przewiduje wygranej większej niż 40PLN na kupon. Grając rozsądne AKO to stawki po 10-20PLN.... tylko czy można siebie nazywać wtedy inwestorem?

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-14, 23:46   

Dokładnie tak drogi przyjacielu. powiem więcej. jeżeli zainwestuje nawet po dwa zlote na początek ale w kilkunastu naraz to już nie będzie 2,00zł (czyż nie tak?) a Twój przedmowca ma racje . Co nagle to po diable. powoli , ale do przodu . Taka jest moja dewiza. Sam też nie jestem w ciemię bity i gram sobie lajtowo bez podpalania. Jeżeli ktoś chce zobaczyć moje ostatnie kuponiki i co zrobiło się z bonusika nie widzę przeszkód.
Ostatnio zmieniony przez Inwestor 2006-07-14, 23:47, w całości zmieniany 2 razy  

handicap

Pochwał: 22
Wysłany: 2006-07-15, 00:50   

No cóż... takiej oferty jeszcze nie widziałem, ale trzeba spróbować i zobaczymy jak wyjdzie. Gdzie będziemy podawali typy? Będzie utworzony nowy temat dla wszystkich czy dla każdego typera oddzielnie? Osobiści uważam, że jeden temat dla wszystkich starczy, bo i tak większośc się wykruszy :) Ja dychą nie pogardzę - można za nią kupić 18 lodów, które lubię :)
Ostatnio zmieniony przez handicap 2006-07-15, 00:52, w całości zmieniany 1 raz  

Inwestor

Amator

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-07-15, 00:57   

Każdy podaje typy tam gdzie to robił dotychczas, a wtedy kiedy zwróci moją uwage poda kupon w tym dziale, a ja go przedstawie gdzie i za ile jest puszczony do wglądu wszystkim z zaznaczeniem czyj to kupon jest.

szwed89

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-07-15, 02:59   

Ja również jestem chętny :D

Anthony

Amator

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-07-19, 22:24   

Ja też w to wchodze. :cwaniak:

pyrlik_stw

Zwycięzca konkursu MLB :)
   Doświadczony

Pochwał: 16
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-07-19, 22:45   

Co mi szkodzi :) Ja również :P

NVP

Trampkarz

Zakaz pisania
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-07-21, 13:36   

Ja tez biorę udział w tym :D wchodze w to

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wspólne Typy » Inwestor - czyli kto chce może dorobić bez ryzyka.

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl