Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-08-22, 10:29 DuplicatePoker.com
Witajcie!
Dzisiaj chciałbym was poinformować o bardzo ciekawej ofercie DuplicatePoker.com!
Każdy kto zarejestruje się z podanego niżej linka otrzyma 10$ na grę w pokera, zupełnie za darmo!
Co zrobić, żeby otrzymać bonus?
1. Rejestrujesz się poprzez ten link.
2. Automatycznie zostajesz skierowany do strony gdzie możesz pobrać oprogramowanie.
3. Następnie podajesz swoje dane: login, email, kraj pochodzenia.
4. Dostajesz email aktywujący konto i przysługujący Ci bonus.
5. Twoje konto rośnie o 10$, które możesz wykorzystać na rozpoczęcie zabawy z DuplicatePoker.com!
Niestety co do wypłaty wiem tyle, że minimum to 20$, ale niestety nie znam obrotu.
Żeby jednak ułatwić wam ewentualne problemy, jeżeli ktokolwiek z was będzie zainteresowany kontynuowaniem gry w DuplicatePoker.com i zechce wpłacić tam swoje pieniądze, otrzyma specjalną ofertę ode mnie
Co zrobić?
1. Po rejestracji wyślij mi na adres betfair@wp.pl dane, które podałeś przy rejestracji.
2. Dokonaj minimalnej wpłaty 20$.
3. Po sprawdzeniu czy wszystko przebiegło poprawnie i legalnie otrzymasz ode mnie swoje 20$ najpóźniej do 15 każdego miesiąca!
Czyli 10$ za samą rejestrację i 20$, które otrzymasz z powrotem to nic innego jak 30$ na grę w pokera, zupełnie za darmo!!
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW, email lub gg.
Wysłany: 2007-08-22, 11:23
Uprzedzam, jeżeli w jakikolwiek sposób okaże się, że jedna osoba założyła więcej niż jedno konto, to nie dostaniecie żadnych pieniędzy a ewentualne depozyty zostaną odebrane. Grozi to również natychmiastowym BANem na tym forum.