Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Francuska Pro A 2006/2007
Francuska Pro A 2006/2007
Autor Wiadomość
fat_bart

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-04-06, 14:57   Francuska Pro A 2006/2007

Typy i analizy + zapraszam do dyskusji...

23 kolejka francuskiej Pro A (07.04.2007)

Typy i krótka analiza (kursy gamebookers)[wynik podany w nawiasie to mój typ na dokładny wynik]:

Avignon [1-3] Cannes Typ: 2 Kurs: 1.15
Polecam! Ostatnia drużyna podejmuje wicelidera. Bez zbędnego komentarza - w pierwszym meczu było 3-1 dla Cannes...Kurs niski jak na wyjazd, ale to raczej pewniak więc nie ma się co dziwić...

Beauvais [0-3] Paris Volley Typ: 2 Kurs: 1.20
Polecam! Lider tabeli zmierzy sie na wyjeździe z 10tym miejscem Beauvais. j.w - no comment. Pierwszy mecz - gładkie 3-0...

Montpellier [3-1] Asnieres Typ: 1 Kurs: 1.25
Montpellier zdecydowany faworyt, śmiało polecam. Dlaczego 3-1? Bo tak najczęściej przegrywają zawodnicy Asnieres ;) - tak samo było w pierwszym meczu... rownież przegrali 1-3 z Montpellier...

Nice [1-3] Poitiers Typ: 2 Kurs: 1.55
Przedostatnia drużyna tabeli podejmuje trzecie Stade Poitevin VB POITIERS. W pierwszym meczu przegrana Nice 1-3. Wyjazd nigdy nie jest łatwy, ale bądź co bądź drużyny dzieli przepaść...a kurs jest ciekawy :D

St Breuc Cotes [1-3] Toulouse Typ: 2 Kurs: 1.55
Polecam umiarkowanie. Faworytem zdecydowanie zawodnicy z Toulousy - 4 miejsce w tabeli i pogoń za Poitiersami, którzy mają ten sam bilans zwycięstw i porażek, lecz o 2 punkty więcej. W pierwszym meczu gładkie 3-0 dla Toulousy z 20 punktami przewagi!!! Na jakimś z moich kuponów mecz napewno się znajdzie.

Tours VB [3-1] Arago de Sete Typ: 1 Kurs: 1.25
To może być zacięty mecz. Zawodnicy Tours VB wrócili z finałowego turnieju Ligi Mistrzów jako wicemistrzowie... i mogą być zmęczeni. Na wyjeździe przegrali z Arago de Sete 1-3, teraz walczą o lepszą pozycję przed playoffa. Liczę na nich, choć kurs troche niski jak na takie spotkanie, nie wiem czy warto ryzykować.
Ostatnio zmieniony przez fat_bart 2007-04-07, 11:13, w całości zmieniany 2 razy  

fat_bart

Amator

Wysłany: 2007-04-07, 23:11   

fat_bart napisał/a:

23 kolejka francuskiej Pro A (07.04.2007)

3-1 :n: Avignon [1-3] Cannes Typ: 2 Kurs: 1.15
2-3 :t: Beauvais [0-3] Paris Volley Typ: 2 Kurs: 1.20
3-2 :t: Montpellier [3-1] Asnieres Typ: 1 Kurs: 1.25
1-3 :t: Nice [1-3 :jupi: ] Poitiers Typ: 2 Kurs: 1.55
1-3 :t: St Breuc Cotes [1-3 :jupi: ] Toulouse Typ: 2 Kurs: 1.55
3-1 :t: Tours VB [3-1 :jupi: ] Arago de Sete Typ: 1 Kurs: 1.25

No to lider dał ciała!!! Masakra... Reszta "faworytów" też męczyła się po 5 setów (Paris, Montpellier) no żenada... tak być nie może :P

Następna kolejka już we wtorek! Typy + analizy już za niedługo - zapraszam!

Typów ogółem: 54
Trafionych: 41 (≈75,93%) w tym dokładnych wyników: 18

fat_bart

Amator

Wysłany: 2007-04-10, 12:24   

24 kolejka francuskiej Pro A (10.04.2007)

Typy i analiza (kursy gamebookers)[wynik podany w nawiasie to mój typ na dokładny wynik]:

Arrago de Sete [3-1] Paris Volley Typ: 1 Kurs: 3.60
Hmm... myślę, że mogę polecić ten typ, choć mecz będzie na maksa ciężki. Kurs świetny... Czym mogę potwierdzić mój typ? Po 1 Arrago de Sete od października nie przegrała meczu u siebie! Po 2 - w pierwszym meczu z Paris Volley wygrali na wyjeździe 3-1! Najgorsze jest to, że w tym sezonie z pośród 23 meczy Paris przegrało tylko 2 - mają najwyższe współczynniki zdobywanych punktów i setów. Za Arago przemawia też fakt, że mają jeszcze teoretyczne szanse na awans do pierwszej 4. Drużyna ma potencjał, żeby wygrać ten mecz. Paris wygrało ostatnie 7 meczy po 3-2! Więc sporo 5 setowych boi - kiedyś muszą się zmęczyć. Zobaczymy - myślę, że na jakimś "niepewnym" kuponie umieszczę ten typ.

Asnieres Volley 92 [3-1] Nice Volley-Ball Typ: 1 Kurs: 1.70
Mecz przy wysokim kursie... powinien być bardzo zacięty. Nice ucieka przed spadkiem, potrzebuje punktów jak powietrza :) Asnieres są 2 pozycje wyżej w tabeli, powinni sobie poradzić grając na własnym boisku, na dodatek w pierwszym meczu wygrali na wyjeździe 3-1.

Beauvais Oise U.C. [3-1] Tourcoing VB Lille Typ: 1 Kurs: 1.60
Ciężki mecz... W pierwszym meczu zawodnicy z Lille przegrali 2-3 u siebie z nimi. Teraz kurs trochę odstrasza, bo drużyna niżej uplasowana jest faworytem teoretycznie. W sumie nie dzieli ich spora różnica, bo tylko 1 wygraną mniej ma Beauvais.

AS Cannes [3-0] Tours Volley-Ball Typ: 1 Kurs: 1.20
Hmm, mimo niskiego kursu faworyzującego Cannes mecz pewnie będzie zacięty. Zawodnicy Cannes ostatnio dali ciała w meczu wyjazdowym. Są na 2 miejscu i zapewne będą chcieli nadgonić punktów do Paris Volley. Z drugiej strony Tours VB wicemistrz Ligi Mistrzów. Za Cannes przemawiają 2 istotne fakty - własne boisko, i wygrana w pierwszym meczu 3-0 na wyjeździe z zawodnikami Tours VB. Wygrają...

Stade Poitevin Poitiers [3-0] Avignon Volley-Ball Typ: 1 Kurs: 1.03
Mecz nie pozostawiający wielkiego wyboru. Avignon jest ostatnią drużyną w tabeli i nie ma namniejszych szans. W sumie kurs tak niski, że ani nie opłaca się tego meczu stawiać. W pierwszym meczu wygrana Potiers na wyjeździe 3-1.

Rennes [3-0] St Breuc Cotes Typ: 1 Kurs: 1.25
Spokojnie moge polecić ten mecz. Drużyna Rennes w sumie przegrała ostatnie 4 mecze, ale grali z mocnymi drużynami - pora przełamać te passe. W pierwszym meczu wygrali na wyjeździe z St Breuc Cotes - 3-2...poza tym St Breuc ma niski współczynnik wygrywanych/przegranych setów...

Toulouse [3-1] Montpellier Typ: 1 Kurs: 1.35
Polecam umiarkowanie. Toulouse'a nie przegrywa meczy u siebie, z kolei Montpellier nie wygrywa za często na wyjazdach, szczególnie ostatnio. Mecz zapewne będzie zacięty, ale zdecydowanym faworytem są zawodnicy z Toulousy. W pierwszym meczu porażka zawodników Montpellier, aż 0-3!

Ostatnio zmieniony przez fat_bart 2007-04-10, 15:29, w całości zmieniany 1 raz  

fat_bart

Amator

Wysłany: 2007-04-11, 00:29   

fat_bart napisał/a:
24 kolejka francuskiej Pro A (10.04.2007)

1-3 :n: Arrago de Sete [3-1] Paris Volley Typ: 1 Kurs: 3.60
3-1 :t: Asnieres Volley 92 [3-1] Nice Volley-Ball Typ: 1 Kurs: 1.70
3-1 :t: Beauvais Oise U.C. [3-1] Tourcoing VB Lille Typ: 1 Kurs: 1.60
3-0 :t: AS Cannes [3-0] Tours Volley-Ball Typ: 1 Kurs: 1.20
3-0 :t: Stade Poitevin Poitiers [3-0] Avignon Volley-Ball Typ: 1 Kurs: 1.03
1-3 :n: Rennes [3-0] St Breuc Cotes Typ: 1 Kurs: 1.25
3-0 :t: Toulouse [3-1] Montpellier Typ: 1 Kurs: 1.35

ehh, mogło być lepiej... jednak żabojady z Paryża mi ten cudowny typ zepsuły :P Szkoda, też Rennes - miałem to na kuponie ;/

fat_bart

Amator

Wysłany: 2007-04-14, 10:35   

25 kolejka francuskiej Pro A (14.04.2007)

Typy i analiza przedostatniej kolejki (kursy gamebookers)[wynik podany w nawiasie to mój typ na dokładny wynik]:

St Breuc Cotes [1-3] Beauvais Typ: 2 Kurs: 1.70
Polecam, ale z dużą dozą umiarkowania, bo mam przeczucie, że to gospodarze wygraja ;) . Naprawdę zacięty mecz. Zdecydowanym faworytem Beauvais, ale własna publiczność może pomóc graczom z St Breuc Cotes. Naprawdę ciężko mi cokolwiek napisać o tym spotkaniu. Stosunek punktów i setów na korzyść Beauvais, w pierwszym meczu wyjazdowa wygrana St Breuc Cotes 3-2...

Montpellier [3-0] Rennes Typ: 1 Kurs: 1.44
Polecam, sam mam to na kuponie ;) . Kurs ciekawy, a Montpellier spokojnie powinno sobie poradzić u siebie, gdzie zdecydowaną większość meczy rozstrzygają na swoją korzyść. Z kolei Rennes zawiodło w ostatniej kolejce przegrywając z St Breuc Cotes i ma już serię 5 porażek z rzędu. W pierwszym spotkaniu wygrana Rennes u siebie 3-1.

Nice VB [1-3] Toulouse Typ: 2 Kurs: 1.53
Myślę, że śmiało należy polecić ten mecz. Na wyjeździe nigdy nic nie wiadomo, ale Toulouse'a jest ostatnio w świetnej formie! Kurs zachęcający, a Nice VB nie ma nic wielkiego poza atutem własnego boiska i publiczności. Reszta przemawia za Toulousom - ostatnio 3 gładkie zwycięstwa z przeciętniakami. W pierwszym meczu 3-1 u siebie dla Toulousy.

Paris Volley [3-2] AS Cannes VB Typ: 1 Kurs: 1.30
Polecam, ale ostrożnie. Lider tabeli podejmuje wicelidera. Dzielą ich 2 punkty i zwycięstwo Paris Volley 3-0 lub 3-1 zapewni im pierwsze miejsce na 1 kolejkę przed końcem, dlatego przewiduję zacięty mecz. Paris jest zdecydowanym faworytem - seria 10 zwycięstw z rzędu + atut własnego boiska + najlepszy stosunek wygranych/przegranych setów i punktów (odpowiednio 2.300 seta i 1.114 punktu). Z 11 pojedynków 5 setowych, aż 10 rozstrzygnęli na swoją korzyść. Będą chcieli wziąć rewanż za pierwszy mecz w Cannes, przegrany 2-3 z gospodarzami.

Stade Poitevin VB Poitiers [3-0] Asniers Volley 92 Typ: 1 Kurs: 1.07
Polecam, szkoda, że kurs tak niski. Nie ma się co rozpisywać, mimo, że w pierwszym meczu 3-2 dla Asniers - teraz rewanż i 3 punkty.

Tourcoing [1-3] Arago de Sete Typ: 2 Kurs: 1.92
Nie polecam, mecz zacięty i chyba wszystko będzie zależało od dyspozycji dnia poszczególnych zawodników. Typuję niespodziankę, choć nie byłbym tak pewien czy Tourcoing jest zdecydowanym faworytem. Lepiej prezentuje się Arago, które jest na 6 miejscu tagbeli (przy 8 miejscu Tourcoing). Pierwszy mecz u siebie, po zaciętej walce wygrało Arago 3-2.

Avignon [0-3] Tours VB Typ: 2 Kurs: 1.30
Polecam, choć na kuponie ominąłem ten mecz. Wicemistrz ligi mistrzów Tours plasuje się na 5 miejscu - Avignon na ostatnim. To nie znaczy, że mecz będzie dla nich łatwy, choć mam taką nadzieję. Avignon u siebie uporało się z Cannes ostatnio, więc to nie wróży zbyt dobrze. Mimo wszystko drużyny dzieli przepaść w tabeli, a w pierwszym meczu było gładkie 3-0 dla Tours.

fat_bart

Amator

Wysłany: 2007-04-15, 10:09   

fat_bart napisał/a:
25 kolejka francuskiej Pro A (14.04.2007)

2-3 :t: St Breuc Cotes [1-3] Beauvais Typ: 2 Kurs: 1.70
3-1 :t: Montpellier [3-0] Rennes Typ: 1 Kurs: 1.44
2-3 :t: Nice VB [1-3] Toulouse Typ: 2 Kurs: 1.53
3-1 :t: Paris Volley [3-2] AS Cannes VB Typ: 1 Kurs: 1.30
3-0 :t: Stade Poitevin VB Poitiers [3-0 :jupi: ] Asniers Volley 92 Typ: 1 Kurs: 1.07
3-0 :n: Tourcoing [1-3] Arago de Sete Typ: 2 Kurs: 1.92
3-1 :n: Avignon [0-3] Tours VB Typ: 2 Kurs: 1.30

Co do 2 ostatnich meczy to "a nie mówiłem?" będzie stosowne :P ... szkoda, choć kolejkę zaliczam do udanych - ugrałem trochę kasy.

Już wkrótce typy i analiza ostatniej kolejki! Będzie się działo... ZAPRASZAM!

/edit - kolejki brak w ofertach gamebookers.com czy unibet.com więc analizę i typy pomijam... jak ktoś koniecznie chce znać mój typ na poszczególny mecz to proszę o PM...

Ostatnio zmieniony przez fat_bart 2007-04-17, 18:53, w całości zmieniany 3 razy  

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Francuska Pro A 2006/2007

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl