Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Pierwsze mecze półfinałowe polskiej LSK (05.05.2007)
W kobiecej siatkówce... to nigdy nic nie wiadomo, bo to całkiem inny typ siatkówki w przeciwieństwie do męskiej gry...Do tego dochodzi faza play-off, która przeważnie ma w sobie jakieś niespodzianki, więc nie będe ukrywał, że pomimo usilnych starań typy nie będą na tyle pewne jakbym sobie tego życzył Gra toczy się do 3 zwycięstw... do rzeczy.
Typy i analiza, kursy Unibet [wynik podany w nawiasie, to mój typ na dokładny wynik]:
Winiary Kalisz [3-1] Aluprof Bielsko-Biała Typ: 1 Kurs: 1.15
Murowany faworyt? hmm zapewne faworyt, ale niemurowany w play-offach . Panie z Kalisza z 18 spotkań przegrały tylko 1 w fazie zasadniczej, a z BKS-em toczyły zawsze zacięte, wyrównane boje. Ostatnio w finale Pucharu Polski, Winiary wygrały z Bielskiem 3-2...Niespodzianki nie należy się spodziewać na własnym boisku w Kaliszu, ale kurs dość niski i nie wiem czy jest sens wogóle takie mecze obstawiać...co innego w przypadku 2 meczu , w którym....
Farmutil Piła [3-0] Centrostal Bydgoszcz Typ: 1 Kurs: 1.65
... Farmutil podejmuje Bydgoszcz...W rundzie zasadniczej 2 wygrane siatkarek z Piły wynikami 3-1 u siebie i 1-3 na wyjeździe..."Co do Bydgoszczy - nie przegraliśmy z nimi w lidze w ubiegłym roku, ani w tym sezonie. Jeżeli moje zawodniczki zagrają choćby na 80 procent swoich możliwości, to nie powinno nas zabraknąć w finale" - stwierdził trener Farmutilu Piła, Jerzy Matlak. Kurs jest wysoki, mecz może być bardzo zacięty, ale faworytem i moim typem jest Piła, polecam.
_________________ fat_bart volleyball typer:
Typów ogółem: 54
Trafionych: 41 (≈75,93%) w tym dokładnych wyników: 18
Wysłany: 2007-05-19, 11:53
Winiary Kalisz - Nafta Gaz Piła over 180,5 punktów kurs:1,85 unibet
Winiary Kalisz - Nafta Gaz Piła typ:2 kurs: 3,55 unibet
Wniaiary w srode wywalczyły awans po ciezkiej 5 meczowej batalii z BKSem, natomiast Nafta 2 drużyna po fazie zasadniczej i jeszzce obecny wice mistrz kraju spokojnie ograły w 3 meczach Centrostal. Wogóle pilanki w drodze do finału rozegrały tylko 6 meczy. Są na pewno świeższe i niedoceniane a to dziwne skoro graja tak świetnie. Zespoł ciekawie wygląda szczegolnie po przyjściu Skorupy i Brazylijki Teixeiry. Myśle, że Winiary mają jeden zasadniczy problem który potkreśla trener Pierożny : psychike. To było widac w ostatnich meczach i gdy jeszcze dojdzie do tego zmeczenie moze byc dzisiaj bardzo ciezko im wygrac ten mecz. W meczach miedzy tymi zespołami w tym sezonie W Kaliszu mecz zakonczył sie wynik 3:2 i myśle, że dzis moze byc podobna batalia, ale tym razem daje ciut wieksze szanse drużynie z Piły, która na prawde gra dobrze a jest przez wszytskich niedoceniana. Licze na co najmiej 4 sety... w tedy over na pewno siądzie...co wydaje sie bardzo pewne. Polecam jeszcze handi +1,5 na Piłe kurs 2,3 noto.
Ostatnio zmieniony przez notobouns 2007-05-19, 12:07, w całości zmieniany 1 raz