Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Mam takie pytanie.
Po co Chomik wrzuciłeś na posta miesiąca skopiowany artykuł z serwisu formula1.pl (co zresztą napisałeś we wstępie?).
a co się Tobie nie podoba ?
przecież dałem info o źródle, dodałem do tego troche kosmetycznych porpawek i wyszedł ładny post więc czemu nie miałbym tego wkleić do posta miesiąca ?
zludna napisał/a:
Inni dwoją się i troją, żeby napisać coś fajnego/ciekawego/mądrego, a Ty kopiujesz posta z jakiejś strony i zgłaszasz na post miesiąca?
Inni ? póki co widzę tylko Krzyśka. Po raz kolejny mówię, że źródło zostało podane. Post wyszedł zajebisty jak na moje oko to sobie go wrzuciłem tutaj. Więc nie wiem czego tutaj oczekujesz
zludna napisał/a:
Nawet jeśliby to było Twojego autorstwa, to chyba się miesiące pomyliły.
Że co ? Jak to się pomyliły miesiące ? Chyba w tym miesiącu został napisany ten post
Inni ? póki co widzę tylko Krzyśka. Po raz kolejny mówię, że źródło zostało podane. Post wyszedł zajebisty jak na moje oko to sobie go wrzuciłem tutaj. Więc nie wiem czego tutaj oczekujesz
Aha, czyli mogę sobie skopiować skądś artykuł, podkreślić jakieś rzeczy, no może jakąś fotkę dodać, podać źródło i zgłosić czyjąś pracę na post miesiąca w celu zwycięstwa w konkursie? (no bo po to się wrzuca te posty)
I to będzie fair? Np. wobec GrabKa, który w CAŁOŚCI napisał SAM swój post, a do tego poświęcił na to pewnie sporo czasu, tak?
No mi się wydawało, że jak się zgłasza czyjąś pracę, to ewentualnie się podaje jego dane do expektu. No ale ok.
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || FC Bayern Monachium || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson <3
Aha, czyli mogę sobie skopiować skądś artykuł, podkreślić jakieś rzeczy, no może jakąś fotkę dodać, podać źródło i zgłosić czyjąś pracę na post miesiąca w celu zwycięstwa w konkursie?
rób co chcesz... organizator tutaj decyduje kto wygrywa
Chomik ale pojechałeś, takie podejście do sprawy na pewno nie zachęca ludzi do uczciwego pisania analiz, skoro można skopiować czyjąś prace i dodac troche swojego...
Wysłany: 2008-05-12, 21:29
Nie wiem o co jest spór zbytnio... pierw jest dodawana akcja że musi byc minimum 3-5 postów zgloszonych teraz jak są 2 to sie zastanawiacie czy ktos wygral?
Wesley napisał/a:
Aby edycja była zaliczona - muszą być w danym miesiącu minimum 3-5 postów !!! Inaczej -
nie będą przyznawane nagrody za dany miesiąc.
I’m gonna take ya nice and slow, But first let-me let-me let-me talk to
Nie, bo zrobię Ci konkurencję.
A ja w sumie jestem bezkonkurencyjna, więc odpadniesz z automatu
** Komentarz dodany przez: FAN: 2008-05-13, 12:10 **
to weź coś napisz w czerwcu... bo za tydzień mi się Primera kończy, to pewnie nie będę miał zbyt wielu okazji do "rozpisania się"
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Karmelek! || FC Bayern Monachium || Mikhail Youzhny || Robin Soderling || Neil Robertson <3