memfis

|
Wysłany: 2007-10-01, 21:36
|
|
|
Jaroslaw-Nizniekamsk -5.5 1.72 PROF
Godzina:17:00
Typ na pierwszy rzut opka z kosmosu, bo ostatnie 5 wyników drużyny gospodarzy-Lokolotiv Jarosław to 5 overów, ale każda seria kiedyś musi się skończyć i myślę, że jutro wreszcie w meczu Jaorsława z Nizniekamskiem padnie poniżej 6 goli.
Sep 30, 07 Lokomotiv Yaroslavl 4 - 3 Ak Bars Kazan (Superleague)
Sep 27, 07 SKA St Petersburg 5 - 2 Lokomotiv Yaroslavl (Superleague)
Sep 25, 07 Khimik Moscow Oblast 6 - 3 Lokomotiv Yaroslavl (Superleague)
Sep 22, 07 Lokomotiv Yaroslavl 4 - 5 Lada Togliatti (Superleague)
Sep 20, 07 Lokomotiv Yaroslavl 7 - 1 Salavat Yulaev Ufa (Superleague)
Widzimy, że drużyna Lokomotivu strzela i traci sporo goli, ale czemu w końcu jutro ma nie przełamać serii, tym bardziej, że gra z drużyną, która sporo goli nie strzela, a także w obronie spisuje się całkiem nieźle i mimo iż zajmuje odległe 18 miejsce to wcale aż tacy slabi nie są.
Nizniekamsk to 4 od końca atak ligii, strzelili tylko 22 gole w 11 meczach, co daje słabą średnia 2 goli na mecz. Co ciekawe jednak goście to 4 obrona ligii, która straciła tylko 26 goli w dotychczasowych meczach. Jutro jako drużyna grająca na wyjeździe z teoretycznie mocniejszym rywalem powinni skupić się głównie na obronie w czym jak widać nie są najgorsi.
Ostatnie 5 meczów Nizniekamska to 3 overy i 2 undery, ale w meczach z mocnymi rywalami drużyna ta potrafi się dobrze skoncentrować i grać solidnie tylko 2-1 przegrali z liderem-St. Petersburgiem i taki sam wynik zanotowali z mocną Ufą.
Sep 20, 07 Neftekhimik Nizhnekamsk 1 - 2 SKA St Petersburg (Superleague)
Sep 22, 07 Neftekhimik Nizhnekamsk 5 - 2 Khimik Moscow Oblast (Superleague)
Sep 25, 07 Torpedo Nizhny Novgorod 5 - 1 Neftekhimik Nizhnekamsk (Superleague)
Sep 27, 07 CSKA Moscow 5 - 3 Neftekhimik Nizhnekamsk (Superleague)
Sep 30, 07 Severstal Cherepovets 3 - 2 Neftekhimik Nizhnekamsk (Superleague)
Jutro mecz pomiędzy ofensywną drużyną Jarosławia, a defensywną drużyną z Nizniekamska, jednak ja myślę, że i w końcu atakujący gospodarze w koncu zanotują mniejszą ilość bramek w swoim meczu. |
|