Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-10-08, 22:24 Propozycje na dzień 11.10.2007
Typy wraz z analizami Jeżeli piszecie analizy tutaj w WK to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie
2 kolejki do konca rozgrywek 2 ligi irladzkiej gospodarze graja o awanas o to zeby do 2 miejsca ktore daje udzial w barazach traca 3 pkt, ostanie 3 spotkania Dundalk wygral 2:1 na wyjezdzie z 8 Althone. 1:0 u siebie z 5 Shelbourne oraza 4:0 rowniez u siebie z ostatnim Kilkenny a wiec widac ze nieodpuszczaja walki o awans.
Druzyna gosc zajmuje 7 miejsce na awans szans nie maja utrzymac juz sie utrzymali w lidze poniewaz maja 9 pkt przewagi nad strefa spadkowa. ostanie 3 mecze to 3 porazki 0:4 u siebie z 1 Finn Harps , na wyjezdzie 1:2 z ostatnim Kilkenny oraz u siebie 0:1 z 6 Kildare. Tak wiec mysla juz o tym aby jak najszybciej dokonczyc sezon.
Mysle ze kurs 1,4 w tym meczu jest spory i do tego bardzo pewny,gospodarze na 100% nieodpuszcza a goscie zagraja spokojnie jak w ostatnich 3 meczach i przegraja:) zwlaszcza ze ostatni mecz maja u siebie i tam wygraja by spokojnie i zwyciezko zakonczyc sezon:)
Frankfurt Lions - Eisbären Berlin over5.5 1,55 bwin godzina 19:30
Naprzeciwko siebie zagrają dwie drużyny z czołówki. W ostatnich 14 spotkaniach tych drużyn na lodowisku we Frankfurcie za 10 razy padało co najmniej 6 bramek. Lionsy 6 overów w tym sezonie tyle samo underów, zaś w 9 dotychczas rozegranych spotkaniach aż 7 razy padało 6 i więcej goli. Berlińczycy należą do najbardziej bramkostrzelnych drużyn mimo iż mają rozegrane nawet do 3 spotkań mniej niż pozostałe drużyny (rozegrali 9 spotkań a pozostałe drużyny od 10 do 12).
Goście na pewno będą walczyć o zwycięstwo, które da im fotel lidera, a bez strzelania goli o zwycięstwo będzie trudno, tym bardziej iż ich obrona gra w kratke, są dobre spotkania ale są również mecze np z DEG gdzie u siebie stracili aż 6 goli.
Turniej w Moskwie - walka o 1/4 finału. Safin w pierwszej rundzie ograł mało znanego rodaka Makushevicia 7-6 7-5. Andreev poradził sobie dość gładko z Mahutem 6-3 6-2. W lepszej formie wydaję się być w ostatnich tygodniach Andreev - świetny występ w Pucharze Davisa i niezłe mecze w hali podczas turniejów europejskich. Safin od US open nie grał w tenisa - był za to w Himalajach próbując zdobyć jeden z tamtejszych szczytów. Safin to gracz nieobliczalny, mogący zagrać na niesamowitym poziomie - jednak takie mecze zdarzają sie bardzo rzadko, częściej wygląda to tak że Marat wyrzuca co drugą piłkę po autach, rzuca rakietami i z reguły łatwo przegrywa. Solidność Andreeva powinna w tym wypadku wystarczyc
Zarja Kaspija Astrakhan - HC Banik Karvina poniżej 57.5 1.82 PROF
Godzina rozpoczęcia: 15:00
Spotkanie solidnej drużyny rosyjskiej ze słabą drużyną czeską, która w grupie jest dostarczycielem punktów.
Jak narazie gospodarze, czyli Rosjanie mają na koncie 1 wygraną i 1 porażkę.
Wygrali u siebie 29-22 z drużyną Ivry handball i przegrali, co było do przewidzenia z wielkim faworytem grupy-FC Barceloną na wyjeździe 34-27.
Banik KArvina to z kolei jak pisałem dostarczyciel pkt. Przegrał oba dotychczasowe mecze i to bardzo wysoko 20-35 u siebie z Barceloną i 22-32 na wyjeździe z Ivrami.
Karvina dziś nie ma żadnych szans na wygraną, ale kurs na gospodarzy to tylko 1.02 , a handi +10.5 na gości jednak wysokie, więc zdecydowałem się zagrać under, ponieważ Czesi w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów piłkarzy ręcznych rzucają malutko bramek. 20 goli u siebie i niewiele więcej, bo 22 na wyjeździe to wynik mizerny. Tracą wprawdzie sporo, ale myślę, że dziś obrona rosyjskiego zespołu zagra na poziome i poraz kolejny Czesi rzucą niewiele więcej niż 20 goli.
Rosjanie to nie ejst najlepsza drużyna w swoim krau, ale spisuje się dosyć dobrze, dziś powinni wygrać spokojnie, ale według mnie nie apdnie więcej niż 57 goli.
Astrakhan nie jest zesołem jakoś super nastawionym na ofensywę, a goście mają kłopoty w ataku, więc dla mnie under.