Chomik
 Spurs, Juve & Jaga! 
Dołączył: 11 Lip 2004 Pochwał: 162 Posty: 10270 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2007-09-11, 22:40 Propozycje na dzień 13.09.2007
|
|
|
Typy wraz z analizami
Jeżeli piszecie analizy tutaj w WK to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie
Podawac godziny rozpoczecia spotkań !!!!!!!! |
|
memfis

|
Wysłany: 2007-09-13, 13:27
|
|
|
Hiszpania-Niemcy 1. połowa handicap Hiszpania -8.5 1.8 BWIN
Całkiem ciekawy typ według mnie, chciałem dać Hiszpanię handi na cały mecz, ale musieliby wygrać 16 pkt. a to mimo wszystko sporo, więc wolę dać handi na połowę.
Niemcy awnas do ćwierćfinału zapewnili sobie wczoraj po wygranej z Włochami, jednak co tu dużo mówić i Włosi i Niemcy zagrali fatalny mecz, poziom obu drużyn był mizerny.
Oglądałem mecz do 3 kwarty i obie ekipy nic ciekawego nie pokazały. W 4 kwarcie chyba już gra lepiej wyglądała bo drużyny zdobyły sporo pkt.
W 1 i 2 kwarcie Niemcy mieli potworne kłopoty ze zdobywaniem punktów, rzuty z dystansu wogóle nie wchodziły ogólnie ich gra nie była uporządkowna i kompletnie bez pomysłu. Podanie do Nowitzkiego i niech on coś zrobi, taką grą napewno nie zagrożą Hiszpanom, dodatkowo Dirk wczoraj zagrał słabo, wiele rzutów mu nie wchodziło.
Dziś z Hiszpanią z taką grą Niemcy nie mają na co liczyć.
Hiszpania-gospodarz turnieju i chyba główny faworyt obok litwy do wygranej powinien jak najszybciej zdobyć kilkupunktową przewagę. Wprawdzie w meczu z Izraelem to Izrael osiagnął sporą przewagę na początku meczu, ale zagrali kapitalną 1 kwartę gdzie wychodziło im wszystko, ale Izrael gra naprawdę dobrą kombinacyjną koszykówkę, co nie można powiedzieć o Niemcach.
Gasol, Garbajosa, Calderon i fernandez powinni rozmontować niemiecką defensywę, a obrona Hiszpanii także jest mocna, więc Niemcy mogą mieć spore kłopoty ze zdobywaniem pkt. co widać bylo w konfrontacjach z mocnymi rywalami.
Hiszpanie przy dopingu calej hali napewno dziś pokonają Niemców i myślę, że ich wygrana będzie wysoka i nie zagrożona ani przez chwilę. Hiszpania ma więcej atutów pod koszem, na obwodzie gdzie każdy zawodnik potrafi rzucić za 3 pkt. i dziś powinni zdecydowanie wygrać. |
|