Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wspólny Kupon Obstawianie.com » Propozycje na dzień 19.09.2007
Zamknięty przez: dj qbaa
2007-09-19, 18:51
Propozycje na dzień 19.09.2007
Autor Wiadomość
dj qbaa

nowa era ;]
   Kapitan

Pochwał: 40
Wysłany: 2007-09-18, 15:50   Propozycje na dzień 19.09.2007

Typy wraz z analizami

Jeżeli piszecie analizy tutaj w WK to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych.
Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie :)

Podawac godziny rozpoczecia spotkań !!!!!!!!

memfis

Pochwał: 59
Wysłany: 2007-09-19, 12:08   

Southampton - Colchester United 1 1.75 UNIBET

Spotkanie drużyn, które w ubiegłym sezonie spisywały się bardzo dobrze, ale na początku obecnego jednak nieco zawodzą. Colchester jak to czesto jest z beniaminkami, rozpoczynają mocno od razu po wejściu do wyższej ligii, ale w kolejnym sezonie już nie idzie im tak dobrze. Właśnie tak gra Colchester, w sezonie 2006/2007 uplasowali się na wysokim 10 miejscu, jednak ten sezon myślę, że będą okupować raczej w niższych rejonach tabeli. Southampton walczył o awans do Premiership w barażach, ale odpadł po rzutach karnych z Derby. Na ten sezon cele dla "Świętych" są jasne-awans do Premiership, jak narazie w 5 meczach zgromadzili zaledwie 6 pkt. ale myślę, że dziś dopiszą do swojego konta 3 pkt. i zbliżą się do prowadzącego Bristol City. Gospodarze w poprzedniej kolejce pechowo ulegli na wyjeździe Watfordowi przegrywając 3-2 mimo prowadzenia 2-1, wcześniej także na wyjeździe ograli QPR 3-0. W znakomitej formie jest Grzegorz Rasiak, który zdobył już 4 bramki w obecnym sezonie. U siebie S'pton ograł 3-2 Stoke i przegrał na otwarcie sezonu wysoko z Crystal Palcae 1-4. Siłą gospodarzy jest atak, natomiast dość słabo grają w obronie, jeśli dziś będą w stanie zagrać na 0 z tyłu to mają całkiem spore szanse na odniesienie zwycięstwa. Colchester co ciekawe lepiej gra na wyjazdach, gdzie odnieśli jedyne zwycięstwo w tym sezonie i zaliczyli jeden remis, ale dziś przyjdzie zmierzyć im się z mocnym rywalem i ja daję większe szanse Southamptonowi.

[ Komentarz dodany przez: dj qbaa: 19-09-2007, 13:19 ]
godzina

el chucu

Amator

Pochwał: 3
Wysłany: 2007-09-19, 12:20   

hmm, sroda, Liga Mistrzów a tu nie ma typów :przerazony:

No to ja skorzystam z okazji.

LM, godz. 20:45

Fenerbahce Stambuł vs Inter Mediolan
Typ: Inter Mediolan
Kurs: 2.55 @ tipsport

Astronomiczny kurs na Inter :napalony: . Nie wiem dlaczego ten buk wystawił właśnie taki, ale nie wydaje mi się, żeby mogli wiedzieć coś czego cały świat nie wie... ;)

Zaczne od Interu: mediolańska drużyna rozpoczyna Lige Mistrzów z niemałymi problemami kadrowymi. W dzisiejszym meczu nie mogą wystąpić: Maicon, Burdisso, Cordoba (wszyscy zawieszeni po incydentach w meczu z Valencią rok temu), Materazzi, Chivu, Vieira, Cesar (kontuzjowani). Widać więc, że głównie linia obrony jest mocno okrojona. Jednak Mancini ma szeroką kadrę i ma w kim wybierać. Tak więc w obronie powinniśmy dzisiaj zobaczyć Zanettiego, Samuela (wraca po kontuzji), Rivasa i Maxwella. Maxwella na lewej obronie moze zastąpić Solari, ewentualnie Solari może zagrac w pomocy w miejscu Figo.

Jeśli chodzi o Fenerbahce to Turcy muszą radzić sobie bez podstawowego bramkarza Serdara oraz rozgrywającego Appiaha. Wciąż jednak wydają się mieć duży potencjał w składzie, mając zawodników pokroju Roberto Carlosa, Alexa czy Kezmana. Problem w tym, że zawodnicy są kompletnie nieprzygotowani. Tureckie media co raz publikują zdjęcia roześmianych Brazylijczyków na treningach, lub piłkarzy będących na wakacjach, opalających się na gorących plażach podczas przerw na kadrze, zamiast ciężko pracować przygotowując się do LM. Inter to nie Anderlecht a pilkarze Fener sprawiają wrazenie jakby awans do fazy grupowej im kompletnie wystarczał. Kezman jest kompletnie bezproduktywny w ataku, obrona popełnia proste błędy a rezerwowy bramkarz często nazywany jest pajacem.

Może i atmosfera na stadionie będzie gorąca, ale jeśli coś nie uloży się po myśli kibiców to staną się oni pomocą dla Interu. Zico nie potrafi ustawić odpowiednio druzyny, co doskonale potrafi Mancini, nawet przy problemach kadrowych. Fener nie ma czym straszyć w ataku, w obronie gra beznadziejnie. Właściwie to jakiej taktyki by nie obrali, to może się okazać fatalna w skutkach.

Mancini podkreślał, że do tego sezonu LM podchodzą dużo bardziej skoncentrowani. Można więc spodziewać się pełnej motywacji ze strony jego zespołu. Ostatni mecz z Catanią może mylić, gdyż Inter nie wypadł zachwycająco. Fakt jest jednak taki, że zagrali żeby wygrać, nie wysilając się zbytnio. Mancini wprowadzał mądre zmiany, oszczędzając zawodników, którzy dzisiaj mają stanowić o sile druzyny. Poza tym obserwując gre Interu można odnieść wrazenie ze oni dopiero się rozkrecaja.... A Fenerbahce?? 8 miejsce w lidze, fatalna postawa w ostatnim meczu i remis 1:1 z 16 zespołem ligi... To chyba trochę za mało na aktualnego mistrza Włoch...

Znakomity kurs i chyba zupełnie odwrotnie ocenione szanse zespołów... To Fenerbahce będzie tutaj szczęśliwe z remisu, o który będzie im jednak bardzo cięzko....

[ Komentarz dodany przez: dj qbaa: 19-09-2007, 13:23 ]
Cordoba, Cruz, Maicon, Burdisso są zdyskwalifikowani; Cesar nie jest kontuzjowany, tak samo jak Adriano nie został zgłoszony do Ligi Mistrzów; typ popieram ;) ale kurs to sobie zawyżyłeś, bo u większości buków jest w okolicach ~1,9-1,8

memfis

Pochwał: 59
Wysłany: 2007-09-19, 13:35   

memfis napisał/a:
Southampton - Colchester United 1 1.75 UNIBET

Spotkanie drużyn, które w ubiegłym sezonie spisywały się bardzo dobrze, ale na początku obecnego jednak nieco zawodzą. Colchester jak to czesto jest z beniaminkami, rozpoczynają mocno od razu po wejściu do wyższej ligii, ale w kolejnym sezonie już nie idzie im tak dobrze. Właśnie tak gra Colchester, w sezonie 2006/2007 uplasowali się na wysokim 10 miejscu, jednak ten sezon myślę, że będą okupować raczej w niższych rejonach tabeli. Southampton walczył o awans do Premiership w barażach, ale odpadł po rzutach karnych z Derby. Na ten sezon cele dla "Świętych" są jasne-awans do Premiership, jak narazie w 5 meczach zgromadzili zaledwie 6 pkt. ale myślę, że dziś dopiszą do swojego konta 3 pkt. i zbliżą się do prowadzącego Bristol City. Gospodarze w poprzedniej kolejce pechowo ulegli na wyjeździe Watfordowi przegrywając 3-2 mimo prowadzenia 2-1, wcześniej także na wyjeździe ograli QPR 3-0. W znakomitej formie jest Grzegorz Rasiak, który zdobył już 4 bramki w obecnym sezonie. U siebie S'pton ograł 3-2 Stoke i przegrał na otwarcie sezonu wysoko z Crystal Palcae 1-4. Siłą gospodarzy jest atak, natomiast dość słabo grają w obronie, jeśli dziś będą w stanie zagrać na 0 z tyłu to mają całkiem spore szanse na odniesienie zwycięstwa. Colchester co ciekawe lepiej gra na wyjazdach, gdzie odnieśli jedyne zwycięstwo w tym sezonie i zaliczyli jeden remis, ale dziś przyjdzie zmierzyć im się z mocnym rywalem i ja daję większe szanse Southamptonowi.

godzina 20;45 ja sie tego nigdy nie naucze :P

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wspólny Kupon Obstawianie.com » Propozycje na dzień 19.09.2007

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl