Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wspólny Kupon Obstawianie.com » Propozycje na dzień 29.09.2007
Zamknięty przez: dj qbaa
2007-09-29, 14:03
Propozycje na dzień 29.09.2007
Autor Wiadomość
dj qbaa

nowa era ;]

Pochwał: 39
Wysłany: 2007-09-27, 14:08   Propozycje na dzień 29.09.2007

Typy wraz z analizami

Jeżeli piszecie analizy tutaj w WK to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych.
Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie :)

Podawac godziny rozpoczecia spotkań !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez dj qbaa 2007-09-27, 22:50, w całości zmieniany 1 raz  

czacza

Pochwał: 14
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2007-09-28, 21:05   

Tur Turek - Piast Gliwice X2 1.51 BAH

godz 16:00

Lider jedzie do beniaminka Tura. Turek zajmuje 7 pozycje w tabeli bez przegranego meczu u siebie i tylko chyba dlatego to jest spowodowane tak wysokim kursem. Piast ma duzo lepszą druzyne, bardziej doswiadczona i zgrana. Zespol ten w tamtyn sezonie mial juz walczyc o ekstraklase, posypaly sie kontuzje i kartki i nie wyszlo. Teraz Piast radzi sobie bardzo, ostatnie zwyciestwo z Arką tylko to potwierdza. Tur to bardzo dziwna druzyna, wydaje mi sie ze w wiekszosci punkty zdobywa dlatego ze przeciwnicy ich lekcewazą, grają nieźle w defensywie ale ofensywa nie błyszczy. Widziałem ich sezon temu w 3 lidze i naprawde nie zachwycali, teraz wiele sie nie zmienilo, jest to bardzo nierowna druzyna, remisuje w Arce, a pozniej przegrywa ze slabiutką Łomżą. Piast jednak ich nie lekcewazy, mimo ze do Tura maja tylko 230 km jadą dzien wczesniej, na pewno jest to lepsze wyjscie niz przyjazd pare godzin przed meczem. W zespole Piasta zabraknie Andraszaka, jednak za niego zagra Wróbel, albo Kukulski, wiec nie jest to jakies wielkie osłabienie. Jak dla mnie remis to minium dla Piasta, jednak 3 punkty wywiezione z Tura mnie nie ździwią, kurs raczej spowodowany tym ze Turek nie przegrał meczu u siebie. Jeśli zespoł z Piasta chce awansowac do ekstraklasy (a podobno chce) to na pewno nie odpusci. Do Tura wybiera sie spora liczba kibicow Piasta ktora wspomagac bedzie swoich grajków.

shymek

Pochwał: 15
Wysłany: 2007-09-28, 22:06   

Leicester - Stoke
29.09.2007 16:00
Piłka Nożna – Angielska Championship

Typ: Leicester
Kurs: 2.20
INTERWETTEN

Uzasadnienie:
Witam! Weekend się rozpoczął więc pora na jakiś ciekawy typ. Ja proponuję angielską pierwszą ligę i Leicester City po przyzwoitym kursie.
Nastroje sobotnich gospodarzy muszą być świetne, gdyż w środę sprawili sporą niespodziankę ogrywając w Pucharze Anglii Aston Villę 1:0, i to na wyjeździe. Oznacza to, iż forma tej ekipy jest niezła. Wyniki w Championship są wprawdzie przeciętne, ale rezultaty osiągane przez piłkarzy Stoke również do imponujących nie należą (ostatnie siedem meczy to dwa zwycięstwa, trzy remisy i dwie porażki).
Statystyka przemawia za Leicester. Ostatnie dwa mecze u siebie z sobotnim rywalem wygrali (2:1 i 4:2). Poza tym gospodarze na własnym terenie zdobywają gole co 54 min., a goście na wyjazdach co 68. W przypadku traconych przewagę mają również piłkarze z Walkers Stadium - raz na 90 min ich bramkarz wyjmuje piłkę z siatki. Stoke traci raz na 68.
Warto zwrócić uwagę na fakt, iż u gości zabraknie wielu piłkarzy - Clint Hill, Andy Wilkinson, Carl Dickinson, Stephen Wright i Mamady Sidibe. Być może do składu wróci Dominic Matteo, lecz jego forma fizyczna nie jest najlepsza, dlatego będzie miał ciężkie chwile w walce z pomocnikami rywala. W ekipie Leicester do dyspozycji będą wszyscy zawodnicy z pucharowego sukcesu, a braki Ferreiry, Hammonda i Wesoloweskiego nie powinny wpłynąć na obecną dyspozycję ekipy.
Podsumowując, uważam, że choć Leicester City stracił trochę sił w spotkaniu pucharowym, to dzięki swej ambicji w grze zdoła pokonać wypoczęty, ale nie tak zdeterminowany Stoke. Zobaczymy. ;)

notobouns

Pochwał: 42
Wysłany: 2007-09-29, 00:29   

AZS Olsztyn - AZS Politechnika Warszawska +2,5 seta 2,30 toto-mix
29.9./g.17:00

Azs Olsztyn jest z całą pewnością drużyną z ansipracjami na medal PLS. Pierwsza szóstka wygląda imponująco Björn Andrae, Paweł Zagumny, Wojciech Grzyb, Grzegorz Szymański, Sinan Cem Tanik, Marcin Możdżonek no i Richard Lambourne. Są to gracze którzy decydują o sile swoich reprezentacji narodowych, rozegrali niedawno ważne imprezy miedzynarodowe i dopiero, co wrócili do drużyny z Olsztyna aby pokazac sie trenerowi i zaczac trenowac. Na treningi nawet nie bylo czasu od razu musieli wystapic w Memoriale Ambroziaka, jak mówił sam trener Mazur... swoich nowych graczy mógł jedynie oglądac w telewizji. Druzyna na Memoriale zaprezentowała sie beznadziejnie, widac bylo brazk zgrania i słabą forme graczy, co można tłumaczyc wyczerpanie po dopiero co skonczonych imprezach miedzynarodowych. Od Memoriału minął niespełna tydzień, a Olsztynianie musza zagrac z Politechniką, z ktorą tydzien temu przegrali J.W.Construction AZS Politechnika Warszawska - Mlekpol AZS Olsztyn 3:0 (25:21, 25:18, 25:21). Według mnie niemożliwe jest aby w przeciagu tygodnia można było tak łatwo zmienić oblicze druzyny. Na pewno Olsztyn bedzie miał trudny start. Politechnika, za która zawsze trzymam kciuki i trzymałem strasznie w zeszłym sezonie nie pokazała do konca na co ja stac z powodu trapiacych cały czas ten zespoł kontuzji. Koncówka sezonu wyglądała juz swetnie. Najwieksza zaletą Politechniki w tym meczu bedzie zgranie i to, iż razem z Resovią są zespołami, które najwczesniej zaczeły przygotowania do ligi i najintensywniej trenowały. Jak widac po obu ekipach rezulalty są. W PW w koncu bez kompleksów i kłopotów gra Kulikovskiy oraz Siebeck, do tego dochodzi Radek Rybak no i dobry rozgrywajacy Chudik. Skład niewiele zmienił sie w stosunku do poprzedniego sezonu, co oznacza, iż zrozumienie też niepowinno stanowić problemu. Politechnika po nieudanym poprzednim sezonie na pewno bedzie chciała odpokutować za winy. Według mnie mają ciągle wielki potencjał i pare swietnych armat zarówno na zagrywce jak i w ataku. Jeśli poukładają przyjecie, beda w stanie walczyc z kazdym. Na poczatek spotykaja sie z Olsztynem i na pewno maja w głowach wygrana z tym zespołem z przed tygodnia. Wiedza ze stac ich na niespodzianke. Ugranie seta według mnie przez Politechnike w tym meczu, przy jeszcze nienajlepszej formie Olsztynskiej ekipy wydaje się być bardzo pewne. Według mnie mecz bedzie wyrównany i zakończy się zwyciestwem Olsztynian 3:1 lub 3:2.

memfis

Pochwał: 58
Wysłany: 2007-09-29, 10:01   

Białoruś - Francja Białoruś +7.5 1.9 UNIBET

Baqrdzo ciekawe spotkanie 2 fazy grupowej na ME kobiet w koszykówce. Dla obu drużyn jest to mecz bardzo ważny, bo obie ekipy mają na koncie 1 wygraną i 1 porażkę. Co skłania mnie do postawienia handi na Białorusinki, otóż bardzo pozytywnie zaskakują mnie na tych ME, wprawdzie przegrały z Hszpankami, ale Hiszpania to jeden z faworytow do medali. Białoruś ograła jednak bardzo wysoko Serbię i CHorwację, drużyny co jak co, ale mocne. Z Serbkami Białorusinki wygrały 79-53 , a z Chorwatkami 92-66. Białoruś pokazuje na ME bardzo dobrą grę w ofenwysie, jedynie z Hiszpanią wypadłasłąbiej w ataku rzucając tylko 62 pkt. ale w kolejnych 2 meczach pokazaly już świetną grę w ataku i z Francuzkami z obroną dobrą, ale nie jakąś fantastyczną z pewnoscią mogą zdobyć znów sporo pkt. a w formie Białoruś jest.
Francuzki przegrały z Rosjankami 63-58 mimo, że w pewnym momencie meczu przegrywały już około 15 pkt. ale mimo fantastycznej pogoni nie udało się dogonić głównych faworytek mistrzostw, pozostałe 2 mecze t wygrana z Grecją 58-50 i Włochami 64-48. Francuzki preferują szybką grę, jak to we francuskim koszu, są dosyć nieprzewidywalne i myślę, że dziś Bialoruś może z nimi powalczyć.

memfis

Pochwał: 58
Wysłany: 2007-09-29, 10:03   

Mecz Biaoruś-Francja o 21 :P

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wspólny Kupon Obstawianie.com » Propozycje na dzień 29.09.2007

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl