Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
No właśnie pyza to, że Cieniu podał typy w III kolejce to tylko wina opiekuna grupy, który przez tydzień nie potrafił pozamieniać jednego nicku na drugi w tabelach...
Rzeczywiście, w waszej grupie V i VI kolejka były całkiem pomieszane . Żeby jednak bylo sprawiedliwie to ten kto miał być gospodarzem, a okazało się, że jest gościem, będzie miał liczone gole jak gospodarz...
Wysłany: 2007-09-30, 18:29
wg mnie to bez sensu.... przeciez i tak beda grali normalnie... kazdy jest 3 razy gościem i 3 razy gospodarzem... po co takie zamieszanie?
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
Podałem mecz Cruzeiro , odbędzie się on dzisiaj o 23:10 czyli nei zakończy w niedzielę , co jest niby nie zgodne z regulaminem , ale w ofercie gdy podawałem typ u bukmachera widniała godzina 21 , proszę więc o zaliczenie tego typu
Podałem mecz Cruzeiro , odbędzie się on dzisiaj o 23:10 czyli nei zakończy w niedzielę , co jest niby nie zgodne z regulaminem , ale w ofercie gdy podawałem typ u bukmachera widniała godzina 21 , proszę więc o zaliczenie tego typu
ciekawe...
ciekawe skad wziales kurs na Cruzeiro 1.35, kolo 20 patrzylem bo sam chcialem ich dac i byl 1.30 i poczatek meczu godzina 23:00, u Ciebie 1:35 i buk sie niby pomylil z godziną.. hmm
Uff w końcu wszystko w pierwszych 12tu grupach jest haraszo (prócz tej nieszczęsnej grupy G, która ma być niby odzyskana - oby) . Sory, za to opóźnienie, ale miałem bardzo zajęte ostatnie dni, a 12 grup, gdzie w niektórych 3 kolejka nie była nawet rozliczona to robota na dłużej niż 20-30min jak to dotychczas zajmowało.
Aha jeszcze takie pytanie do kolegi piniupa - po co podawałeś typy w temacie dla rezerwowych skoro od 3 kolejki byłeś w grupie L ??
No właśnie nie wiem za bardzo co w ogóle się stało . Ktoś się włamał czy coś tam. Słyszałem tylko, że temat ma się odzyskać, ale czy to prawda i kiedy to nastąpi - nie mam pojęcia, więc może lepiej podaj typy zastępcze za te, które podałeś w w/w temacie i w razie najgorszego to one będą brane pod uwagę...