Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-08-29, 20:33
a "wielki" erbaczek nazwał wszystkich z tej edycji więc?
Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą
I zadarł z prawa literą w pogoni za monetą
Kara i terror bo w szkołach nie znalazłem spokoju
Zacząłem szukać tego snu gdzie indziej smaku hardcoru
phi, wielki erbak, debil, frajer milo słuchać czy też czytać
czy szypii jest inteligentniejszy czy nie ciężko stwierdzić lubie udawać kretyna szczególnie na takich forach
czy obraziłem kogoś mówiąc powodzenia frajerom to też nie wiem NIe da się ukryć ze wkurzyć się można widząc organizację kolejnych koknkursów bez wyjaśnienia do końca sytuacji i ludzi zapisujących się do nich jakby nic się nie stało.
Jeśli ktoś się poczuł obrażony to przepraszam
pożyjemy zobaczymy jka etruski etc. sami konkurs wygrają a obiecanych nagród już nie. I ponazywamy sie frajerami
Don_Kondi napisał/a:
ok,zrozumiałem.
miedzy swymi to sobie takim stylem możesz pisać( pewnie inaczej by Cie nie zrozumieli) ale w stosunki do mnie odpusc sobie takie teksty, ok?
a zasłużyłeś na coś innego, SAM zrezygnowałeś a czym to sie różni od tych co SAMI przestali typować? Więc głupio się nei pytaj to takim stylem pisać nie będę
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Dołączył: 14 Mar 2006 Pochwał: 47 Posty: 2228 Skąd: Old Trafford
Wysłany: 2007-08-29, 21:29
Etrusc napisał/a:
A może tylko frajerzy nie dostali żadnych nagród
wyhamuj kolego i nie nazywaj nas w ten sposob. Kultury troche a jeśli mowisz do erbaka to mow w liczbie pojedynczej, bo czasy gdy się mowiło w mnogiej bezpowrotnie minęły
Grzybek napisał/a:
Bo niby to nasza wina że nie dostaliście tych pieniędzy ??
nie, moja
P.S. Nie zaglądam już w ten temat... ale prosiłbym o odzew jeśli nagroda dla mnie jednak się znajdzie
Ostatnio zmieniony przez cantona 2007-08-29, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-08-29, 21:38
koniec tematu, każdy następny głupi wpis na temat nagrod zakonczy sie ostrzeżeniem ( ) w tym temacie rozmawiamy o obecnej edycji Pucharu typerów
przecież było mówione, że będą nagrody, czy tak cieżko poczekać? większość jest na forum kilka lat więc 2-3 miesiace "Was" zbawią ? Sami wiecie, że były problemy ze sponsorem, ale staramy się wszystko wyjaśnić, spróbować dojść do ugody i odzyskać całą kasę, a nie wypłacać Wam 50%. Więc byłoby to jeszcze lepsze, a ja zawsze musi znaleźć się kilku maruderów, którzy w co 2 poście na forum piszą kiedy nagrody... jak będą to damy znać !!!
Panowie to tylko zabawa a wy robicie z tego jakiś zajebi** bank w którym jest grubo kasiorki!!LUZUJCIE bo to do niczego nie prowadzi!!A co do erbaka-ziom myślałem że masz więcej oleju w głowie - bez urazy oczywiście!!!
_________________ Ten post jest do kitu nie wart Twych OCZU!!:)
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
Wysłany: 2007-09-03, 13:31
na BAH`u są zle podane godziny... bo wg nich wszystkie mecze sie odbywają o 12...
proszę o sprawdzanie poprawnych godzin
Przecież masz jasno napisane,że typujemy mecze z dni piątek-niedziela,jednakże pierwsze mecze typowane przez ciebie nie mogą zacząć się wcześniej niż przed godziną 17 dnia 7 września(piątek).
Czy to jest takie trudne do zrozumienia Pozdro all
Wysłany: 2007-09-03, 22:08
niestety
Nie wiem póki co ani kto się zapisał, a kto nie, ani kto tam był w TOP 6 poprzedniej edycji, ale nikt kto nie zgłosił się w temacie zapisy nie zagra w tej edycji. Mam złe wspomnienia z przedłużania zapisów z poprzedniej edycji .