Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2008-02-11, 17:32
do przedstawiciela:
mozecie jakos nadzorowac to jak chodzi wasz poker? Bo nie chcialbym w piatek zeby sie okazalo ze nie potrzebnie siedze w domu, jak sie bedzie wieszalo... juz ostatnio wylaczylem wszystko a z serwerem i tak mnie rozlaczalo, raz na 3-4 rozdania...
I’m gonna take ya nice and slow, But first let-me let-me let-me talk to
Za funkcjonowanie i sprawy techniczne zwiazane z oprogramowaniem odpowiada ongame. Oczywiscie mozna sie do nich zwrocic za posrednictwem stryyke o sprawdzenie z czym to jest zwiazane.
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2196 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-02-17, 20:41
przepraszamy za problemy , obiecujemy,że nastepnym razem taka sytuacja się nie powtórzy ,ale to nie Nasza wina,ale jednego z userów oczywiście... jeszcze raz przepraszamy
Dołączył: 11 Gru 2005 Pochwał: 2 Posty: 325 Skąd: ja wiem skąd
Wysłany: 2008-02-17, 21:51
No nie wypaliło z tym hasłem,ale przynajmniej ktoś przeprosił i ma pomysł jak zapobiec takim problemom w przyszłości. Na innym forum (nie podam nazwy ) jeśli coś nie wyjdzie , a nie wychodzi prawie cały czas, rządzący tamtym forum potrafią stwierdzić: "po co się zapisywałeś,nikt Ci nie kazał" itd
Problem pojawił się, gdyż dodawałem odruchowo osoby "jak leci" a jeden user pojawił się, który pisał jako gość - dlatego prawdopodobnie część nie dostała PW, za co gorąco przepraszam.
Od następnego razu zapisy będą wyglądać inaczej - będziecie się dodawać do 2 grup (wszystko będzie wyjaśnione).
Osoby aktywne na forum będą przydzielane do grupy, która dostanie hasło na 20 minut przed turkiem, osoby mniej aktywne na 5-10minut przed.
Już ostatni raz, za dzisiejsze problemy przepraszam.
_________________ Zakręty są dla szybkich kierowców, a proste dla szybkich samochodów...
Dołączył: 11 Sie 2004 Pochwał: 36 Posty: 2196 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-03-13, 16:08
Niedziela (16.03) o godzinie 19:00 odbędzie się na stryyke turniej z
gwarantowaną pulą 500$
Wpisowe do tego turnieju wynosi 10$.
Równocześnie zaczynając jutro odbędą się 3 turnieje kwalifikacyjne do tego turnieju z wpisowym 1$, których stawką są minimum 2 tickety do turnieju niedzielnego!!!
Pierwszy tur odbędzie się więć już jutro o godz. 19:00
Drugi w piątek o 20:00
trzeci w sobotę o 19:00
Wszystkie 3 to turnieje turbo. Finał blindy co 15 minut.