Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Moralny zwycięzca upadł...jak widać do prawdziwych zwycięzców Ci jeszcze brakuje. Nie można wygrac graniem "bez głowy"...sam przyznasz ze chyba sie "zagalopowałes". A najgorsze jest to, że zrobiłes z siebie Wielkiego Faworyta...troszkę pokory...
Dołączył: 23 Mar 2007 Pochwał: 1 Posty: 127 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-02-06, 22:35 Re: pele_INTER
pele_INTER napisał/a:
KUPON 1
Basket Kwidzyń-Polpharma S.G. SP 153 over 1.9 zł (totomix bo w expekcie jest liga czeka, fińska a nie ma naszej )
Stawka: 1000 j
EWK: 1900 j
No i wylądował w piz..I cały misterny plan też w piz..
Maja ty akurat jestes ostatnia osoba ktora ma prawo do komentarza.A jesli nie znasz sie na zartach to tylko zle swiadczy o tobie.Moje zdanie jest takie ze jestes zalosny..zreszta to nie tylko moje zdania.
A jesli nie znasz sie na zartach to tylko zle swiadczy o tobie.Moje zdanie jest takie ze jestes zalosny..zreszta to nie tylko moje zdania.
Znam sie na żartach Każdy ma prawo do swojego zdania jednakże problem w Tym, że nadal nie możesz przeboleć tego co sie stało w Grudniu i oto masz do mnie pretensje, już nawet nie o te analizy, tylko o dzień 31.12 bo gdybyś wygrał to byś nic nie mówił i w tym cała prawda, a tak to masz żal i jestes zbulersowany i mnie to nie dziwi...więc Cie rozumiem