Największy newsroom piłkarski w kraju
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Obstawianie.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Gracz miesiąca II » pele_INTER
Zamknięty przez: Grzybek
2008-03-01, 13:46
pele_INTER
Autor Wiadomość
pele_INTER

Trampkarz

Pochwał: 1
Wysłany: 2008-02-06, 12:47   pele_INTER

KUPON 1

Basket Kwidzyń-Polpharma S.G. SP 153 over 1.9 zł (totomix bo w expekcie jest liga czeka, fińska a nie ma naszej :/ )

Stawka: 1000 j
EWK: 1900 j

maja81szn

Doświadczony

Pochwał: 3
Wysłany: 2008-02-06, 21:18   

Moralny zwycięzca upadł...jak widać do prawdziwych zwycięzców Ci jeszcze brakuje. Nie można wygrac graniem "bez głowy"...sam przyznasz ze chyba sie "zagalopowałes". A najgorsze jest to, że zrobiłes z siebie Wielkiego Faworyta...troszkę pokory...

pozdrowionka :roll:

pele_INTER

Trampkarz

Wysłany: 2008-02-06, 22:35   Re: pele_INTER

pele_INTER napisał/a:
KUPON 1

Basket Kwidzyń-Polpharma S.G. SP 153 over 1.9 zł (totomix bo w expekcie jest liga czeka, fińska a nie ma naszej :/ )

Stawka: 1000 j
EWK: 1900 j

No i wylądował w piz..I cały misterny plan też w piz.. :k:

Maja ty akurat jestes ostatnia osoba ktora ma prawo do komentarza.A jesli nie znasz sie na zartach to tylko zle swiadczy o tobie.Moje zdanie jest takie ze jestes zalosny..zreszta to nie tylko moje zdania.

maja81szn

Doświadczony

Pochwał: 3
Wysłany: 2008-02-06, 22:42   

Cytat:
A jesli nie znasz sie na zartach to tylko zle swiadczy o tobie.Moje zdanie jest takie ze jestes zalosny..zreszta to nie tylko moje zdania.

Znam sie na żartach :P Każdy ma prawo do swojego zdania jednakże problem w Tym, że nadal nie możesz przeboleć tego co sie stało w Grudniu i oto masz do mnie pretensje, już nawet nie o te analizy, tylko o dzień 31.12 bo gdybyś wygrał to byś nic nie mówił i w tym cała prawda, a tak to masz żal i jestes zbulersowany i mnie to nie dziwi...więc Cie rozumiem :roll:

pele_INTER

Trampkarz

Wysłany: 2008-02-06, 23:23   

LOL

nazimek

Oi! Bootboy

Pochwał: 24
Wysłany: 2008-02-12, 20:11   

moralny zwycięzco przypominam o analizach %-)

Grzybek

Nafciarz

Pochwał: 28
Wysłany: 2008-03-01, 13:46   

W związku z tym , że nie napisałeś wymaganych co najmniej 10 analiz , trafiasz na Czarną Listę Konkursową .

Za swój klub i towarzystwo oni oddadzą wszystko !!

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Gracz miesiąca II » pele_INTER

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl