Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Sprawa rozplanowania początku konkursu przedstawia się następująco :
Zapisy trwają do godziny 23:59 dnia 31 marca.
Jeżeli będzie potrzeba przeprowadzenia eliminacji to temat zostanie otwarty 1 kwietnia i zamknięty 3 kwietnia o 23:59. W tym temacie będzie można podawać typy eliminacyjne , ale warunkiem jest to , że te spotkania odbywać się będą podczas weekendu 4-7 kwietnia
Natomiast pierwszą fazę grupową rozpoczniemy 8 kwietnia
** Komentarz dodany przez: stomil: 2008-03-28, 13:35 **
za to ze niepodawales typow w konkursie Typerski MIX Marca trafisz na czarna liste, to chyba domyslasz sie ze niemozesz brac udzialu w tym konkursie papa
Piszę to tutaj bo temat z zapisami jest już zamknięty, zresztą to chyba najodpowiedniejsze miejsce. Mógłbym prosić o jakieś wyjaśnienia? No owszem ostatnio nie podawałem już typów w tym konkursie ale tylko dlatego że moja strata do czołówki była już tak duża że postanowiłem odpuścić. Ale z tego co się orientuje to w regulaminie nigdzie nie było jasno napisane że trzeba podawać typy do końca konkursu, bo w innym wypadku grozi za to trafienie na czarną listę. Jedyną tego konsekwencją były ujemnie punkty w klasyfikacji ogólnej konkursu. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. Pozdrawiam.
** Komentarz dodany przez: stomil: 2008-04-02, 22:04 **
zapisanie się do konkursu jest jednoznaczne z podawanie typow do konca to chyba jest juz wszystko wyjasnione
Login z Expekt.com: maxu18 Numer ID z Expekt.com: 5818163 Zapoznałem się z regulaminem i go akceptuję!
** Komentarz dodany przez: stomil: 2008-03-28, 13:35 **
za to ze niepodawales typow w konkursie Typerski MIX Marca trafisz na czarna liste, to chyba domyslasz sie ze niemozesz brac udzialu w tym konkursie papa
Piszę to tutaj bo temat z zapisami jest już zamknięty, zresztą to chyba najodpowiedniejsze miejsce. Mógłbym prosić o jakieś wyjaśnienia? No owszem ostatnio nie podawałem już typów w tym konkursie ale tylko dlatego że moja strata do czołówki była już tak duża że postanowiłem odpuścić. Ale z tego co się orientuje to w regulaminie nigdzie nie było jasno napisane że trzeba podawać typy do końca konkursu, bo w innym wypadku grozi za to trafienie na czarną listę. Jedyną tego konsekwencją były ujemnie punkty w klasyfikacji ogólnej konkursu. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. Pozdrawiam.
** Komentarz dodany przez: stomil: 2008-04-02, 22:04 **
zapisanie się do konkursu jest jednoznaczne z podawanie typow do konca to chyba jest juz wszystko wyjasnione
Nie nic nie jest jasne. Zacytuj mi fragment regulaminu na który się powołujesz. Taki rzeczy jak i ich konsekwencje powinny być ujęte w regulaminie jasno i klarownie by przystępując do konkursu o nich wiedzieć. Bo ja dowiaduję się o nich dopiero teraz od Ciebie. Gdybym wiedział o tym wcześniej to oczywiście podawał bym typy do końca ale czytając regulamin konkursu nie znalazłem żadnej informacji o tym a już tym bardziej o konsekwencji nie podawania. Ale oczywiście mogłem coś pominąć.
pomysl logicznie jak sie zapisujesz do konkursu to jak moze sobie od tak zrezygnowac i podajesz argument ze niemiales juz szans na wygranie ( a moim zdaniem na zdobycie kasy). to dam ci przyklad masiu ze byl jednym z ostatnich i w koncowce wygral to nie gadaj mi tu bzdur ze niemiales szans poprostu niechcialo ci sie. bo dla mnie taki argument ze wycofuje sie z konkursu bo niemam juz szans to jaka totalna pranoja. A jak niechciales juz podawac typow to mogles sie spytac czy beda za to jakies konsekwencje, ze czegos tak logicznego jak granie do konca w konkursie niebylo zapisanego w regulaminie bo zostalo to przeoczone to znaczy ze mozesz olac to???? a tak wogole to w innych konkursach jak niepodajesz typow do ladujesz na czarnej liscie to chyba logiczne prawda ?? to czemu w tym konkursie mialo byc inaczej
Wysłany: 2008-04-04, 00:40
maxu19 napisał/a:
Zacytuj mi fragment regulaminu na który się powołujesz.
Regulamin Typerskiego MIXu Marca napisał/a:
6.9 Każdy z uczestników ma obowiązek rozliczać wszystkie podane typy następnego dnia konkursu. Jeżeli tego nie zrobi jego bilans będzie wynosił -4 dla dnia tygodnia bądź -15 dla dnia weekendu. W przypadku nie dostosowania się do powyższego punktu, uczestnik otrzymuje ostrzeżenie. Jeżeli problem będzie się powtarzać uczestnikowi grozi dyskwalifikacja.
Proszę
A do tego:
FAN napisał/a:
Dziękujemy za udział w konkursie. Od 3 dni nie podajesz typów - temat zostaje zamknięty.
Oczywiście lądujesz na Czarnej Liście Konkursowej.
Jasno? Czy nie do końca?
A przy okazji powiedz mi kolego, weźmy najprostszy przykład, który dla nas grających u bukmachera jest dość jasny
Czy jak drużyna grająca mecz piłkarski przegrywa do przerwy 5:0 to nie wychodzi na drugą połowę? Oczywiście, że nie - grają do końca!
Mam nadzieję, że to już koniec rozmów na ten temat.
Nigdy nie było tutaj konkursu, w którym można się wycofać w dowolnym momencie, bez ponoszenia konsekwencji.
Dziękujemy za udział w konkursie. Od 3 dni nie podajesz typów - temat zostaje zamknięty.
a gdzie jest napisane ze musze codziennie podawać?
i drugie pytanie...
over/under, w expekcie jest coś takiego jak 4lubwięcej goli i 2-3 gole i 0-1 goli. opcja pierwsza to tak jakby over3,5, druga w rachube nei wchodzi, a trzecie under1,5. Nie jest w regulaminie napisane jaki ma być ten over czy under... więc mozna dawać te O3,5 i U1,5?
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej żadnego Boga, lepiej na własną rękę dolę swą zdziaływać, lepiej szaleńcem być, lepiej samemu BOGIEM się stać!"
over/under, w expekcie jest coś takiego jak 4lubwięcej goli i 2-3 gole i 0-1 goli. opcja pierwsza to tak jakby over3,5, druga w rachube nei wchodzi, a trzecie under1,5. Nie jest w regulaminie napisane jaki ma być ten over czy under... więc mozna dawać te O3,5 i U1,5?
Dokładnie tak jak piszesz można grać jak najbardziej under/over 3.5 , 2.5 , 1.5
Wysłany: 2008-04-06, 19:15
erbak napisał/a:
i drugie pytanie...
Faktycznie, nie ma wcale kursów na under/over 2.5... może po prostu lepiej poszukaj? Są "za" DW i DW do przerwy
Co nie zmienia faktu, że można również grać u1.5 bądź o3.5