Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » experyment
experyment
Autor Wiadomość
donot

Junior

Wysłany: 2004-07-29, 23:54   experyment

Niezależnie od głównego tematu chcę spróbować zagrać coś takiego:
Budżet początkowy wynosi 10 PLN. Będę grał jeden typ dziennie (według mnie najpewniejszy) za całą stawkę. Moim celem będzie jak najdłużej nie przegrać, każdy błąd będzie oznaczał przegranie całego kapitału. Kursy będą pochodzić z expektu.

donot

Junior

Wysłany: 2004-07-30, 00:08   

Servette - Fc Basel /X2/ 1.25
Ewk: 12.50 PLN

Pożyjemy, zobaczymy...

brenno

Podglądacz

Wysłany: 2004-07-30, 07:48   

to jest właśnie dobry systemik....mi ostatnio troche nie poszło ...jak trafisz 20 kuponów z rzędu po kursie 1,25 będziesz miał867zł powodzenia
moj mecz na dzis do tego systemiku to Drogheda - Derry 1X niestety kursu na to jeszcze expect nie proponuje... 1 płaci 1.8 X płaci 3.25
pozdro

donot

Junior

Wysłany: 2004-07-30, 08:52   

Trafic 20 typow pod rzad bedzie bardzo trudno, ale jesli uda mi sie trafic 10 to bede zadowolony.

pozdro

// Jeden zytkownik = jeden post. Inne typowania w dziale z odpowiednia dyscyplina

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » experyment

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl