Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » [Tenis]Moje typy
[Tenis]Moje typy
Autor Wiadomość
Kriss

Amator

Wysłany: 2004-07-27, 03:36   [Tenis]Moje typy

Witam
to są moje typy na jutro:

Dent T. - Massu N. - 2
Grosjean S. - Carraz G. - 1
Schuettler R. - Gonzalez F. - 2
Moya C. - Verdasco F. - 2
Gaudio G. - Reid T. - 1

5 meczy dających kurs ponad 18,niemam pewności co do Moya C. - Verdasco F. jak możecie to wypowiedzcie swoje zdanie o tym i reszczie meczy
Dla mniej wtajemniczonych: Tenis->Turniej w ->Toronto

Pozdrawiam :) :D

Garbaty

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-07-27, 10:38   

witam odnośnie tenisa to może zerknij do dzialu "tesnis" tam powinieneś coś znaleść ;)

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » [Tenis]Moje typy

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl