Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » Typy Koperka
Typy Koperka
Autor Wiadomość
Koperek

Junior

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2004-07-04, 20:36   Typy Koperka

Rops - Lahti 2(2.50)
Rops nie wygralo jeszcze spotkania u siebie, jedyny w 10 kolejkach jedynie 4pkt:) jezeli ktos nie jest pewnien moze dac 2X

Peru - Boliwia 1(1.7)
Peru w EMS nie przegralo jeszcze u siebie spotkania(remisujac nawet z Brazylia) Boliwia z kolei przegrala wszystkie spotkania wyjazdowe pozatym statystyki nie klamia, na 41 turniejow az 18 krotnie wygrywali gospodarze:)

Rakuunat - GBK 1(1.45)
GBK jest beznadziejne:) zaledwie 1pkt a bilas bramkowy 8:28:P

PP 70 - Kraft 1(1.75)
Kraft ostatnio nie blyszczy formom, mozna uwentualnie dac 1X

Torpedo - Saturn 1(1.6)
Torpedo jest w dobrej formie, remis na wyjezdzie na CSKA 3:3 pozatym u siebie gra dobrze wiec nie powinni miec problemow z przecietnie grajacym na wyjezdzie Saturn

Jaroslaw - Rotor 1(1.75)
Jaroslaw wygralo z Teplice na wyjezdzie w sobote! wiec w srode nie beda miec problemow z bardzo slabym Rotorem.

Sparta - Kubon 1(1.6)
Powinni sobie poradzic.

Halmstad - Djurgarden 1(2.00)
Ewentualnie 1X chociaz po tej ostatniej porazce w pucharach troche sie obawiam tego meczu:)

Kursy sa z soboty wiec w pon. bede troche nizsze:)

Grzesiaczek007

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 20:38   

Nio Koperek muszę przyznac ze typki sa spoko i jeden z nich wybiore do swojego dubelka :)

Pozdro

:twisted:

Koperek

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 20:42   

Sa jeszcze dwa ciekawe spotkania w lidze Brazylijskiej
Criciuma - Flamengo
Cruzeiro - Guarani
Tylko ze jest to dosc ryzykowna liga:P

Koperek

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 20:52   

Aha zapomnialem o siatkowce sa naprawde pewne mecze:
Piatek:
Kobiety:
USA - Korea 1
Chiny - Niemcy 1
Japonia - Wlochy 2
Mezczyzni:
Polska - Francja 1
Tydzien temu slyszalem ze Francja ma przyjechac w rezerwowym skladzie a Polacy za blamanz w Bulgarii musze sie zrekompensowac
Grecja - Hiszpania 1
Grecja dwukrotnie pokonala dosc gladko Hiszpanow na wyjezdzie ale w ten weekend przegrala dwkrotnie z Portugalia 3:2 prowadzac w kazdym spotkaniu 2:0 Hiszpania tez przegrala u siebie z Brazylia 2:3 i 0:3 mimo wszystko zwyciestwo Grekow:)

Sobota:
Kobiety:
Chiny - Dominikana 1
Tajlandia - USA 2
Japonia - Polska chyba 2:)
Wlochy - Polska 1
Mezczyzni:
Polska - Francja 1
Oczywiscie jezeli pierwszy mecz przegramy gladko nie obstawiac tego meczu:)
Bulgaria - Japonia 1
Jedno zwyciestwo i sa w Final Four, pozatym Japonia nie wygrala ani jednogo meczu:)
Portugalia - Brazylia 2
Nie przegrali jeszcze zadnego spotkania.

Kaligula

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-07-04, 21:31   

Koperek napisał/a:
Aha zapomnialem o siatkowce sa naprawde pewne mecze:
Piatek:
Kobiety:
USA - Korea 1
Chiny - Niemcy 1
Japonia - Wlochy 2

Mezczyzni:
Polska - Francja 1
Tydzien temu slyszalem ze Francja ma przyjechac w rezerwowym skladzie a Polacy za blamanz w Bulgarii musze sie zrekompensowac
Grecja - Hiszpania 1
Grecja dwukrotnie pokonala dosc gladko Hiszpanow na wyjezdzie ale w ten weekend przegrala dwkrotnie z Portugalia 3:2 prowadzac w kazdym spotkaniu 2:0 Hiszpania tez przegrala u siebie z Brazylia 2:3 i 0:3 mimo wszystko zwyciestwo Grekow:)

Sobota:
Kobiety:
Chiny - Dominikana 1
Tajlandia - USA 2
Japonia - Polska chyba 2:)
Wlochy - Polska 1

Mezczyzni:
Polska - Francja 1
Oczywiscie jezeli pierwszy mecz przegramy gladko nie obstawiac tego meczu:)
Bulgaria - Japonia 1
Jedno zwyciestwo i sa w Final Four, pozatym Japonia nie wygrala ani jednogo meczu:)
Portugalia - Brazylia 2
Nie przegrali jeszcze zadnego spotkania.

pogrubiłem te które są dla mnie wątpliwe, po pierwsze znasz składy, po drugie jakie kursy ??
pozdro

Koperek

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 21:36   

Kursow jeszcze nie ma ale na wysokie nie masz co liczyc na te pewne mecze bedzie w granicach 1.10-1.30 przynajmniej ja bym takie dal:P

Kaligula

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 22:01   

to ja ci powiem, że jak nie znasz składów, to nie szalej, bo owszem, żeńska siatkówka się ułożyła, ALE... pamiętaj dla kogo co jest priorytetem(olimpiada czy puchar) itd. bez składów, nie ma wogóle co obstawiać, j

Koperek

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 22:13   

Koles a gdzie napisalem ze nie znam skladow? o mnie sie nie martw bo jakos nie narzekam na wygrane:) a patrzac na Twoje posty i Twoje wygrane to .......[*]
Najgorzej jak komus sie za duzo zdaje i bedzie mnie uczyl jak grac hehe

Kaligula

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 22:52   

No cóż, ja liczyłem na konstruktywną dysputę, ale widzę, że jednak chyba nici. ja tam obstawiam dla zabawy i radochy, nie piję nie palę, a hazard jest zdrowszy.
Na ale, rozumiem że Ty z tego żyjesz, nie przeszkadzam w pracy, jakbyś mógł zarzucić składami Japonek i Włoszek... to byłoby fajnie, bo to forum dla pomagania sobie wzajemnie, a nie besztania się...
a co do moich typów, to 89 trafionych na 106, skuteczność 83.9%, a profit nędzny bo wtopiłem na Henmanie nieprzeciętnie i na Tromsdalen swego czasu.

Koperek

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 23:08   

Ta jasne zyje z tego:P ja gram moze z dwa razy w miesiacu tylko i wylacznie dla przyjemnosci bo zaklady jednak nie sa dla mnie, kiedys mialem wiecej czasu to jakos to bylo ale teraz nawet specialnie mi sie nie chce:)
a sklad Japonii:
Toda,Akita,Matsushita,Hakata itd.:P
czlowieku nawet jakby znal ich sklad to nic by mi to nie dalo i Tobie pewnie tez nie:P
Wiec juz spokojnie nie denerwuj Koperka:)
a swoja droga to w siatkowce kobiet wyglada to tak:
Zdecydowanie najlepsze sa dla mnie Chinki pozniej Brazylia,Wlochy,Kuba i dlugooo nic Rosja gra nierowno tak samo jak nasze zawodniczki.
A powiedz mi jakbys znal sklad Japonii lub Chin to cos by to zmienilo w Twoich typach? w moich napewno nie bo przyznaje ze jeszcze z zawodniczek USA,Wloch i Rosji podstatowe 6 mniej wiecej znam ale juz z Japonii .......... zadnej:P

Kaligula

Junior

Wysłany: 2004-07-04, 23:28   

Heh, chciałem nawiązać miłą rozmowę, a jeśli chodzi o te składy, to bardzo mnie interesuje postawa Włoszek, na polsacie sport oglądam wszystko co się da z żeńskiej siatkówki chyba w ciągu 3 lat, ostatni występ Włoszek w szwajcarskim turnieju był dla mnie lekkim zaskoczeniem, poza tym jako mistrzynie świata(to co grają ostatnio to najwyżej polska 2 liga) ich celem jest olimpiada, ich skład jest w miarę wyklarowany, ale jeśli będą zbyt pewne siebie to polecą głowy(nie wspomnę ich trenera, który ma niezłego farta, bo już dawno powinien wylecieć) jakbyś zarzucił linkiem to byłbym wdzięczny :D wyluzujmy i wpsółdziajmy, a Bahama będą nasze :D :D:D:D:D
dla Polek ten puchar będzie bardzo ważny, bo walczą o pkt w generalce ale mają jakiś problem z włoszkami(kompleks :D ), zapewne będzie najmocniejszy skład naszych pięknotek, ale jak włosi nie puszczą świeniewicz to może być problem.

pamiętajmy że jest to okres przygotowań do olipmady, a polek tam nie ma i one tu zagrają na 199% a inni może na 60-80%
co do Chinek, to one są niesamowite, taka dyscyplina technika, ale niemki, zaskakują mnie bardzo pozytywnie ostatnio
podkreślam, jak masz jakieś stronki www, to zarzuć, poczytam sam jestem ciekaw. życzę wysokich wygranych :)

Koperek

Junior

Wysłany: 2004-07-05, 00:01   

ale strone www o siatkowce tak:)??
Dla Polek to jest moze i wazny turniej ale one ostatnio nawet z Japonia dostaja:P
mi PS oglaczyli wlasnie:/
Ale raczej faworyci tak jak napisalem i ty niektore potwierdziles powinny sobie poradzic a tak na powaznie to mozemy o koszykowce pogadac bo tu sklady znam wiekszosci druzyn z Euroleague:P
Zobaczymy jakie kursy beda na te spotkania i wtedy sie zobaczy:)

hehe ale dzisiaj mnie koles z flaga Barcy rozbawil, Figo zaskoczony byl niezle:)

Kaligula

Junior

Wysłany: 2004-07-05, 10:21   

no przesada z tym gościem, a jaka brama :D

wracając do Polek, dostały z każdym, ale jaki tam skład był ?? ani glinki ani świeniewicz, na rozegraniu bełcik, Niemczyk próbował rozruszać nasz team, połowa zawodniczek brała ślub, myślę że teraz dizewczynki się rozkręcą i coś pokażą

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Nasze Kupony I » Typy Koperka

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl