Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Stawka: 20 zł Do wygrania miałem 56 zł netto
Zakłady były przyjmowane do 15:55 i ja tak siedziałem, siedziałem i się zbierałem i zapomniałem o tym że Toto-Mix w soboty jest u mnie czynny do 15
Jak Holandia po 90 minutach wygra a Nisterloy strzeli bramke....achh - wole nie myleć
Ufff...Po 90 minutach wynik brzmiał 0-0 a na tablicy nie pojawiło się VAN NISTERLOY więc mogę mówić o szczęciu i dziękować bukowi, że zamknšł mi przed nosem zakład
SCHALKEN-SPADEA mysle ze schalken powinien wygrac po zacietej walce
ziomal o co ci chodzi z tym podpisem!!!!!!!!1 wytlumacz mi i moze bys to troszke zmienil
"djseba Zapraszam do dyskusji ! Powiadom swoich znajomych o tym serwisie. Od 5 lipca forum zmieni sie na lepsze, więcej działow, konkursy, liga typujacych. Nowy serwer - nowe mozliwoci. "
Wysłany: 2004-06-28, 15:43
djseba napisał/a:
spam napisał/a:
Powinno wejsc (panienki juz weszly )
ziomal o co ci chodzi z tym podpisem!!!!!!!!1 wytlumacz mi i moze bys to troszke zmienil
"djseba Zapraszam do dyskusji ! Powiadom swoich znajomych o tym serwisie. Od 5 lipca forum zmieni sie na lepsze, więcej działow, konkursy, liga typujacych. Nowy serwer - nowe mozliwoci. "
To jest taki myk u mnie jest gulu zapraszam itd... Kazdy widzi swoj nick
To jest taki myk u mnie jest gulu zapraszam itd... Kazdy widzi swoj nick
Wszystko OK , oprócz spotkania między Federerem a Hewitt'em. Niby mały kurs na Federera , ale wszystko może się zdarzyć... No ale oczywicie 3mamy kciuki ! 100 złotych do zgarnięcia
Wszystko OK , oprócz spotkania między Federerem a Hewitt'em. Niby mały kurs na Federera , ale wszystko może się zdarzyć... No ale oczywicie 3mamy kciuki ! 100 złotych do zgarnięcia
Tak 100 zł do zgarnięcia, mój kuponik to nowy banknot o nominale 100 zł i nawet 20 groszy Taki fajny, większy niż jego poprzednik