3. Instalujemy i włączamy XBMC. Przechodzimy do "SYSTEM"->"Add-ons"->"Install from zip file" i wskazujemy ściągnięty plugin. Po kilku sekundach powiniem pojawić się komunikat o zainstalowaniu pluginu.
7. Wchodzimy tu: http://broadband.espn.go.com/espn3/auth/userData i znajdujemy swid="{..}". Kopiujemy wartość wewnątrz nawiasów klamrowych. Otwieramy pobrany plik default.py i w liniach 198 i 269 podmieniamy XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX na skopiowaną wartość swid.
9. Na koniec idziemy do "VIDEOS"->"Video Add-ons"->"ESPN"->"Live" i wybieramy transmisję
Edit: W ramach transmisji ESPN można oglądać na żywo mecze takich lig jak: NCAA Basketbal +Football, Soccer: liga angielska, niemiecka, hiszpańska, włoska, holenderska. Tennis, Poker (WSOP), i pare innych sportów
Tego niestety nie wiem, NHL- na tym kanale nie ma, a z NFL są tylko poniedziałkowe mecze. Z koszykówki na pewno jest Euroliga, WNBA, Eurobaskety, NCAA. Alternatywą na pewno będzie www.atdhenet.tv z dużą ilością streamów w dobrej jakości.
Wszystko zrobiłem jak trzeba, ale LIVE mi nie działa Nie mam nic do wyboru...naciskam i nic nie ma.Może ktoś wie co źle zrobiłem?
Dobra chyba wykryłem przyczynę Na dziś były tylko 4 szpile koszykówki, które zaczynają się o 1 w nocy. Spróbuj sprawdzić o tej godzinie Co do powtórek to teraz mi śmigały elegancko:)
Edit: Wszystko gra oglądam właśnie meczyk Xavier w NCAA Edit 2: a teraz znów się coś sypło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group