Wysłany: 2008-01-25, 14:33 Tu zadaj Pytanie do EuroSuperPoker
W tym temacie jezeli bedziecie mieli jakies klopoty z EuroSuperPoker! Prosze pisac w tym temacie a wszystko bedzie wyjasniane jak najszbciej jak to tylko bedzie mozliwe!
Odpowiem teraz Tobie Rake Back jest przyznawany jezeli zrobiles depozyt na konto EuroSuperPoker jesli zrobiles depozyt i zrobiles rake ponad 100 podaj swoj Pin i da sie zalatwic Rake Back i tak równierz dla innych osob jesli taka forme,która wlasnie opisalem zrobily!
Odpowiem teraz Tobie Rake Back jest przyznawany jezeli zrobiles depozyt na konto EuroSuperPoker jesli zrobiles depozyt i zrobiles rake ponad 100 podaj swoj Pin i da sie zalatwic Rake Back i tak równierz dla innych osob jesli taka forme,która wlasnie opisalem zrobily!
Pozdrawiam
Wszystko pięknie tylko dlaczego dzień przed wypłatami informacja o depozycie - ja nie czuwam cały czas na forum, jak i również nie zamierzam. Wyrobiłem ponad 250E ( normalnie w innych jest 30%rakeback-ok 75Ezwrotu- a tutaj ?- ) - depozytu nie robiłem nigdy !!! Zagrywka celowa bo i po co ma room wypłacać komuś kasę za granie. Ogólnie nie polecam nikomu grania w EuroSuperPoker , zdecydowanie mozna pochwalić PokerHeaven oraz CELEB poker - tam bynajmniej nie ma szopek ze zwrotam a i turnieje za rake są atrakcyjne
_________________ Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
Pozdrawiam
Ja jestem zdziwiony taka postawa, przeciez niezaleznie czy jest depozyt czy nie, to zarabiacie na grajacych graczach, wiec dlaczego rakeback tylko dla wybranych, zgadzam sie w celeb i PH grajac za kase z wygranych freerooli otrzymuje sie rakebacka, moze oni rozumieja zasady wolnego rynku, ze pieniadz lepszy wypiera gorszy..
Konkluzja plynie taka, ze nalezy wyplacac jak szybko sie da, i wplacac tam gdzie sa z gry dodatkowe korzysci( w sieci BM PH, celeb, galaxy )daje RB niezaleznie od zlozonego depozytu.... takie moje watle spostrzezenia na powyzszy temat, niewidzialna reka rynku zdecyduje o bytnosci, ale z takim podejscie do graczy nie wroze wielkich pozytywow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group