Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-11-14, 11:46
Cytat:
Od frekwencji w tym turnieju zależeć będą losy ligi
To sie zapisz i zostaw na sicie Liga bedzie grubsza, jezeli naprawde zagra SPORO osob, bo jak bedzie malo to nie co ma dalej gadac z Nimi w moim mniemaniu...
to turniej nie dla mnie lepsze wpisowe 5$ i add ze 300-400 przelicznik czas/pieniądz nie pasuje sorry chopy
W życiu nie będziesz miał tyle add do buy inu 5$ chyba że zagwarantujesz obsludze poker roomu 200 lub więcej graczy (sam kiedyś starałem się o podobny tur na PP) Poker roomy to nie instytucje charytatywne .
Ja się piszę. Co do teminu to w tygodniu po 21 poza piątkiem i ew. niedziela mi pasi. Zresztą o tym zadecyduje ankieta.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-11-14, 13:41
chicago napisał/a:
W życiu nie będziesz miał tyle add do buy inu 5$ chyba że zagwarantujesz obsludze poker roomu 200 lub więcej graczy
W tym roku tak bylo na polskim forum, BI 5 albo 10, dodane 500$ i chyba 1000$, jakos tak. Ale to najwieksze forum hazardowe w Polsce Btw nigdy nie mow nigdy
Mysle, ze i owszem, zagralbym, ale podstawowe pytanie brzmi, czy jesli gramy testowke z BI na Betway'u to czy to znaczy ze i tam planujecie lige usadzic? Bo cholera nie pasi mi ten soft, jakos po prostu nie gra mi sie tam dobrze (choc znajac zycie pewnie wiekszosci zle sie gra tam gdzie mi dobrze - BossMedia ), ale wstepnie jestem na tak, jak to sie potoczy dalej, zobaczymy. pozdr
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
ja jestem jak najbardziej za wszelakimi turniejami pokerowymi takze mozna na mnie liczyc. tylko nie wiadomo jak z terminem bo to jest tez wazne. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group