Temat z pewnego forum , mo?e by? ciekawie , czyli to co musicie/lubicie/nie lubicie robic , a dla innych mo?e by? dziwne
Wiec na pocz?tek ja -telefon zawsze w prawej kieszeni,portfel w lewej nigdy inaczej -zawsze obracam poduszk? na "zimn?" stron? , bo nie umiem tak ule?e? -Na widok waty cukrowej dostaje gesiej skorki -przewaznie obstawiam mecze ktore sa w tv -Jak siedze np w szkole albo w domu to czesto trzese prawa noga :o -Jak stoje na bramce, to strzal na moja prawa reke to niemal pewna bramka, nie wiem ale umiem bronic tylko na jedna strone - zasypiam przy telewizorze w??czonym na timer (polecam TVN24)
-telefon zawsze w prawej kieszeni,portfel w lewej nigdy inaczej -zawsze obracam poduszk? na "zimn?" stron? , bo nie umiem tak ule?e? mam to samo -zawsze sprawdzam po 1000 razy czy zamkalem drzwi a i tak pozniej sie martwie ze nie zamknalem -najlepiej sie zasypia przed TV polecam
- telefon zawsze w prawej kieszeni, w lewej fajki, albo kluczyki od samochodu (wtedy fajki musz? by? w prawej kieszeni kurtki)
-zawsze czytam gazet? od ko?ca, a dodatek lokalny zostawiam do fajki na kiblu
-nie potrafi? zapali? papierosa przed ?niadaniem
-zawsze w??czam kompa zanim wyjd? w og?le z pokoju (odruch)
-nie umiem czyta? ksi??ki, nie jedz?c jednocze?nie s?onecznika
Wysłany: 2007-02-17, 00:17
- oczywi?cie telewizor w??czony podczas zasypiania - kom?rka oczywi?cie w prawej kieszeni - portfel... hmm, przesta?em nosi? - kas? trzymam w tylnej prawej kieszeni spodni (papierki) lub w lewej przedniej (monety) - jak si? kocha? to tylko z TAQiem - zawsze celuj? w potr?jn? dwudziestk? (darty) - monitor to lewej stronie biurka! - aha i chyba najwa?niejsze - do pracy tylko z laptopem, bo inaczej nudy jak cholera - i oczywi?cie - typy tylko powy?ej 1.2 bo inaczej za du?o stresu przy "pudle"
-zawsze obracam poduszk? na "zimn?" stron? , bo nie umiem tak ule?e?
Haha to jest hit te? tak mam ,ponadto ko?dre zawsze nogami podwijam
Kom?ra zawsze w lewej ,portwel legita i klucze w prawej...zawsze
Te? po sto razy sprawdzam czy zamkna?em drzwi,a najgorzej jak robie w nocy kanapki i herbate parze , ciagle mysle ze nie wy?aczy?em gazu i nie domkna?em lod?wki
zawsze obracam poduszk? na "zimn?" stron? , bo nie umiem tak ule?e?
mam to samo jeszcze tak robie z ko?dra.
-zawsze spozniam sie do szkoly bo sprawdzam czy piecyki sa pozakrecane i drzwi zamkniete -nie lubie drapania i ocieranie sie o sciane -klucze chociaz mam na smyczy to nosze w kieszeni -siedzac przy komputerze musze czyms popijac -pije zazwyczaj wodke bez przepitki :cwaniak1:
_________________ typera poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy
- robi? herbat? w du?ym rondlu a potem przelewam sobie do kubka, bo zwykle przy ?niadaniu wypijam trzy takie kubki - telefonu nie nosz? w kieszeni, bo nie chc? by? bezp?odny - w lewej kieszeni zawsze mam chusteczki higieniczne - dobudzanie ustawiam na p?? godziny - zawsze mam w pi?rniku 3 d?ugopiy niebieskie, 3 czarne i 3 o??wki, cho? ca?y czas u?ywam tylko jednego d?ugopisu - niebieskiego bic'a - nigdy nie zakr?cam d?emu - przykrywam pokrywk? a ?y?eczk? zostawiam w ?rodku s?oika tak, ?e wystaje obok przykrywki...
- kom?ra w lewej kieszeni, klucze w prawej, dokumenty w tylnej zawsze i wsz?dzie nosz? ze sob? odtwarzacz mp3, trzymany w wewn?trznej kieszeni kurtki (gdy jest zima) lub w prawej spodni (wtedy klucze do plecaka )
- pij? bardzo du?o kakao
- jak wychodz? z autobusu, to zawsze lookam na siedzenie, czy czego? nie zostawi?em xD
- ?aduj? codziennie telefon (mam ustawiony budzik, wi?c przy okazji pod??czam )
- komputer mam w??czony dzie? i noc (chocia? cz?sto nic na nim nie w??czam)
- nigdy si? nie czesz?, wi?c cz?sto moja fryzura wygl?da co najmniej dziwnie
-telefon zawsze w prawej kieszeni,portfel w lewej nigdy inaczej -zawsze obracam poduszk? na "zimn?" stron? , bo nie umiem tak ule?e? -Jak siedze np w szkole albo w domu to czesto trzese lew? nog? -Nie ucz?szczam na lekcje wf:P jak chodze na hal? mam zaroty g?owy -zasypiam przy kompie, a zreszt? czy ja wog?le ?pi?
-zawsze obracam poduszk? na "zimn?" stron? , bo nie umiem tak ule?e?
mam to samo,a jak poduszka jest zbyt ciepla to otwieram na chwile okno,k?ade j? na parapet i czekam az bedzie zimniutka. Jak mam w portfelu jakis kupon kt?ry nie weszed?,to jak posle nowy to nigdy nie k?ade go na nim bo sobie wmawiam ze tamten przyniesie mu pecha
Wysłany: 2007-02-17, 10:44
Hmm...
- bardzo rzadko wychodze bez u?o?onych w?osow, i to jezeli tylko np na d?l, na miasto czy gdzie? nie pojde bez ich u?o?enia...
- spi?c z dziewczyn? zasypiam majac r?ke na jej brzuchu...
- telefon zawsze w prawej kieszeni, w lewej odtwarzacz, lub kluczyki do samochodu, portfel zawsze w tylnej prawej, w tylnej lewej husteczki...
- buty sportowe, nigdy nie kupuje czarnych... lubie sie odr??niac...
- bielizna u kobiety, bia?a na opalonym ciele, mam bzika na tym punkcie...
- zawsze bokserki, nigdy slipy...
tak narazie to tylko tyle... jak cos przypomne dam znac...
- poduszka zimna - portfel prawa, komóra lewa - nie mogę zasnąc przy najdrobniejszym szeleście - ucze sie rano przed szkołą, czesto się zdarza ze wstaje o 3-4 żeby zdążyć wieczór można lepeij spędzić - jak sie denerwuję to zjadam papier albo jak nic nie robię to też muszę coś rzuć rękawy, bluzki gryźć lub najlepeij ten papier zjadać (każdy nie trafiony kupon w brzuchu ląduje). Kiedyś byłem gruby opstatnio chudnę nic nie robiąc a jem od cholery chyba przez tą celulozę polecam -
Iras napisał/a:
aQq napisał/a:
Jak mam w portfelu jakis kupon kt?ry nie weszed?,to jak posle nowy to nigdy nie k?ade go na nim bo sobie wmawiam ze tamten przyniesie mu pecha
to samo + niegdy kupon na stole leżeć nie może. tak w punkcie mówia u mnie
to tyle na teraz
PS i jeszcze "nei" nie moge sie odzwyczaić jeśli litery "i" i "e" w wyrazie występują obok siebie
EDIT:// jeszcze przypomniało mi się: do papieru nigdy kredowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group