Użytkownicy do telekamer zostali wybrani przez administrację forum po dokładnym i obszernym przeanalizowaniu poprzedniego roku. Jednakże jeżeli Wy sami macie w danej kategorii innego faworyta jak najbardziej możecie go nominować.
Wygląda to następująco:
1. Wybieracie opcję INNY 2. Wysyłacie do mnie PW (prywatną wiadomość) w temacie nazwę kategorii, a w wiadomości swojego kandydata. 3. Na koniec ankiety wszystkie głosy zostaną podliczone i przestawione.
9 glosow na moja skromna osobe - dziekuje uprzejmie. I dodam, ze konkurowalem w tej dziedzinie z prawdziwymi fachowcami, to przyjemnosc panowie z Wami ciagnac dzial hokejowy i mam nadzieje, ze mimo iz rok 2012 obfituje w imprezy innych dyscyplin sportu, my sprawimy, ze o hokeju forum nie zapomni
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Gratulacje Pietaszek89 Z mojej strony dzieki za nominacje i za dwa głosy na mnie oddane , zwariowane godziny pracy i brak czasu niestety spowodowały, ze się opuściłem w tych analizach a swoją świetność niestety przezywałem kilka lat temu, niemniej jako, że mnie kopnał zaszczyt bycia w TOP 5 to zobowiązuje by się wziąć do roboty. Ten sezon jednak troche uważam za stracony, troche "wypadłem" z bycia na bieżąco i sledzę głównie jedną ligę - jednak na przyszły ( a ten już we wrzesniu !! ) postaram się przygotować i utrzymać formę sprzed kilku sezonów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group