Wysłany: 2006-12-09, 13:59
15k
Barcelona FC - San Sebastian Real
Barcelona która jako lider Laligi straciła w zeszły tygodniu punkty w wyjazdowym meczu z levante ma teraz znakomita okazje aby odrobić te punkty powieważ Sevilla i Real graja dziś ze sobą mecz dwie godzinny pożniej od barcelonie i jeśli w tym meczu padnie remis co bardzo prawdopodobne to barcelona bedzie miała 3 punkty do realu , a 4 punkty do sevilli . Barcelona strzelił u siebie 17 goli a traci tylko 3 !!! A San Sebiastian strzelił 2 bramki tracą 8 bramek . Barca u siebie miała jeden remis z valencia a pozostałem mecze kończyły sie zwycięstwem gospodarzy i nie powinna mieć problemów z pokonaniem przedostatniej drużyny 1.ligi hiszpanskiej .
Mój typ: 1 1.15
Bayern - Cottbus
Bayern po słabym domowym meczu z Monchengladbach zakończonym remisem , powinniem wygrać meczy z słaby ostatnio Cottbus . Bayern ostatnio przeżywa mały kryzys na ostatnie 5 meczy domowych wygrał trzy , raz padł remis i jedna przegrana. Cottbus ostatnio po za niespodziewanym urwanie punktów Bremie , Wolfburg przegrywa wszystko inne mecze.
Mój typ : 1 1.20
Bordeaux - Rennes
Spotkanie 7 w tabeli zespołu Bordeaux z 10 w tabeli Rennes . Bordeaux będzie się chcviało zrehabilitować za przegrany w poprzedniej kolejce mecz z Lens 0:3 , piłkarzy bedą podbudowani zwycienstwem w Lidze Mistrzów z Psv . Żyrondyści u siebie grają bardzo dobrze przegrali jeden z osmiu spotkać ( z liderem lique 1) . Jeśli myśla o grze w przyszłym sezonie w Lidze mistrzów musz ten mecz wygrać . . Rennes jest typową drużyna własnego boiska na wyjazdach graja fatalnie strzelajac tylko jedną bramke ( w czwartej kolejce ) a tracą osiem . Choć rennes ostatnio wygrało u siebie z jednym z najsłabszych drużyn 1.ligi francuskiej z Nantes 2:0 . To nadal nie umieja przełamać nie mocy meczów wyjazdowych . I tym razem nie zanosi sie żeby Rennes wygrał mecz wyjazdowy .
Mój Typ : 1 1.75
Ako 2.42 za 20 = 48.40 zł
16k
Panathinaikos - Larissa Panathinaikos który ostatnio przegrał z aris i stracił pozycje wicelidera powiniem teraz spokojnie wygrać z Larissa . która ostatnio gra słaba na wyjazdach co prawca wygrała 1 mecze ale to było w wrześniu . Bilans ostatnich trzech meczy jest nastepując 0:9!!!!!!!
Mój typ : 1 1.15
Stuttgart - Bochum
Spotkanie trzeciego w tabeli Stuttgart z piętnastym w tabeli Bochum . Stuttgart po nie udanym pierwszych kolejkach sezonu zaczyna grać na miare mistrzowskich aspiracji . Stuttgart u siebie stracił 7 goli ( 6 goli stracił w pierwszych dwóch meczach u siebie ) strzelajać 11 goli , Stuttgart jest na fali i Bochumomi bedzie bardzo trundo go powstrzymać tym bardziej że ostatni mecz wygrał w 19 lat temu . Bochum strzelił 10 goli na wyzajdach a stracił 11 .
Mój typ : 1 1.45
Liverpool - Fulham
Spotkanie 5 w tabeli Liverpoolu z 13 w tabeli Fulham .Na Anfield Liverpool jeszcze nie przegrał w premieship , mało tego jeszcze jest najlepiej grającym zespołem w lidze angielskiej u siebie i kontunuje wspaniałej passę 24 meczów bez porażki u siebie i jest bliska pobicia rekordu z 1991 ( 26 meczów )Liverpool ostatnio przegrał w lidze mistrzów i w premiership zremisował z rewelacja tego roku Portsmouth , zespól bedzie rozdrażniony . Fulham ma wszystkich 8 wyjazdowych meczy wygrało tylko raz z Newcastle 3:1 w 4 kolejce , czery raz padał remis a trzy spotkania kończyli wygraną gości . Fulham nigdy nie wygrał na Anfield . Smaczkowi temu meczowi dadaje że to bedzie 50 spotanie Rafy Beniteza na ławce trenerskiej liverpoolu .
Mój typ : 1 1.30
Ako 2.17 za 20 = 43.40
Prosze o oceny
Ostatnio zmieniony przez obst_amsterdam018 2006-12-09, 22:02, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2007-02-02, 22:18
1k---------------------------------------------------1----------X--------2------TYP AC Troyes Aube - Olympique Lyonnais-------6,65 ------3,50 -----1,5 --------------2 Real Madrid - UD Levante----------------------1,25------ 5,00------9,75-------------1 FC Porto - Estrela Amadora--------------------1,20-------5,50 -----12,00-----------1
River Plate-Lanus------------------------------------1.40-------3.90---7.00--------------1 Palermo - Empoli AC-----------------------------1.50-------3.40-------7.00-------------1 Ako 2.10*20=42zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group