ja byn zmienił, zobacz sobie 1 lige szwecji, albo 2 fińską, jest pare spotkań. DLA MNIE RUSSIA NO BET... to jest ogromne ryzyko, pewnie te mecze wejdą...ale.....
wypowiadajcie sie cos .. ciagle ja pisze i tylko walenrod sie 2x wypowiedzial
To jest twoj post na tym forum wiec ty piszesz i prowadzisz statystyki w tym poscie jesli ktos zauwazy u ciebie mecze warte komentarza z pewnoscia napisze cos ciekawego wiec sie nie martw ze nikt nie pisze tutaj ale spojrz z tej strony ze ten post oglada wiele osob wiec nie ejstes obojetny dla innych!!!/pozdro
Moim zdaniem powinny ci wejść te mecze. Ja miedzy innymi też te obstawiałem dzisiaj oprócz tego G.Tibils., ale nie powinno byc zadnego problemu 8) /pozdro
Wysłany: 2004-07-16, 16:31
pewniak byl i wszedl hehehe . chyba ci sie pomylilo . chyba ci chodzilo o brazylie - paragwaj . w tym meczu mialem zle przeczucie i dla tego nie stawialem
_________________ co cie nie zabije to cie wzmocni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group