Wysłany: 2007-02-09, 18:22 Typy Preze$a------->ogrywamy buka $$$$$$$$$$
Witam klania sie Preze$ mam nadzieje ze w moim temacie bede prezentowal same wygrane kupony (statystyki bede robil nierzadziej jak co 10 kuponow) a wiec zaczynamy:
kupon 1 Real M.-Gran Canaria Tau Ceram.-S.Fernando Dordrecht-Haarlem Strasbourg-Tours
kurs: 3.10 stawka: 250 zl :cwaniak1:
kupon 2 Veendam-Maastricht Anwil W.-Kager Gd.
kurs: 2.65 stawka: 175 zl
_________________ ÂŁubu dubu, Âłubu dubu, niech Âżyje nam Preze$ naszego klubu. Niech Âżyje nam
Ostatnio zmieniony przez Preze$ 2007-02-17, 11:14, w całości zmieniany 13 razy
jutro zaczyna sie zwykly powszedni tydzien a ja mam zasade ze w tygodniu gram za o wiele mniej pieniedzy (jezeli w ogole gram) wiec nie wiem czy jutro podam jakis kupon hmmm w sumie po co ja to mowie jak ja prowadze monolog heh do nastepnego kuponika
Witam ciesze sie bardzo ze jednak ktos zaglada dzis jest poniedzialek wiec raczej nie powinno sie grac ale ja symbolicznie dla wieczornych emocji dam kuponik choc zaznaczam ze dzis lepiej nie grac :
tak jak pisalem stawka byla symboliczna jednak moje zalozenie aby nie grac w poniedzialki jest prawdziwy no ale chcialem zobaczyc bo czasami zdarzaja sie wyjatki w sumie nawet jestem zadowolony underek ladnie wszedl tylko troche ten snook nie teges no ale dzis chyba bedzie lepiej ........
_________________ ÂŁubu dubu, Âłubu dubu, niech Âżyje nam Preze$ naszego klubu. Niech Âżyje nam
Wysłany: 2007-02-16, 15:14 Re: Typy Preze$a------->ogrywamy buka $$$$$$$$$$
Preze$ napisał/a:
kupon 9 Spartak M.-C.Vigo under 2.5 1.65 Portol Drac Palma MALLORCA-BOT SKRA BELCHATOW handi 0-1.5 1.60 Aris TT Bank - Dynamo Moscow 2.02
kurs: 5.33 stawka: 915 zl
ale jestem zly po tym kuponie !!!!!!!!!!! hiszpanie mogli to wygrac z handi a jednak dostali ale i tak jak na 9 zagranych kuponikow zysk rzedu 2000 zl jest niezly a bedzie jeszcze lepiej
Ostatnio zmieniony przez Preze$ 2007-02-16, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
bardzo sie ciesze z tego kuponu pieknie wszystko weszlo piekny kurs kuponu ( ako 5.38 nie jest az tak latwo trafic :cwaniak1: ) piekna wygrana ogolnie to jestem bardzo szczesliwy mam nadzieje ze ktos skorzystal z kuponika i ogral buka ogolnie powiem ze to byl piekny kupon szkoda ze sie nie odwazylem zagrac jeszcze grubiej no ale i tak jest dzis tez wygrywamy ...................
Preze$ rzadzi :tak:..................
Ostatnio zmieniony przez Preze$ 2007-02-17, 07:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group