a nielubie ostatnimi czasy bardzo reki AQ wczoraj na YBPT 3 razy fold z taka lapa z czego 2 razy bym utopil, a raz newiem bo po flopie bylo koniec rozdania.
_________________ Jezeli chce ktos pojedynek na YIELD niech pisze PW lub gg . Stawka to pochwala i 25 zl
Wysłany: 2008-02-13, 20:15
najgorsza zdecydowanie JJ -nie wiem czemu zawsze dostaje w łeb od waletów i w sumie wszystkie pochodne z J np.QJ, J9,KJ etc. nosz taką mam qrwice na te ręce obojętnie czy to suited czy off.....taki juz uraz mam -jedyny wyjątek który mi siedzi z waletem to JT
natomiast bardzo lubię panie -nie wiem jakoś często mi siadają sety Q -może dlatego
i też nie lubię żołędzi,win,czerwieni i innych dzwonków
ja swego czasu lubiłem J7 (ok 50% wygranych) - ale potem sie odmieniło, TT ładnie nawet wchodzi ale generalnie to ulubionych nie mam już QJ często wpada na stryja
na poker.com zdecydowanie K7s - czyni cuda wręcz pozatym Q9speed ;D 79s ofc Q5o - z tą łapa lubie walić alliny w krytycznych sytuacjach , przeważnie obala Ax ;D na BM
Bart napisał/a:
ulubiona ręka Grubego to prawa ręka
_________________ Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group