Wysłany: 2006-02-03, 11:13 Underowa niby progresja francuska :) !!!!
Witam po tygodniu samych porazek postanowilem grac co kolejke 3 meczyki na Under w 1 lidze francuskiej. Wydaje mi sie, ze to dobry pomysl, bo w tej lidze prawie nigdy nie pada powyzej 2 bramek w wiecej niz dwóch meczach na kolejke. Cała filozofia polega na ominięciu tych dwóch meczy . Startuje z kwotą 5 zł .
No to zaczynamy pierwszą próbę jutrzejszą kolejką:
KUPON No. 1
Rennes - Monaco 1.70 under Ajacco - Auxerre 1.50 under Sochaux - Le Mans 1.50 under
Uff zajelo mi to chyba z 2 godziny, ale udało się!!! Zrobiłem taki maly pomocnik w Excelu do mojego obstawiania. Umieszczam go tu dla kazdego na forum i bede aktualizowal po kazdej kolejce (no moze procz kolejnosci w tabeli ) . Ostrzegam od razu, ze ja na Excelu sie za bardzo nie znam i zrobilem to "dzielo" w miare moich mozliwosci
PS. Jesli panowie moderatorowie nie beda miec nic przeciwko prosze o komentarze do moich typow, sugestie czy ewentualne korekty.
Dodaje nowy poprawiony z Overami u siebie/na wyjeździe w tabeli pomocnik, pozatym tamten mial sporo bledów w cyferkach, a teraz jak juz nie jestem śpiący mogłem zrobić to porządnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group