witam wszystkich!! mam pytanko jak za ile grac systemem i kiedy wchodza kupony!!?? nie rozumie tego bo nigdy sie tym nie interesowalem ale kumple powiedzial ze wtedy idzie prawie zawsze wygrac!! PROSZE NIECH KTOS MI TO WYTLUMACZY
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez BePe 2009-10-29, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-02-17, 12:40
Najlepiej jesli chodzi grac o systemy gra sie w systemy blokowe, gdyz zamiast grac np 2/3 typy mozesz zagrac kupony 2/3 kursy na kupon mozesz se zrobic wieksze i po pare typow w bloku, a nie tylko po 1 typie. Jeden jest jednak problem... u wiekszosci bukmacherow internetowych nie ma mozliwosci grania w systemy blokowe, ale mozna wejsc na www.totolotek.pl << TOTOMIX i tam w ekuponie stworzyc system blokowy i potem tak jak tam sie rozpisalo kupony i typy obstawic pojedynczo u buka w necie i na to samo nam wyjdzie. Jak cos o systemach blokowych ktos nie kojarzy o co chodzi to zapraszam www.google.pl :cwaniak1:
jezeli chodzi o zakłady systemowe tzw. rozpisy...to polega to na tym ze obstawiamy wszystkie mozliwe kombinacje z podanych przez siebie zakładów. Juz wyjasniem na przykładzie. powiedzmy ze chcemy obstawic 4z6, wykminiamy sobie 6 spotkan i typujemy jakby nigdy nic... rozpis polaga na tym ze obstawiamy każdą mozliwc 4 z tych wytpowanych 6. (np typ1 typ2 typ3 typ4, poóniej typ1 typ2 typ3 typ5....itd) w sumie wychodzi tego 15 mozliwych 4 przy rozpisie 4 z 6. tablice kombinacji przewaznie sa wywieszone w punktach bukmacherskich. teraz jak sie to ma do wygranych...jesli trafimy powiedzmy 5 poprawnie to zostaje nam wypłacona kasa z tych czwórek w których nie byóo tego błędnego typu ( w tym przypadku z 5 kombinacji). kazdy rozpis mozna podeprzec pewniakami...wtedy ryzyko sie zwieksza bo jak wiadomo pewniaki musza siąść... ale zazwyczaj opłacalny interes:D ...pozdrawiam jak cos pisac... jesli bede w stanie pomoge.
Jak poczekasz do środy to Ci opisze wszystkie rozpisy, które są w STSie i w bukach internetowych. O Profku nie wspominam, bo tam nie gram - to może zrobić ktoś inny
No wiem dlatego pisze, że w większości nie ma bo na 10 buków będzie może w 2 i 3 z tego co wiem to jest W TOTOMIX, STS, BetGun w reszcie nie ma albo nie wiem czy są
_________________ nie wazne ile wygrywasz... wazne ze wygrywasz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group