mam, pytanie, czy jesli wplace pieniadze, i wysle im skan to uwzglednia te pieniadze i bede juz mogl grac zanim dojdzie do nich ? bo czytalem wyzej taka wypowiedz ?
Chłopaki-na 100% z tego zrezygnowali bo w tamtym tygodniu wpłacalem do nich pieniażki i wysłałem skan to w odpowiedziw meilu dostałem informacje że taki sposób informowania o wpłacie był bodajże do 15marca i teraz nie jest już honorowany...
no ja bede tam chyba musial wplacic, ale nie teraz, musze troche powygrywac, bo jak narazie jestem na sporym minusie, ale odkad znalazlem te forum, to 1 raz wygralem, wiec moze bedzie lepiej
Co wiecie o tej promocji ? do 31 maja, ze podwajaja mi depozyt, zamierzam zalozyc u nich konto, maxymalna kt\wota bonusu to chyba 100zl czyli musze wplacic 100 by otrymac 100.
Osoby ktore korzystaja z tego buka jak go przedstawia ? pozytywnie czy negatywnie - prosze o wypowiedzenie sie o tym buku
Dołączył: 01 Mar 2005 Tematy: 3 Posty: 321 Skąd: Zadupie na zadupiu
Wysłany: 2005-05-19, 21:04
Ja wlasnie dzisiaj w nocy zalozylem sobie tam konto, wplacolem 100 i od razu mialem dwie stowki D. Oferta nie tak bogata jak w baw, ale za to calosc wyglada dosc przejrzyscie, a panel z wyborem kategorii po prostu de lux Wg rankingow to jeden z najlepszych bukow do amatorskiego grania, po polsku z polskim bankiem, hmmm wyglada jak sam miod, narazie mi sie podoba
BTW, wlasnie przegralem 10 pln, przez glupich Louisow
_________________ Pamietaj Jasiu kurs 1,05 smierdzi, i nie podchodÂź do niego, nawet z dwu metrowym kijem
Tez wlasnie zamierzam sobie zalozyc kontko, dzis, ewentualnie jutro przeczytam regulamin itp. i wplacam kase - jak daja 100 to czemu nie skorzystac, bedzie za co grac, dzis MLB w plecy - chamsko w plecy mi padlo
Wysłany: 2005-06-15, 20:43
Witam! Czy przy wyplacie trzeba zrobic pierwszym razem skan dowodu czy niekoniecznie? Bo nie wiem czy zarejestrowac konto na matke czy na siebie?:> A jesli juz nawet zarejestruje konto na matke to bede mogl na swoje konto bankowe wyplacic? (to samo nazwisko itd...). I jeszcze jedno pytanko.. czy ten bonus podwojenia depozytu jest aktualny? Prosze o odpowiedz. Pozdr
nie no konto to trzeba miec na siebie zeby pozniej nieporozumien nie bylo... najlepiej miec swoje konto i o nic sie nie martwic... a z bonusem to nie wiem ... pozdro
Niestety bonus dla nowych graczy jest nieaktualny i tylko ludzie którzy tam kiedyś grali a później przestali na jakiś czas dostają meila zachęcającego do powrotu
Wszystkie wskazówki otrzymasz na stronie Unibetu.com po rejestracji i zalogowaniu nalezy kliknąc na Depozyt i w zalezności jaki sposób wybierasz przechodziśz dalej . Kartą po wpisaniu danych w odpowiednie okienka otrzymujesz kase prawie od razu! jesli wybierzesz opcje przelew bankowym nalezy odpisac nr konta zreszta tez jest tam wyjasnione : Cztery rzeczy do zapamiętania 1. Suma 2. Numer konta Popatrz poniżej 3. Właściciel Konta Firstclear Ltd 4. Referencje Nazwa i numer Twojego konta w Unibecie (ważne jest, aby podać Twój numer użytkownika Unibetu podczas dokonywania depozytu, aby przyśpieszyć ten process). Wpłaty krajowe
PLN - Polski Złoty - minimalny depozyt 80 PLN
Ważne
Polska Fortis Poland Firstclear Ltd. - PL34 1600 1127 0003 0122 8382 0080 - lub
Polska Kredyt Bank Firstclear Ltd. - PL42 1500 1012 1210 1011 9466 0000 -
Wysłany: 2005-09-30, 21:55
hmm bardzo mile mnie zaskoczyl ten buk dzis se zalozylem u nich kont okolo 14 godziny spisalem numer ich konta bankowego zajechalem do kredytbanku i wplacilem kase zajelo mi to okolo 1 godziny wracam do domu loguje sie do unibetu a tu juz moja kasa wplynela zamurowalo mnie calkowicie bo w kazdym innym buku to minimum 3 dni musialem czekac
Mam pytanko co do bonusu, ponieważ nie ma tego na ich stronie: Czy bonus wystarczy obrócić 3 razy czy trzeba jeszcze uzyskać jakąś określoną kwotę ?? Chodzi mi o to czy da radę postawić 200zł 3 razy po kursie 1.01 i kasa będzie do wypłaty. Więc jak to jest ?? Wiem mogę zadzwonic i się zapytać, ale jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group