Wszyscy nowi gracze, którzy dokonają w grudniu pierwszego depozytu (co najmniej €30) dostaną w nagrodę ticket do turnieju pełnego nagród przekraczających wartość €5000 „Super Santa Box Final”.
Do wygrania piłkarski weekend w Barcelonie, Apple iMac, iPad i wiele innych...
Tego jeszcze nie było! Zgarnij ekstra kasę dzięki wytypowaniu czterech strzelców goli w czterech nadchodzących spotkaniach Ligi Mistrzów! Masz pole do popisu, bo będzie się działo! Jeśli zrobisz to poprawnie - dostaniesz od nas aż 400zł bonusu! Spiesz się - oferta kończy się wraz z rozpoczęciem pierwszego spotkania! Wchodzisz w to? 4 mecze, 4 strzelców - 400zł bonusu!
Oferta ważna od 11 kwietnia do 12 kwietnia do godziny 20:45.
Aby zakwalifikować się do promocji, należy na 1 kuponie (zakład multi) wytypować 4 strzelców goli (zakład "strzeli" bez ograniczeń pierwszy/ostatni) w 4 różnych meczach (1 mecz - 1 zdobywca bramki) Ligi Mistrzów: Manchester United - Chelsea, Szachtar Donieck - Barcelona, Schalke 04 - Inter oraz Tottenham - Real Madryt
Zakład musi zostać postawiony przed rozpoczęciem się wtorkowych spotkań!
Zasady Tylko Twój pierwszy zakład weźmie udział w promocji. Minimalna stawka zakładu to 25zł W promocji wezmą udział tylko zakłady multi, złożone z 4 typów na strzelca gola w nadchodzących meczach Ligi Mistrzów. Dla każdego spotkania, możesz wytypować tylko 1 strzelca bramki (na kuponie nie mogą znajdować się 2 zawodnicy grający w 1 meczu)
W przypadku wygranej, dostaniesz od nas 400zł nie objęte warunkami obrotu. Pieniądze zostaną wypłacone już 14 kwietnia o godzinie 15:00. Zakłady live są wykluczone z promocji.
Gruba promocja. Z tego co widzę to nie zależne jest to od stawki? Czyli gramy multi za 25 złoty i jak wejdzie to oprócz wygranej z kupony jeszcze dodatkowo cztery stówki? Dodatkowy plus promocji to strzelcy bramki bez ograniczeń czy pierwsza czy ostatnia. Wydaje mi się, że jedna z lepszych promocji Unibetu w ostatnich tygodniach.
POLSKA - NIEMCY: WIELKIE EMOCJE I SPORA KASA DO ZGARNIĘCIA! (WTOREK 20:45!)
Zgarnij bonus!: Już we wtorek na nowym stadionie w Gdańsku, Polska reprezentacja zmierzy się w meczu towarzyskim z Niemcami! Chyba nikomu nie trzeba przedstawiać wartości tego spotkania - zarówno jako jednego z najlepszych sprawdzianów przed Euro 2012, ale także ze względu na chęć odwdzięczenia się za porażkę na Euro 2008!
Dla was jest to okazja do zdobycia aż 250zł w postaci bonusa - jedyne co musisz zrobić, to typować na to spotkanie na żywo w Unibet! Live Betting
Zasady promocji: Dzieki typowaniu na żywo na spotkanie Polska - Niemcy za minimum 100zł, weźmiesz udział w losowaniu 10 nagród po 250zł każda!
Min. kurs uprawniający cię do wzięcia udziału w loterii to 1.6.
250zł będzie objęte 1-krotnym obrotem, a lista zwycięzców zostanie ogłoszona już w środę rano.
Przed nami kolejne rozgrywki ćwierćfinałowe Ligi Mistrzów! 8 najlepszych dotychczas drużyn dostarczy nam w najbliższe dni niepowtarzalnych emocji! Specjalnie na tę okazję mamy dla Ciebie dobre wieści! Czeka na Ciebie 50% bonusu od depozytu nawet do 225PLN! Graj z nami! Unibet ma dla Ciebie specjalny bonus! Tylko teraz dokonując depozytu otrzymasz bonus w wysokości 50%, aż do 225PLN! Promocja jest ważna od 3 kwietnia od godziny 19:00 do 5 kwietnia do godziny 23:59! Nie czekaj dłużej!
Dostałem maila z taką treścią, dostał ktoś jeszcze? Wiecie coś na temat warunków obrotu i wypłaty bonusa?
Po rozegraniu 1 seta zawodnik na, którego postawiłem skreczował uni rozliczył mój zakład jako przegrany. Kiedyś w podobnej sytuacji z tym, że postawiłem na zawodnika, który nie kreczował dostałem zwrot. Moje pytanie czy wszytko jest ok? Nie mogę dobić się na czat bo nagle po tym meczu jakiś większy ruch się zrobił u nich...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group